Лікарі не зберігали чоловіка, тому що вони мають запис

Людина була знята в середині Києва. Ліза Татарінова, яка була свідком інциденту, стверджує, що людина може бути збережена, але в найближчій приватній клініці, де пасери-перетворилися, відмовилися допомогти, цитуючи те, що вони мають все на рекорді і кожен зайнятий.

Я збираюся надати невідкладну медичну допомогу всім, хто його потребує, уважно, турботливо, поважно. . . ?

Нижче наведено невишуканий свідк, розміщений на своїй сторінці Facebook.

Р

р.

«Час назад, ходь по Саксаганському, я опинився злочином. Право на тротуар, кривавий чоловік. Не можна дихати. У вас є зламані окуляри, гаманець... Раритетні паси-понад у стійкості, хтось поспішає пройти. Відображено вилучення мого стільникового телефону. На кроках пива на Саксаганському, людина в білій сорочку (мангер, ймовірно) йде на телефоні. Слухати, викликати швидку допомогу. Я зателефонував поліції. Дівчина приймає завдання. Дякую. На кривавій тротуарі чотири потерпілого себе, барний менеджер, мене і крихка дівчина. Що робити далі. Як допомогти? А! Медична та щаслива клініка України. Лікар-мангер працює для лікаря. Ми бачимо гармату, що лежить навколо. Ще раз я закликав поліцейських - будь ласка, поспішайте, адже гармата, довгий час разом з дівчиною не може охороняти речі, і в цілому, я чекаю на роботу ...

За моїм кредитом ми знову вдячні Вам. Через хвилину телефон викликів: чоловічий голос, серена на допиті, питання: "Як потерпілий?" Він просить чекати і каже, що він буде там в хвилину. У цей час мій новий друг (його, хто є менеджером) повертає і каже: «У мене є приватна клініка там, на попередньо зареєструванні, і всі лікарі приймають!» Ми відчуваємо пульс. А я!!! Приймаються копси (хоча вони так відомі приводили на тротуар, що вони майже побігають потерпілому). Фантастика. Ми попросимо їх піти в клініку навпроти і довести лікаря. Старлі відповідав за тимчасові незручності: "Ми повинні розтягнути стрічку - забору злочинної сцени." А потім я барк, "Я охороняю це місце протягом 10 хвилин, якщо один з трьох ви їдете в клініку і нагадує лікарі Хіппократичного в'язання, що вмирає людина не буде вкрадена."

Він дивний, але він obeys. Три хвилини пізніше сержант відправив в клініку зворотній зв'язок: «Не прийде.» Я полетіти в білосніжний прийом і я даю текст: Я журналіст. Людину вмирає під вікнами. А якщо ви не завадите допомогу йому, то тепер всі камери Радянського Союзу будуть тут, і ви поясните їх про попередній запис. Німф при прийомі поворотний зелений. Він сказав: «Офісний курс, я зателефоную режисеру». Кожен починає гасіння. Це ще 3 хвилини. Я забрати телефон і сказати, "Я ебать виклик." Кричуща: "Читати, чекати!!!" За 2 хвилини лікар потурбує. Я перетягував його по вулиці з Матюками, перспективним для того, щоб його клініка славилася по всій країні. Він, як на сором'язливому голлівудському кіно, розбиває на територію, відкинувшись стрічкою, падає на коліна, і починає робити штучне дихання (до речі, немає скарги до лікаря особисто, він зробив все, що він міг в нібито обставинах). Але це Більше Після того, як амбулатор прибув 5 хвилин. Всього за 30 хвилин на тиждень.

Що я маю? Я скажу в світі, де лікарі телевізійної камери бояться більше, ніж слава !!! 25 хвилин під вікнами загинув чоловіка, але вони мають рекорд!!! І ви знаєте, що? Почуття про смерть цього незнайомця. Якщо я покинувся в цю клініку, то розірвав в цю клініку 15 хвилин раніше, струнких скоринок і прообіцяв захваті ЗМІ на голову, людина може врятуватися.