Радянська мода (7 фото)

Ленінградський будинок Модних Моделі (LDMO) вийшов в історію з модним журналом, який незмінно радий публіці з зразками дивної свідомості Ленінградських дизайнерів моди. Тим не менш, і підписи були важкими. Ви читаєте їх, і ви розумієте коріння нашої сучасної арт-критики та арт-критики.

Радянська мода (7 фото)

«Найбільш гострі нові пропозиції у сфері нетрадиційного костюму чоловіків повинні включати комбінезони. Найімовірніше, вони будуть носити молоді, впевнені любителі екстравагантних. Тексти пісень, а це означає: Я не думаю, що це не буде. Після того, як витоки цього виду одягу лежать в робочому костюмі, тому комбінезони особливо зручні (Leningrad fashion. 1977.No3)

Радянська мода (7 фото)

«Найбільш гострі нові пропозиції у сфері нетрадиційного костюму чоловіків повинні включати комбінезони. Найімовірніше, вони будуть носити молоді, впевнені любителі екстравагантних. Тексти пісень, а це означає: Я не думаю, що це не буде. Після того, як витоки цього виду одягу лежать в робочому костюмі, тому комбінезони особливо зручні (Leningrad fashion. 1977.No3)

Радянська мода (7 фото)

Ну, такі, як фотографії нижче, є приклади модного стилю, який був дублений "комуністський шик".

Радянська мода (7 фото)

Радянська мода (7 фото)

«Молода мода гравітує до зручності, практичності, яскравості, декоративності. Миротворці народної творчості та спортивності, класики та романтичності. Повністю - головна особливість сучасної моди. Цей принцип – формування раціональної шафи з мінімуму речей – особливо припав до смаку молоді. (Leningrad моди. 1989. No 3)

Радянська мода (7 фото)

Ну, це постійний! Відразу приїжджаємо до нас: «Трюки перетворюються!» (Leningrad fashion.1979. No4)

Радянська мода (7 фото)

«Домашній одяг ... Вона ніколи не була щасливою. Багато людей мають ідеї про старий, застарілий одяг, який одягнений в домашніх умовах тільки тому, що люди не можуть носити їх. І погляд не те ж, і не модний ... Художники Алтайського дому моделей одягу привели до суду учасників семінару в Свердловську колекцію жіночого одягу для дому. Експерти високо оцінили творчий пошук дизайнерів моди Altai. Всі моделі були високо оцінені. І, я думаю, слухаючи моделі, ми бачимо на цих сторінках, цілком заслужено." (Leningrad моди, 1983. No 4). Дивитися в інтер'єрі! Мрія радянської сім'ї!