785
Історія підручника англійської мови (16 фото)
Англійська підручник для третього класу 1953. Виявляють багато цікавих деталей, які характеризують цю епоху.
247040
По-перше, підручник відображає факт окремої освіти хлопчиків і дівчаток. Під час Великої Вітчизняної війни у 1943 р. у Москві Ленінграді та деяких великих містах СРСР і постраждали лише 2% шкіл Союзу.
Клас хлопчика:
Окрема освіта буде скасовано один рік після публікації підручника, в 1954-55 навчальному році. Порівняно з коосвітою, не існує переваг у організації педагогічного процесу, але виникають труднощі у навчальній роботі.
Клас дівчини:
Хлопці і дівчата зустрічаються тільки в Палаці Піонерів:
Крім того, підручник є відмінним керівництвом до шкільної форми зразка 1948.
Дитячі уніформи:
Ця форма триватиме до 1962 року.
Уніформи хлопчиків:
Р
Варіанти повсякденного одягу для хлопчиків:
р.
Ви можете побачити життя радянських громадян-резидентів столиці на початку 50-х років:
Весь підручник відсутні фотографії кухонь. Відповідно, представлені інтер'єри, швидше за все, номери в комунальних квартирах:
Нерідко є дуже екзотичний предмет для сучасного будинку - піч:
Р
Новий рік
Автобус. Дуже схожий на тролейбус YATB-1, але давайте фахівці правильно.
5281.0498
Ще один автобус. Як можна уявити, він на вулиці Ленінграда:
Цікавий факт: на Невський проспект є трамвайки. Незважаючи на те, що з мусультів Невський у 1950-51 роках
Піонерські дівчата, як ви можете побачити, також походиться десь в центрі Ленінграда.
Я не можу це зробити без великого лідера Comrade Сталін.
Цікава остання лінія, якщо ви думаєте про рік видання підручника.
Джерело
247040
По-перше, підручник відображає факт окремої освіти хлопчиків і дівчаток. Під час Великої Вітчизняної війни у 1943 р. у Москві Ленінграді та деяких великих містах СРСР і постраждали лише 2% шкіл Союзу.
Клас хлопчика:
Окрема освіта буде скасовано один рік після публікації підручника, в 1954-55 навчальному році. Порівняно з коосвітою, не існує переваг у організації педагогічного процесу, але виникають труднощі у навчальній роботі.
Клас дівчини:
Хлопці і дівчата зустрічаються тільки в Палаці Піонерів:
Крім того, підручник є відмінним керівництвом до шкільної форми зразка 1948.
Дитячі уніформи:
Ця форма триватиме до 1962 року.
Уніформи хлопчиків:
Р
Варіанти повсякденного одягу для хлопчиків:
р.
Ви можете побачити життя радянських громадян-резидентів столиці на початку 50-х років:
Весь підручник відсутні фотографії кухонь. Відповідно, представлені інтер'єри, швидше за все, номери в комунальних квартирах:
Нерідко є дуже екзотичний предмет для сучасного будинку - піч:
Р
Новий рік
Автобус. Дуже схожий на тролейбус YATB-1, але давайте фахівці правильно.
5281.0498
Ще один автобус. Як можна уявити, він на вулиці Ленінграда:
Цікавий факт: на Невський проспект є трамвайки. Незважаючи на те, що з мусультів Невський у 1950-51 роках
Піонерські дівчата, як ви можете побачити, також походиться десь в центрі Ленінграда.
Я не можу це зробити без великого лідера Comrade Сталін.
Цікава остання лінія, якщо ви думаєте про рік видання підручника.
Джерело