Останній шлях автомобіля (17 фото)

Звіт про те, як розібрати старе обладнання, яке вже опрацювало всі можливі ресурси.

1,1 км Сьогодні відбудеться невеликий тур заводу з переробки металобрухту. Кожна машина або машина завершує своє життя тут. Почати Це просто краєвид.

2,2 км Фактори безшумно робіть свою роботу, щоб говорити, "гейдж заміського вугілля, невеликого, але недостатнього."
Для довідки - по вулиці -36 градусів Келсіус

3. У Тут відбувається різання металу для забезпечення підприємств зарядом. Умови роботи тут далеко від цукрів, двері майстерні практично постійно відкриті, температура на вулиці і в приміщенні повністю однакова, тільки немає вітру.

4. Картина Репіна «Людина на фоні залишків підвіски гачка»

р.

5. Умань Ось як це весь день в димі, холоді, і в цьому положенні. Так, "комредаційний планктон" не скажеш, що у вас є найважчіша робота.

6. Жнівень По дорозі було таке відмова від того, що в наших регіонах так багато, хоча є ще більше в Байконурі, все набагато більше циклопану там, коли я прибув туди, я зрозумів, де гроші всього СРСР були поховані. Все правильно, повернемося до північних широт.

7. Про нас Красивий апарат? Я теж сподобалося. У цьому, щоб покласти його м'яко, "переміщує" подрібнений чавун. Ви можете побачити, що маленька сталева кулька в верхньому лівому куті картини з цим кулькою і вони кидають себе в довгий глухий чавунні залишки, і вони переламаються в дивовижну кількість штук. Технологія проста, з мостовим краном під стелю, за допомогою електромагніту (це таке шайбу на трьох ланцюгах перед м'ячем), м'яч піднімається на висоту 7 метрів і падає на вбитий залізо, коли м'яч і вбитий залізо зустріч, м'яч завжди перемагає, він завжди залишається непристойним, а чавун у рикетах. Ви не бачите, що м'яч невеликий, здається, вагою 5 тонн.

980762р.

8. У Потім дроблений чавун завантажується в ці гондола машини і відправлений для переробки.

9. Навігація У цьому магазині теж металобрухту. Але набагато тепліше, ніж +2. Також є ручне різання і різання металобрухту, машин, агрегатів. Частина брухту ріжеться в транспортні розміри, частина натискається на брикети. Ну і знову завантажили в пельовики і вийняти для обробки.

10. Просто, несучі стовпчики.

11.

12. Що це таке? Виноград Ні, мої друзі, технічно це називається грапп.
Ми виходимо до відкритої зони зберігання брухту, тут все «згортається» і чекаємо на свій час.

490291р.

13.00 р. Тут він є, вдачливий, повнометражний. Жива машина з мертвого заліза. Функція даного агрегату проста, щоб занурити металобрухту в вантажному відсіку.

14. Що називається "Industry"? Я, там він.

15.00 р. Сталь спагетті, варений, заморожений, взяти його!

16.00 р. Ви холодно? Повернутися до магазину. «Не ходите там, а сніг вдарить голову». Не буде снігу тут, ви будете розбити ноги в два рази. По суті, в цьому місці сіли, і продовжується в сторону, звичайно, для цілей безпеки, використання цього сайту заборонено.

р.

17.00 р. Ця краса офіційно називається "здатними відходами". Кабель нарізається на сегменти певної довжини, укладених на піддонах, добре, як і все інше в обробці.

Джерело