1408
Музей технології Вадим Задорожний
Музей технології Вадим Задорожний
Московська область, Красногорський р-н, с. Архангельське, 4 км. Іллінський шосе.
Для того, щоб музей був дуже цікавим, буде відступати до адміністрації та власника музею.
Музей крутий! Це найкращий музей, який я коли-небудь бачив в Росії.
537081
Музей, за своєю сутністю, є збірка Вадима Задорожного, але вона не пила в гаражі від цікавих очей і не іржава в будь-якому місці. Відкрита збірка для громадськості без обмежень. Ви можете провести весь день тут. Культурний шок гарантований. Для нашої країни такий музей є винятком, а не правила. Я ніколи не бачив такого ставлення до експонатів та музейного бізнесу.
Музей може відразу замінити кілька музеїв в ньому і музей ретро-автомобілів.
А авіаційний музей, наприклад.
І музей військової техніки.
Все обладнання в хорошому стані і на ходу.
Я не збираюся показати вам всі експонати. Технології дуже відрізняються, неповторними. Я не намагаюся замінити свій візит до музею, я просто говорю про це. В іншому випадку ви думаєте, що гермітаж, крона національного музейного бізнесу.
Навіть музей Ауди Аудитора занурюється з колекції Горчі.
Горч 930V (1940) Максимальна швидкість 130 км/год
ЗІЛ-111В. Використовується в парадах і святкових ескортах. 14 квітня 1961 р. у м. Києві відбувся урочистий захід «ЗІЛ Юрій Гагарін».
Який чудовий Альфа Римо.
Альфа-Ромео 6C 2300 B Roadster (1938) Максимальна швидкість 170 км / год, виготовлена: 10 копій.
Horch 853A (1938) Максимальна швидкість 135 км/год, виготовлена: 401 шт.
Який чудовий BMW.
BMW Wartburg DA3 (1932) Максимальна швидкість 75 км/год, виготовлена: 475 одиниць.
Запорожьян розрізається. Це ЗАЗ-968М, якщо я не помилився.
Формула 1 авто також в колекції.
ЗІЛ-41053 (1988-1999) Максимальна швидкість 200 км / год, виготовлена: 22 екземпляри.
Призначений для перевезення Горбачів. У 90-х роках Єлцин пішов на ту ж ZIL.
3610Р. 4200Р.
Мотоцикл ескорт.
Дніпро М-14 (1979) Максимальна швидкість 150 км / год, виготовлена: 32 екземпляри.
GAZ-13 Seagull (1959-1981) Максимальна швидкість 160 км / год, виготовлена: 3179 копій.
Ви не можете сказати нам, що це зроблено тут. Ми можемо це зробити.
р.
Хто не знає Ford T? Ви думаєте, що немає музею?
У будь-який час є.
Форд "Т" (1908-1927) Максимальна швидкість 65-72 км / год, виготовлена: 15 007 003 одиниць.
Добре, є багато автомобілів.
Занадто багато. Одне з найяскравіших, ніж інші.
Знову все на ходу.
Красивий.
Паливний стовпчик однаково дивний.
Мотоцикли не відрізняються невеликою колекцією.
Індійська "Великий Twin G-модель" (1915) Максимальна швидкість 67 км / год, виготовлена: 20 000 примірників.
Жакети.
Юпітер 500, як я знаю, це не було масово створеного. Що це, на основі Юпітера 5, але змінено. Я нічого не знаю про цей мотоцикл.
Веломото.
У воєнний час БМВ здійснили військову техніку.
Прохолодні мішки і кріплення їх на коляску.
Індійська 741B Scout (1941-1943) Максимальна швидкість 95 км/год, виготовлена: 35,000 одиниць.
І це мотоцикл для людей, які говорять, "Я потрібен одяг, взуття і мотоцикл."
Харлі-Давсон 42 ВЛА (1942-1945) Максимальна швидкість 110 км/год, виготовлена: 35,000 одиниць.
Німецький піхотинець є занадто добрим для фашистів.
І є гламурний німецький солдат. Я даю перевагу сервісу. :
Британські мотоцикли мають інвалідний візок.
Цей кошик був позбавлений гіркого барона з фільму «Чорна кішка біла кішка».
р.
Також є велика модель залізничного вокзалу в музеї.
Проблемно скоро буде розкрито тему локомотивів.
Давайте візьмемо літак.
Останній брифінг перед польотом.
Вони мають невелику військову службу під крилом.
Бойовик-інтерцектор Як-28П
Костюм високої чіткості.
Висотний морський рятувальний костюм.
Крісло в'язання.
183661
Суперзвуковий літак вертикальний зліт Як-141
р.
Повністю озброєний.
Джок, макуп, звичайно.
На мові військового ракети називають виріб.
Інструкція по роботі з продуктом, на пілоні.
МіГ-15 УТІ (1950)
Моделі літаків для випробування аеродинамічних властивостей.
Є багато зброї в музеї.
3724581
Ну, як ти? Ну, депо зброї. :
Різні гармати.
Танки.
Т-80Б (1978)
Антиповітряна ракетна система.
САМ 6П25 "КУБ"
Система запуску ракети BM-21 "Grad"
1 500 р.
Є багато військової техніки. Ви можете піднятися на танки, гармати, особливо діти нехтують цією можливістю. Як я сказав вище, технологія на ходу.
Різні ручки інструментів не заварені, як правило, справа. Ви можете перетворити все навколо, відчути себе артилерією. Тим не менш, вони не будуть керувати вузлами безпосередньо, це можливість, звичайно, було ліквідовано, інакше відвідувачі почнуть перетворювати гармати там. Приїжджайте, приходьте.
р.
Музей однаково цікавий. Різні моделі, як готові, так і для моделей.
Музей «Рабочий квартал Амури»
3610Р. 4200Р.
Для дорослих і дітей... У музеї є автоматичний магазин, де ви можете обслуговувати свій старий таймер, якщо ви хочете приєднатися до рядів ретроавтовласників. В цілому, є також музейний магазин для дорослих, наприклад, цей автомобіль можна купити. Це не єдина пропозиція.
Джерело
Московська область, Красногорський р-н, с. Архангельське, 4 км. Іллінський шосе.
Для того, щоб музей був дуже цікавим, буде відступати до адміністрації та власника музею.
Музей крутий! Це найкращий музей, який я коли-небудь бачив в Росії.
537081
Музей, за своєю сутністю, є збірка Вадима Задорожного, але вона не пила в гаражі від цікавих очей і не іржава в будь-якому місці. Відкрита збірка для громадськості без обмежень. Ви можете провести весь день тут. Культурний шок гарантований. Для нашої країни такий музей є винятком, а не правила. Я ніколи не бачив такого ставлення до експонатів та музейного бізнесу.
Музей може відразу замінити кілька музеїв в ньому і музей ретро-автомобілів.
А авіаційний музей, наприклад.
І музей військової техніки.
Все обладнання в хорошому стані і на ходу.
Я не збираюся показати вам всі експонати. Технології дуже відрізняються, неповторними. Я не намагаюся замінити свій візит до музею, я просто говорю про це. В іншому випадку ви думаєте, що гермітаж, крона національного музейного бізнесу.
Навіть музей Ауди Аудитора занурюється з колекції Горчі.
Горч 930V (1940) Максимальна швидкість 130 км/год
ЗІЛ-111В. Використовується в парадах і святкових ескортах. 14 квітня 1961 р. у м. Києві відбувся урочистий захід «ЗІЛ Юрій Гагарін».
Який чудовий Альфа Римо.
Альфа-Ромео 6C 2300 B Roadster (1938) Максимальна швидкість 170 км / год, виготовлена: 10 копій.
Horch 853A (1938) Максимальна швидкість 135 км/год, виготовлена: 401 шт.
Який чудовий BMW.
BMW Wartburg DA3 (1932) Максимальна швидкість 75 км/год, виготовлена: 475 одиниць.
Запорожьян розрізається. Це ЗАЗ-968М, якщо я не помилився.
Формула 1 авто також в колекції.
ЗІЛ-41053 (1988-1999) Максимальна швидкість 200 км / год, виготовлена: 22 екземпляри.
Призначений для перевезення Горбачів. У 90-х роках Єлцин пішов на ту ж ZIL.
3610Р. 4200Р.
Мотоцикл ескорт.
Дніпро М-14 (1979) Максимальна швидкість 150 км / год, виготовлена: 32 екземпляри.
GAZ-13 Seagull (1959-1981) Максимальна швидкість 160 км / год, виготовлена: 3179 копій.
Ви не можете сказати нам, що це зроблено тут. Ми можемо це зробити.
р.
Хто не знає Ford T? Ви думаєте, що немає музею?
У будь-який час є.
Форд "Т" (1908-1927) Максимальна швидкість 65-72 км / год, виготовлена: 15 007 003 одиниць.
Добре, є багато автомобілів.
Занадто багато. Одне з найяскравіших, ніж інші.
Знову все на ходу.
Красивий.
Паливний стовпчик однаково дивний.
Мотоцикли не відрізняються невеликою колекцією.
Індійська "Великий Twin G-модель" (1915) Максимальна швидкість 67 км / год, виготовлена: 20 000 примірників.
Жакети.
Юпітер 500, як я знаю, це не було масово створеного. Що це, на основі Юпітера 5, але змінено. Я нічого не знаю про цей мотоцикл.
Веломото.
У воєнний час БМВ здійснили військову техніку.
Прохолодні мішки і кріплення їх на коляску.
Індійська 741B Scout (1941-1943) Максимальна швидкість 95 км/год, виготовлена: 35,000 одиниць.
І це мотоцикл для людей, які говорять, "Я потрібен одяг, взуття і мотоцикл."
Харлі-Давсон 42 ВЛА (1942-1945) Максимальна швидкість 110 км/год, виготовлена: 35,000 одиниць.
Німецький піхотинець є занадто добрим для фашистів.
І є гламурний німецький солдат. Я даю перевагу сервісу. :
Британські мотоцикли мають інвалідний візок.
Цей кошик був позбавлений гіркого барона з фільму «Чорна кішка біла кішка».
р.
Також є велика модель залізничного вокзалу в музеї.
Проблемно скоро буде розкрито тему локомотивів.
Давайте візьмемо літак.
Останній брифінг перед польотом.
Вони мають невелику військову службу під крилом.
Бойовик-інтерцектор Як-28П
Костюм високої чіткості.
Висотний морський рятувальний костюм.
Крісло в'язання.
183661
Суперзвуковий літак вертикальний зліт Як-141
р.
Повністю озброєний.
Джок, макуп, звичайно.
На мові військового ракети називають виріб.
Інструкція по роботі з продуктом, на пілоні.
МіГ-15 УТІ (1950)
Моделі літаків для випробування аеродинамічних властивостей.
Є багато зброї в музеї.
3724581
Ну, як ти? Ну, депо зброї. :
Різні гармати.
Танки.
Т-80Б (1978)
Антиповітряна ракетна система.
САМ 6П25 "КУБ"
Система запуску ракети BM-21 "Grad"
1 500 р.
Є багато військової техніки. Ви можете піднятися на танки, гармати, особливо діти нехтують цією можливістю. Як я сказав вище, технологія на ходу.
Різні ручки інструментів не заварені, як правило, справа. Ви можете перетворити все навколо, відчути себе артилерією. Тим не менш, вони не будуть керувати вузлами безпосередньо, це можливість, звичайно, було ліквідовано, інакше відвідувачі почнуть перетворювати гармати там. Приїжджайте, приходьте.
р.
Музей однаково цікавий. Різні моделі, як готові, так і для моделей.
Музей «Рабочий квартал Амури»
3610Р. 4200Р.
Для дорослих і дітей... У музеї є автоматичний магазин, де ви можете обслуговувати свій старий таймер, якщо ви хочете приєднатися до рядів ретроавтовласників. В цілому, є також музейний магазин для дорослих, наприклад, цей автомобіль можна купити. Це не єдина пропозиція.
Джерело