Найгірші босів (7 фото)

Ви думаєте, що у вас є поганий бос? Переглянути тут!

Невідомий бос

Джеймс Долан, голова спортивного комплексу «Мадісон» відомий своїм невикористаним ставленням до молодшого персоналу, періодичними діями приниження та «побиття». Звісно, як і дитина, він був збитий і приниження багато, і тепер він робить те ж саме іншим. Тепер ця чудова чуйна людина вдалася однією з своїх співробітників для подачі його скла звичайного кака замість суміші напоїв, так як він воліє. Ще одна бідна людина була вогнем не відразу ж визнання його бос. Крім того, Джеймс любить бути приємним для своїх підлеглих, незалежно від статі і віку. Не маленька принцеса.

Саудівський князь Saud Abdulaziz bin Nasser al Saud, взяв і просто побити раба на смерть. Кілька тижнів раніше відеокамери в ліфті готелю Landmark зафіксували, як, побачивши його в ліфті, Сауд почав його збити. Він намагався приховати в кутку. Через три тижні тіло сляної слуги було знайдено в водопровідних камерах. Принц сам сказав в його захисті, що він переніс його трохи. Хтось кладе його вниз - пам'ятник князі.

Нерозумна причина.

Мюррей Гардінер, 60, зануривши дві коронарні операції, а також відновивши від легкої хірургії, він відвідав його бос, Юліан Проктор, який сказав, що операція не здавалося б, була дуже успішним і що якщо його підлеглість прийшла до роботи раніше, ніж очікувалося, він, як його бос, буде відповідальний за смерть. Мюррей відповів, що протягом трьох тижнів буде достатньо для нього, щоб відновити, але поважний М. Проктор сказав, що він не може чекати, що довго і вогонь Gardiner. Я думаю, що він буде мати ще одну операцію серця.

Супермодель арабська

Цей сенсаційний випадок стався в Нью-Йорку, коли один з відомих моделей Negro Naomi Campbell, потрапив до одного з її помічників з мобільним телефоном. Після цього кладуть на голову чотири стібки, а Наомі було підведено до суду за кримінальне правопорушення. Про це заявив, що помічник був пожежений до інциденту, але поліцейські не задовольняли цього аргументу – атакували людину, а потім відповіли за свій акт. Це право.

4 місяці - мінус 20 000 осіб

Джеффрі Навички обіймав посаду генерального директора Enron з лютого по серпень 2001 року, після чого він був видалений з цієї позиції з виплатою вражаючого припуску. За чотири місяці після того, як компанія вирушила банкрутство, запаси стали дешевше, ніж папір, а 20 000 співробітників втратили свою роботу і заощаджуючи, які також зберігалися в компанії. Ще один «ефективний» менеджер ...

Взагалі невідповідна причина.

У одному з рибних магазинів в Барселоні, званий Punt del Peix, продавець був вогненний для прикраси. Продовжена відсутність роботи після того, як жінка потрапила до коми після ДТП. Ще один мега-відповідальний директор... Я не хочу купити будь-яку рибу з нього. Так що ця поведінка не є некомерційною, тому якщо ваш бос краще виглядає на фоні цих скрабів, то оцінюють його, тому що інший може бути гірше.