767
Одеса 1931 (19 фото)
Ці фотографії були взяті американський фотограф Branson DeCou, який потім пофарбував його слайди. Основне джерело слайдів – цифрова бібліотека університету Каліфорнія (Santa Cruz).
Чому американці необхідно фарбувати слайди у віці кольорової фотографії залишається таємницею. Він краще стріляти прямо в кольорі. Очевидно, що він був більш художника, ніж фотограф. Багато своїх творів виглядають як шедеври в своїх розвагах, особливо коли він пофарбував захід сонця або вечірні види міст. У той же час Брансон відтворив оригінальні кольори при розмальовуванні, тобто я вірю, йому довелося повернутися до того ж місця для розмальовки. А одяг людей відтворилися з пам'яті, які повинні бути дійсно феноменальними. Якщо це сталося на кілька годин, щоб забарвити слайд, як довго він взяв його на колір всіх 10000 слайдів?
Сьогодні Я виявив, що в той же 1931 р. Брансон зумів кіно і малювати Одеса. Ці барвисті слайди можуть служити відмінною ілюстрацією для роману «Золотий телф», оскільки його дія відбувалася в цьому місті всього в 1930 році!
Ось ми йдемо. Я даю підписи на фотографії на основі авторського права.
Одеса, туристи в порту:
р.
Одеська міська рада (управлінський виконавчий комітет?) (колишній фондовий біржі):
Одеса, вікно магазину з портретами Леніна та Сталіна:
до 1 2 3 4 5+
Одеса, пам'ятник Шевченківському парку з портретом Сталіна в квітах:
Одеська група молодих українців:
1265000 р.
Одеса, готель Лондон на Приморському бульварі:
Одеський національний академічний театр опери та балету:
Одеса, Приморська (Потемкінська) сходинка:
,00 Р
Одеса, комуністичний пам'ятник з молотком і хворим:
р.
Одесса, Торгсін системний магазин:
Сама річ:
Одеса, Вид на місто, Нео-Ренесансний стиль будинку:
Одеса, вид на велику вулицю міста, наповнену пішохідними місцями:
Одеса, хлібний візок, що доставляє їжу Старому місту:
Одеса, група українських дітей:
Одеса, людина з бочками в кінному перевезенні:
Одеса, дві молоді жінки, довідники:
Одеса, чоловіки та жінки на пляжі Ланкон:
р.
Одеса, вид на місто біля гавані з пропагандою на будівлі:
р.
Джерело
Чому американці необхідно фарбувати слайди у віці кольорової фотографії залишається таємницею. Він краще стріляти прямо в кольорі. Очевидно, що він був більш художника, ніж фотограф. Багато своїх творів виглядають як шедеври в своїх розвагах, особливо коли він пофарбував захід сонця або вечірні види міст. У той же час Брансон відтворив оригінальні кольори при розмальовуванні, тобто я вірю, йому довелося повернутися до того ж місця для розмальовки. А одяг людей відтворилися з пам'яті, які повинні бути дійсно феноменальними. Якщо це сталося на кілька годин, щоб забарвити слайд, як довго він взяв його на колір всіх 10000 слайдів?
Сьогодні Я виявив, що в той же 1931 р. Брансон зумів кіно і малювати Одеса. Ці барвисті слайди можуть служити відмінною ілюстрацією для роману «Золотий телф», оскільки його дія відбувалася в цьому місті всього в 1930 році!
Ось ми йдемо. Я даю підписи на фотографії на основі авторського права.
Одеса, туристи в порту:
р.
Одеська міська рада (управлінський виконавчий комітет?) (колишній фондовий біржі):
Одеса, вікно магазину з портретами Леніна та Сталіна:
до 1 2 3 4 5+
Одеса, пам'ятник Шевченківському парку з портретом Сталіна в квітах:
Одеська група молодих українців:
1265000 р.
Одеса, готель Лондон на Приморському бульварі:
Одеський національний академічний театр опери та балету:
Одеса, Приморська (Потемкінська) сходинка:
,00 Р
Одеса, комуністичний пам'ятник з молотком і хворим:
р.
Одесса, Торгсін системний магазин: