Музей ВПС Ізраїлю (41 фото)

Музей є величезною колекцією літаків і вертольотів, які перебували в обслуговуванні з ізраїльською авіакомпанією, а також прикладами цивільної авіації країни. Музей знаходиться в декількох кроках від Пивошеба, в безпосередній близькості від Hatserim Air Base. У зв’язку з тим, що у зв’язку з євреємською авіакомпанією є понад дві сотні літаків, які перебували у обслуговуванні з ізраїльською авіакомпанією, у різні роки, артилерійському та ракетному обладнанні, захопленому з противника, фрагменти збитих літаків та інших цікавих експонатів.

Відразу біля входу - Kfir C-7 з зброєю. Це остання модель серії Kfir літаків, розробленої в 80-х роках. Зені з лазерними керованими бомбами. Головною роллю є патрулювання Лебанського кордону.

Лави

Аероспатіал SA-341L Газель. На вертоліті в службі з сирійською армією кілька збитих. Два з них були відремонтовані і використані проти самих сирійських.

, Україна

McDonnell Douglas Skyhawk A-4H.

Хвіст єгипетського Су-7, знизився на 6 жовтня 1973 року, на перший день Іом-Кіппурської війни.

Макдоннел Дуглас A-4F Скидки

р.

Macdonnell Douglas RF-4E (S) Phantom. Ім'я Ізраїлю "Курнас"

Макдоннел Дуглас F-15A Орел. Ім'я Ізраїлю "Баз"

Один з перших безпілотників. Teledyne-Ryan Firebee-II. Ім’я Ізраїлю – Мабат.

The Bell Huey AH-1G/Q/S/E COBRA. Ім'я Ізраїлю "Цефа"

Hughes 500MD TWO Захисник. Ім'я Ізраїлю "Лахате"

757950.

IAI KFIR А-21А

Микоян МГ-17. У результаті навігаційної помилки сирійськими пілотами, на території Ізраїлю з’явилися дві площини. Авіакомпанія, звичайно, не повернулася:

, Україна

AERO COMMANDER / JET COMMANDER 1121

GRUMMAN E-2C HAWKEYE

Симулятор посилань. Один з перших тренажерів польоту в Ізраїлі, використовується в 50-х роках.

р.

Транспортний вертоліт SIKORSKY CH-53. Ім'я Ізраїлю "Ясур"

DASSAULT MD-520 НАШАГАН

Р

р.

3459316