Збереження щасливого літака (35 фото)

7 вересня 2010 року кількість охоронців у російському небі перевищила всі показники. Боги всіх вір, релігій і національностей зібралися над с. Іжма. Див. Щастя. Збіг. Удачливий хвіст номер. Щасливий екіпаж і 72 пасажирів.
В історії авіації ця надзвичайна ситуація, а не надзвичайна ситуація, а особливо не катастрофа зійде в історії як диво Іжмена. Диво, що сталося, все з тим же Туполєвом ТУ-154. Реквізити було завершено, літак знову летить інтенсивно, присуджено кульприти.
Для мене це свято, точніше, було два з них, день посадки і день зльоту.
На мій фотозвіт (фото різних авторів, звичайно, не шахти), я просто хочу підкреслити високий професіоналізм і велику любов до роботи співробітників ALROSA. Про це забудеться ще одна авіакомпанія. Але мені не сподобалося цього шляху співробітників Алроси, багато грошей витрачали на реставрацію, не скажеш точну кількість рублів, але я кажу тільки одне - це більше двох десятків мільйонів рублів. Для другої алмазної гірничодобувної компанії в світі обсяг в основному не великий. Але ось це було питання принципу, щоб витягнути «ірон щасливого чоловіка» з таїги, вони зуміли його блискучо. Добре зроблено.

Габаритний зображення

р.

190529

р.