Щоб поспілкуватися з землями: тепер повісити прапори РФ на обласних радах, це як 23 червня 1941 року, щоб повісити нац банери.

Ян Валетов

Ви знаєте, хлопці, я втомився від походу на телефоні.
Я отримую телефон з різних країн, де немає українського телебачення і де люди отримують інформацію з російських міжнародних джерел, людей, які я знаю багато років, мешканці Південно-Східної. Нормальні інтелектуальні люди, з вищою освітою, не п'ють (модеально), без йодного дефіциту.

Учора, друг з США назвав, запитав, як ми в Дніпрі з військами Бандери. Я сказав, що це було добре. Зокрема, з Жидобандеровим – наприклад, російський єврей Ігор Коломойський був призначений губернатором. Прибуває фашизм. Дівчина касірів, які почули діалог з сміхом.
Сьогодні, один з Португалії назвав, кінець, колишній рідний Полтава. Він запитав, як країна була пов'язана.
Погода Я знаходився на годину з іншим чоловіком з Донецька, координатором мітингів для федерації південного сходу.
Ойріп, але без використання.

Тут слухайте, якщо ви почуєте: тепер повісити прапори РФ на обласних радах, це як 23 червня 1941 року, щоб повісити нац банери. Якщо ми використовували для вирішення наших внутрішніх конфліктів, то ви стаєте колегами. Трактори на свою країну.
Я розумію, що п'ятий стовпчик не піклується про мої слова, але хтось напевно почує їх. Нехай він задуманий.
Україна зараз є метою військової агресії режиму Путіна. Не російська людина, але режим. Ви не підтримуєте росіяни, ви підтримуєте режим, який прагне побудувати нову імперію на рублі СРСР. Ви адвокатуєте втрату незалежності країни та ворожих агентів впливу. З росіянами, ми скорочуємо або пізнішаємо Ви будете заважати, щоб пропустити своїх траєкторів.
Про нас
JavaScript licenses API Веб-сайт Go1.13.8