Машина для годування собак через Twitter (3 фото)

ІТ-консультант Наталія Морріс також любила собаку Toby.

Тим не менш, за рахунок свого життєрадісного життя він не завжди в змозі годувати Toby вчасно. Вішний собака в кінцевому підсумку запровадив 30-річний техніку, щоб винахідити машину, яка буде годувати собаку на сигналі зовні спеціально для таких випадків.

р.

Машина складається з контейнера з харчуванням, обладнаної автоматизованою дозатором, яка запускається сигналом, отриманим від мережі через обліковий запис Twitter. сигнал складається з слів @FeedToby, що Nat tweets, коли він хоче годувати Toby. Як ви бачите, це дуже просто. Подача через дозатор невеликими порціями заливається безпосередньо в чашу на підлозі і Тобі засмачений і задоволений.

«Найперше, Toby не з'ясував те, що було зроблено», – розповідає Наталя Морріс, «але він розумний собака і він швидко його захопив.» Тепер він регулярно сидить біля чаші, відкинувши хвіст і чекаючи дозатора, щоб відійти.

Натхнений успіхом дизайну, Наталя не зупинилася там, але прикріпила відеокамеру до пристрою, щоб побачити, якщо Toby отримав те, що він хотів і, можливо, він повинен додати трохи більше.

Тепер винахідливий винахідник замислюється про запатентування його пристрою, і в той же час, як вирішити проблему годування Toby іншими користувачами Twitter. Після слухання про винахід Наталії багато людей почали твітати @FeedToby і, відповідно, їжа почала залити в чашу Toby набагато частіше. На даний момент, Наталя обмежила час роботи апарату, що надходить лише від 9 до 10 п.

У мене є ідея, щоб додати вагу, яка буде вимірювати вагу Toby сидячи на підлозі і, таким чином, оцінити, чи він повинен бути fed зараз або перекласти його. Я не хочу, щоб мій Toby перетворити в Таббі ("Tubby" перекладається на "кітті".