Знамениті фотографи та їх відомі фотографії (13 фото)

Тим Мантоані з Сан-Дієго вирішив показати світ обличчям авторів відомих фотографій. Його альбом За фотографіями: архівування Фотографія Легенди мають портрети відомих фотографів і їх роботи. Тим, хто зйомав ці портрети за останні п'ять років, говорить, що тепер хтось може стати фотографом, важливо показати людей, які легендарні постріли не приходять випадково. Повагу вони заслуговують. «З цими людьми та їх професіоналізмом ми не матимемо зображень, значення яких ми тільки розуміємо, як час проходить. й

1,1 км Джефф Widner з 1989 року Площа Тяньаньм Невідомий Rebel (Tim Mantoani)

2. Стів Маккуррі з портретом дівчини з Пешавару, Пакистану, взятого в 1984 році.

Я шукав цю дівчину протягом 17 років і нарешті знайшов її в 2002 році. Її ім'я Sharbat Gula. (Тим Мантоані)

3. У Neil Liefer:

Фотографія, знята 25 травня 1965 року в Льюїстоні, Головне: Мухаммед Алі в. Список. (Тим Мантоані)

4. Білл Застібка з фотографією Роберта Кеннеді взяв після його засвідчення 5 червня 1968 р. (Тим Мантоані)

р.

5. Умань Елліот Ервітт:

Це картина, яку я брав у 1974 році, кинув камінь з дому в Центральному парку в Нью-Йорку. На жаль, через 38 років я не знаю, де мої моделі і я не можу зв'язатися з ними. (Тим Мантоані)

6. Жнівень Brent Stirton:

«Це Вірунга, перший національний парк в Африці. Він знаходиться в Демократичній Республіці Конго. Чоловіча та 6 жіночих гірських дрилі загибла група людей, які загиближають незаконне виробництво вугілля в парку. В цілому, в світі налічується близько 40 дрилів, а запасний персонал застрягнув жорстокість вбивців. (Тим Мантоані)

7. Брайан Сміт:

«Чарівна фотографія проявляється, коли ви не знаєте, що відбудеться далі». (Тим Мантоані)

8. У Дуглас Кіркленд:

«Чому я ніч з Маріліном». (Тим Мантоані)

9. Навігація Гаррі Бенсон:

Менеджер Beatles Brian Epstein поінформував гурт, що вони стали числом в США і я піду з ними в Нью-Йорк. 1964 р.» (Тим Мантоані)

10. Карен Кван:

Цей образ був прийнятий спеціально для National Geographic у 1993 році. Я запитав, щоб зробити всю історію котів і я хочу щось оригінальне! Я повинен думати важко. Я вирішив фотографувати російський блакитний кіт з балериною, бо я пам'ятав, що Джордж Баланчін, постійно дав танцюристам приклад того, як коти завжди приземли на своїх пальцях, коли вони падають. (Тим Мантоані)

11. Ліл Overcoe:

Не один очікуваний такий прекрасний теплий день, щоб бути задньою для одного з найбільш болючих ударів до серця американських людей. Ця фотографія є невеликою частиною цієї величезної події, яка з'єднує тисячі оповідань і мільйонів людей. Що таке письмовий не зможе повністю передати те, що сталося. Слова не може відтворити звуки, запахи і голоси, які були назавжди занурені в пам'ять, що день. Я не можу зробити нічого краще, ніж фотографії 11 вересня, щоб майбутні покоління мали відчуття масштабу того, що сталося, щоб вони мали докази про те, як сиренність може так легко випаровуватися в миттєвому режимі. Я сподіваюсь, що в той час рани будуть слухатися, біль буде нудно, мудрість і мир подолати темряву цієї події, і людство може рухатися вперед до процвітання і розуміння, і мудрість і мир переважають над темрям. (Тим Мантоані)

12. Марк Селігер:

На фото відкрилася стаття про Nirvana в журналі Rolling Stone. Через два місяці курт Кобаїн знімав себе і фото з'явився на чохлі пам'яті журналу. (Тим Мантоані)

13.00 р. Марія Еллен марка:

«Я тримую картину Рама Пракаш Сінгха і коханого слона, Шияма, взятого в 1990 році. Ram Prakash Singh був інспектором Великого Золотого Цирку. Picture взято в Ахмедабад, Індія. Це частина мого індійського циркового проекту. Я люблю Індію і я люблю цирку, тому зйомки в 18 цирках по всій Індії був унікальний досвід для мене. Сідлі, Шияма загинув кілька місяців після цього зйомок. Він, мабуть, отруйований. Він зламав серце Рам Пракаш Сінгх. І я. (Тим Мантоані)

Категории

Смотрите также

Новое и интересное