Універсальні студії в Лос-Анджелесі (30 фото)

Напередодні 100-річчя Універсальної кіностудії (відсвяткувати цю весною), я все одно знайшов силу взяти фотографії звідти і зробити пост.
Для всіх шанувальників американського кінотеатру необхідно побачити :

Я поїхав в Універсальну студію рано вранці без відвідувачів. Не кожен може захопити його так пустелі :

Універсальні студії в Лос-Анджелесі (30 фото) р.

Що важливо в кіно? Сценарій! І є багато з них. Весь студійний простір ділиться на безліч тематичних куточків. На вершині є шматочок Англії, тут є справжній французька прованс.

Європейські будинки прилягають до американських динерів. І це не дивно будь-якого:

Сценографія сучасних міст є ще більш реалістичною і практично неможливо відрізнити їх від реальних мегаполісів у фотографіях (як і в кіно).

Тут ви можете перемістити 100 років вперед або назад, просто перемістивши об'єктив камери до сусідніх будівель.

Ось як виглядає всі пейзажі з внутрішньої сторони, зверху. Як реалістично вона відчувається внизу!

Атлас-Студії в Марокко, де 90 відсотків декорації є древній Рим, Палестина і т.д., і є багато більш дикого заходу.

У той же час більшість декорацій залишається «двовимірним», для фільмів це не достатньо.

Свіжість будинку тут дає тільки новий асфальт і ділення смуги.

І це цілий комплекс для зйомок відчайних будинків. Довгий будинок для 20, і немає "двовимірності", будинки реальні і практично повністю функціональні!

Ви бачили Гренч Сначер Різдво? Це рештки декорації цього фільму. Я люблю її дуже багато :

Цей цегляний будинок часто був знятий (і навіть зараз вони кажуть, знімали) в жахових фільмах.

Сцени від Hitchcock приходять до життя прямо до наших очей. Професіонал актори хау туристів з ножами :

Сценарій аварії авіалайнера від War of Worlds. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу!

Сама війна Світів.

Досить з пейзажами, назад до парку розваг. По 11 o'clock, це не так!

Вентилятори Сімпсони завжди раді! Всередині «важкі» розваги та жарти в дусі анімаційного серіалу.

У Універсальних Студіївках, які виконуються в окремому театрі, є дуже успішним!

Як можна побачити, авто набагато ближче до мене. Які землевласники там?

Я пам'ятаю цей Plymouth з дитинства дивитися The Blues Brothers!

Вентилятори для тюнінгу знайдуть тут більш сучасні та швидкі пристрої.

Моє серце завжди належить до класичної американки.

До речі, поруч розташовані павільйони, де знімаються багато блоґерів (як і серіалів) З поточним розвитком комп'ютерної техніки потрібні реальні прикраси.

Але головне не пропустити в Універсал – шоу «Водяний світ».

Епонимний фільм з Кевіном Costner в ролі заголовка був відзначений відмовою від офісу коробки (хоча я дуже люблю це), але зали на шоу завжди повний! Заповнення зазору коробки.

У шоу осінь, стріляти, їздити на човнах і струменях. Постійні трюки не гірше, ніж кінематографічна (професійна робота трюків), все вибухає і опіки. Дуже весело!

Але найвисокішим є приїзд на сцені реального повнорозмірного літака у фіналі!!!

Аудиторія в шоках, передніх рядах в спреї, і на фоні справжньої пожежі займається.

Я не знаю, який рівень професіоналів, які потрібно знищити половину пейзажу 4-5 разів на добу, запускати площину і підірвати пару тонн напалу. Ви хочете!

Ось трохи відео з WaterWorld.

Авторизація