Найбільша сім'я албіно в світі живе в Індії.

Найбільша сім'я албіно в світі живе в Індії. Батько сім'ї Rositurai Pullan, його дружина Мані і їх шість дітей є все чистого альбіносу.

Крім того, найдовша донька голови сім'ї, Рену, заміжала ще один аблино Рошіх, і вони мали сина, аліно Дхарамрай. Ось тепер 10 альбіносів в клан Путан.

На протязі багатьох років вони мали жити, періодично позбавлялися і занурилися з досудами суспільства. Але тепер їх унікальний подарунок робить їх гордістю самі. Сім'я може незабаром бути включена до Книги рекордів Guinness.

Унікальний клан індійських водоростей живе в щільно заселеній зоні Делі в невеликій тісній квартирі. Кожен має біле волосся, легку шкіру і сині очі.

Розітряй розповів про те, що інші індійці дали їм прізвисько "ангрез", що означає "Англійська". Вони не вірять, що всі члени сім'ї народилися в Індії і індіанці кров'ю.

Ми не можемо довго залишатися на сонці, але ми робимо все, щоб подолати такі труднощі.

Одруження Альбіно Росітурі та дружини Альбіно Мані влаштували шлюб. І батьки були звичайними людьми без ознак альбінізму і вирішили, що їх дивні діти будуть краще жити разом. Перед переїздом в Делі вони мешкали на півдні Індії, де вони вважалися знахідками і хворими. У Делі вони переносяться, але більшість зараз думають, що вони білі люди.

Rositurai і Mani на весілля.

Після того, як перша дитина Мані народилася з абліном, вона бажала одягати її труби так, щоб вона більше не мала «пошкоджених» дітей, але лікар в лікарні був настільки страшним, що він відмовився навіть подивитися на неї і Мані повернувся додому.

До цього найбільшою родиною альбіносів були дві сім’ї з Канади та США, де 6 членів сім’ї здійснюють ознаки альбінізму.