Це була остання масштабна танкова вправа американців до посадки в Північній Африці.
Паттон прийняв понад десяти тис. квадроциклів, більшість з яких було контрольоване Домашній офіс. На заході та з церковного світла на півночі до Юми (Арізона) на півдні. Паттон заявив про те, що площа була найбільшою і найкращою землею в Сполучених Штатах. й
Збірник бака готується до вправ
Р
Генеральний Джордж С. Паттон готує до маневрів
Незабаром броньовані блоки почали перемішувати зі сходу на захід. 21 березня в степу було обрано три дні після обраного місця Паттон. 1 квітня війська почали залишати фортеню шляхом залізничних поїздів та походових колон. Паттон заснував Camp Young, названий Лт. Ген. С. Ліга, який був першим керівником команди армії.
Джордж С. Паттон біля резервуара.
382494
Якщо було що-небудь про страшні танкери, це Camp Young, відомий як «Год забутого місця». У горах Туніса, на Файд Пас, де американські танкери були протестовані, Паттон сказав, що погрожують їм: "Ви хлопці йдуть вперед і боротися, погани його, або я дамаюся, щоб відправити вас назад в Camp Young." Колон Ней описав атмосферу "Всі військовослужбовці були переважно узгоджені цивільних осіб", - сказав він двадцять тисяч чоловіків під Паттоном. Для того, щоб розвивати свій військовий дух, він замовив 100 рогів кожен вечір о 22:00, щоб гасити сигнал до «випадання вогнів». й
Джордж С. Паттон перевіряє шолом
Нагадувати їм багаторічну армійську традицію, до якої вони були Коли роги звучали над 200-мильним розтягом полігону, вони охочилися койотесами, що мешкали поблизу гір. Увечері кожен недбалий чекав на початок 10-годинної симфонії.
Джордж С. Паттон зношує шолом
У степу, де тепло досягло 130 градусів на сонці, економія рідини була життєдіяльною. Паттон припинив кожну людину до галона води в день, кожен автомобіль до «відки» одного до трьох галонів. "Meanwhile" Паттон написав у статті для журналу «Кавальрі», "приблизно, було дуже мало екземплярів, де було потрібно затоплення додаткової води в радіатори."
Джордж С. Паттон сходження на танк
р.
Особливо сподобалося проводити вправи. На папері вправи виглядають просто. Військовий контингент, що складається з танків, протитанкових СПГ, бронетранспортних засобів та іншого обладнання, на одному годину вранці, розташованому з автостоянки. Автомобілі прогулялися уздовж траси на двадцять кілометрів, потім взяли на ліву і перетворилися в кілька стовпчиків, дайвінг в пустелі Колорадо. До шістнадцяти годину колони були перемонтажні і почали шукати стоянку на ніч. Люди покривають в пилі на землю.
Джордж С. Паттон приводить танк.
р.
Деякі відкриті «C» раціони - дивно смачна суміш яловичини або курки з овочами. Вони розігрівають консервовану їжу на просочені пальники - банки бензину, які кладуть в отвори в піску. Інші викопані траншеї шість футів довгий і два ноги широкий і глибоко. Якщо сталося, що ворожі танки атакували стоянку, солдати у своїх траншеях могли залишатися негарним, звичайно, якщо танк гусениці не ходили по траншеї в довжину. На наступний ранок, поголені, промивають і щітають зуби – все це з того ж добового припуску води – солдати готують сніданок, а потім приготовлені для перевірки.
Танки маневрують у степу.
І танкери і патон були задоволені виконанням транспортних засобів. «Техніка тверда і надійна», - сказав Паттон. Ми отримуємо останнє обладнання. Упродовж минулого року знаходились десятки мільйонів миль, І в останній день був тільки 1,5 відсотків парку.
Джип набуває піщаного дюна під час вправ
Головний подвір'я тут належить до ремонтних батальйонів, які рідко взяли понад три години на ремонт будь-якого бака. Паттон назвав загальну фізичність його команди "частково помітно". У важкій праці багато його підлеглих порошкових жирів і споруджених м'язів. Відомий «Монтан Ман» бордо Деан, який служив сержантом в одній з частин Паттона, скинув шістдесяти фунтів, «але його розміри все ще залишаються вражаючими».
Один з "Танк винищувачів" який взяв участь у маневрах Каліфорнія
546804
Паттон зберіг сувору дисципліну. На зустрічі ветеранів на таборі молодших сорок років після закінчення Другої світової війни Портер Вільямсон, потім молодого лейтенанта, який пізніше написав правила Паттона, спробу застосувати загальну доктрину як метод успіху бізнесу, згадав, що він часто влаштував спонтанні перевірки нічних годинників. Він попросив Вільямсон запитати відправника про його завдання, а сам Паттон буде стояти, але ненав'язливим солдату. "З якого напрямку ви думаєте, що небезпека може стати?" запитав Вільямсон.
Танк під час вправ
Коли він вказував до центру табору Вільямсон, який знає Паттон, почув все, почав захопити солдата: «Це центр нашого табору!» ворога з іншого боку. «Я не зажадав мене про ворога, сіра». Я знаю, де він. Ви попросили мене, де небезпека може з'явитися, і це там, де я чекаю, щоб приїхати з - це те, де ставка Паттона. Паттон, який почув всю розмову, витісняв, «Це окай, Вільямсон». Цей хлопець знає справу.
Резервуари на вправи
У навчальному центрі Desert Warfare, Паттон придбалий працівникам чайної справи. Вальтер Хеннесе, який служив чотири роки за кордоном як драйвер танку, нагадує день, коли його блок практикував дегазацію бака у випадку нападу газу. «Я не знаю, куди прийшла звідти», – згадує він. Він стрибав на бронебій і почав бесіду з Сергієм Ракельмом, і офіцерами, в тому числі командиром батальйону, зібралися сходи біля автомобіля. Наприкінці бесіди Паттон шуок руки сержанта, захопивши щось в вухо і стрибав на землю, а потім, не кажучи вже про інше слово, потрапив в машину і вилетів. Коли сержант вийшов з резервуара, офіцери хотіли знати, що Заттон говорить про це. Ген Патон сказав мені це: «Чи ви вийшли з резервуара, Сержант, ці фольги просять вас, що я збив у вуха? й
Комунікації та розвідувальні транспортні засоби, а також танкові винищувачі на маневрах
Майже половина століття пройшла, і люди все ще пам'ятають, що девілі тепла. У червні 1942 року Геннесе написав матері, що він записав температуру 185 градусів всередині його резервуара. Інструменти та обладнання, що залишені на відкритому сонці, обпалюють руки тих, хто забрав їх без рукавиць.
Бак ріже дерево на своєму шляху
Збірник бака має раціони на консоль під час здійснення
З ентрейдерами, що надходять до Індіо, щоб заважати солдатів, Паттон також став досить прохолодним. Він звернувся до Джона Макчіо, агента таких зірок фільмів, як Фред Астер Гінгер Роджерс, Джеймс Стюарт, Генрі Фонда та Дж. Келлі з проханням допомогти організувати культурне дозвілля для солдатів, які живуть в ізоляції. Після того, як Mashio прибув у Indio з виставою. "Що б ви думаєте?" згадує агент. Той син укусу зробив нам, що його солдати робили, навіть я б. Він одягав чоловіків в армійських польових формах і замовив їх до люльки під проточним дротом під стегном кулі, що літають над головою. Паттон вимушених жінок, щоб одягатися в польових формах і посунути їх в джипах на бамперських дорогах і на пилоподібних незайманих землях. Все це було зроблено для того, щоб показати вболівальників, які працювали на шоу безкоштовно, що військовий повинен пройтися.
Генеральний Джордж С. Паттон переглянув вправу.