535
Поради Бабця - 2 (14 фото)
Іспанська копірайтер Чахо Пуебла зняв секель на свою популярну серію Гранмати Поради, для яких Чако фотографував своїх грандіозних плакатів з відповідними порадами сучасної молоді.
1,1 км Ніколи не купуйте перший Apple продукт, чекаючи наступного, щоб виправити помилки.
2,2 км Реальні друзі ніколи не пишу «Щасливі дні народження» на стіні.
3. У Не вірте, що все, що ви пишете на вашому блозі, є літературою.
, Україна
4. У Не хвилюйтеся про кількість переглядів. Коментарі набагато важливіше.
5. Умань Хто пише в статусі відносин «Все легко» означає «Я повинен кого краще». й
6. Жнівень Увімкніть Facebook, якщо ви не бажаєте ніяких проблем.
7. Про нас Довірте мене, послідовники не означають друзів. І навпаки.
8. У Пам'ятайте, люди, які мають іконки замість зображення профілю, насправді страшні.
9. Навігація Неважливо, що вони говорять. Ваші діти ніколи не стануть вашими друзями в будь-якій соціальній мережі.
Січень2399
10. Ніколи не “Поглядати” своє повідомлення. Вона виглядає патологічно.
Херсон
11. Дівчата сну з хлопцями, які використовують Photoshop і маррі людей, які працюють в Excel.
12. Не думаю, що кнопка перевантаження має можливість прискорити час.
13.00 р. Прийміть запрошення на Facebook з вашої матері, якщо ви готові зробити самогубство.
14. Слухати син: Twitter є однаковим статусом на Facebook, тільки дивний.
1,1 км Ніколи не купуйте перший Apple продукт, чекаючи наступного, щоб виправити помилки.
2,2 км Реальні друзі ніколи не пишу «Щасливі дні народження» на стіні.
3. У Не вірте, що все, що ви пишете на вашому блозі, є літературою.
, Україна
4. У Не хвилюйтеся про кількість переглядів. Коментарі набагато важливіше.
5. Умань Хто пише в статусі відносин «Все легко» означає «Я повинен кого краще». й
6. Жнівень Увімкніть Facebook, якщо ви не бажаєте ніяких проблем.
7. Про нас Довірте мене, послідовники не означають друзів. І навпаки.
8. У Пам'ятайте, люди, які мають іконки замість зображення профілю, насправді страшні.
9. Навігація Неважливо, що вони говорять. Ваші діти ніколи не стануть вашими друзями в будь-якій соціальній мережі.
Січень2399
10. Ніколи не “Поглядати” своє повідомлення. Вона виглядає патологічно.
Херсон
11. Дівчата сну з хлопцями, які використовують Photoshop і маррі людей, які працюють в Excel.
12. Не думаю, що кнопка перевантаження має можливість прискорити час.
13.00 р. Прийміть запрошення на Facebook з вашої матері, якщо ви готові зробити самогубство.
14. Слухати син: Twitter є однаковим статусом на Facebook, тільки дивний.