Я встановив Венецію.

Продовжуємо низькі температури в Європі. У Венеції вперше в 80-ті роки на каналах заморожують.

1,1 км Якщо на півночі і в центрі Італії трафік паралізується через важкі снігопади, в Венеції, де, як ви знаєте, пересуватися тільки водним транспортом, після декількох днів від температури під камеро, канали почали заморозити.

Я встановив Венецію.

2,2 км Тонкий шар льоду покривається Гранд-Каналом, основною транспортною артерією міста на воді. На сьогоднішній день не існує перерву з громадським транспортом – «водні трамваї» парето, хоча вони стали схожими на дрібні льодоси.

Я встановив Венецію.

3. У В цілому було повідомлено про суттєве зменшення трафіку, з органами державної влади, які приймають власникам приватних човнів, які не залишають надмірно, особливо в невеликих каналах з стоячою водою. Не всі гондоли працюють на туристичних маршрутах, але це досить в холоді.

Я встановив Венецію.

4. У Легка сітка льоду утворюється в деяких частинах лагуни. Це призвело до масової смерті риби.

Я встановив Венецію.

5. Умань Небезпека загрожує іншим представникам місцевої фауни, наприклад, птахів, які не звикли до екстремальних умов.

Я встановив Венецію.

6. Жнівень У Венеції, такі аномальні холодні погода була заснована в найбільш неприпустимий час, адже на початку лютого тисячі туристів приїдуть до міста на воді.

Я встановив Венецію.

7. Про нас Проте холод не відлякув багато туристів, які зібралися в Венеції на традиційний карнавал, який був запущений в минулу суботу.

Я встановив Венецію.

8. У Цього року для карнавалівських фестивалів в кількості венеціанської площі були, якби профетично, затоплені ковзаннями, а поточна погода так далеко сприяє їх збереженню.

Я встановив Венецію.

9. Навігація Головне не заморожувати фонтан з вином, встановленим на площі Святого Марка, який повинен встановити настрій веселощів і хміль до «п'ятого вівторок», останній день карнавалу 21 лютого.

Я встановив Венецію.

10. Італійські прогнози погоди обіцяють не менше тижня. Нові снігопади не виключені. Венеція вже встановила рекордну низьку температуру за останні 80 років.

Я встановив Венецію.