Світло спалахнув. Що означає?

Думка про дорожню мову від жінки, яка нещодавно почала їздити.

Коли я починав водіння, то мені здається дивним. З мого небезпеки і недосвідченості я віддаю перевагу йти повільно, тихо проходячи реbuilders. І ось поганий удачі - часто ці знаменито перебудовані автомобілі миготливих хвостиків. Я був засмучений, думаю, що вони були одягнені на мене, бо я збираюся дуже повільно.

Тексти пісень, а це означає: Тоді хтось сказав мені, що він був точно протилежним. Тепер я пам'ятаю епізод посмішки, але потім зробив мені ще більше байдужим. Я просто не знаю «арку» мову авто, бо водійська школа не навчає цього. Так, які ознаки стали загальними в середовищі водіння, і як вони можуть допомогти вам?

Signal 1 "Танк ти!"

Це точно описаний вище варіант. Ви спокійно зайдіть в свій ряд, і в своєму ряді наполягають запитати інший автомобіль. У вас є два варіанти: щоб не пустити. Особливо рогатні водії піднімуть навіть проти вашого бажання, інші власники автомобіля все ще виглядають, чи пропускають їх чи ні. І якщо ви подаруєте, ви можете часто спалахувати ліхтарі. Важко сказати «паразу», сьогодні ви прийшли попутним водієм, який знає, як подякувати. Ремоделювання автомобіля є найбільш поширеним варіантом «як ви», але можуть бути інші ситуації на дорозі, для якого можна подякувати. Не забудьте подякувати Вам!

Signal #2 "Отримати його"

Даний сигнал в основному використовується на дорогах. Так, ви йдете в лівий ряд, наприклад, після перехоплення декількох автомобілів, і в правому ряду вже є вільні місця. А потім в дзеркалі заднього огляду ви бачите, як ви є сім-мильними кроками, які зловили деякі прохолодні джипа. Сидіння на хвісті, «флієр» починає зв'язуватися з фарами. Не боїться, але переходимо до правого ряду. Лінія швидкості буде проходити і ви повернетеся вліво, якщо ви хочете. Якось я вирішив не дати. Я збираюся на нормальній швидкості, чому я повинен зупинитися? Я був захоплений в правому провулку. Тоді водій почав сповільнювати перед мною, вирішив навчити мене урок. Я мав відступати до правого провулку.

Signal 3 "Овертейк"

Ви продовжуєте на трасі і випереджаєтесь на важку вантажівку. Або ж, нехай навіть не йде, але це ледь перетягується. Це один провулок. І через це важке вантажоперевезення, ви не маєте достатнього вигляду на місці. І ви можете побачити, що вантажівка перетворилася на правий поворотний сигнал, хоча немає правого повороту, і це спокійно ходиться по його провулку або натискаючи трохи проти бордюру. Не поспішайте зробити висновок, що водій божевільний. Так він піклується про вас - показує, що попереду безкоштовно і ви можете безпечно перезавантажити.

Знак 4 "Амбаш"

Це, мабуть, найвідоміший спосіб зв'язку між машинами, який більше десятків років. Таким чином, ви закрили напрокатний автомобіль, далі... Обов'язково – наступний поворот, який ви чекаєте на «подушку», тобто патрульної поліції. Так, це дещо неправомірний сигнал, але це дуже взаємовигідно.

Signal 5: «Будь ласка!»

Уявіть, що у вас є основна дорога на перетині, де зламався трафік. Автомобілі літають на головний безперервний потік, а на вторинній накопиченій масі автомобілів. Перший на вторинних спалахах фари - він просить пройти. Не плутати тільки фари фари з надзвичайною екстреністю. Якщо ви вирішили пропустити кілька автомобілів з щедрим жестом, ви зв'язаєтеся назад і зупинитися.

Signal 6 "Сад"

Крім машинного зв'язку, ніхто не скасував овець. Я зазвичай перевести такий сигнал на звичайну непристойну мову. Якщо ви активно сигналізували, вони намагаються донести, що в певній ситуації ви «зробили трохи і зробили несанкціонований маневр». Тільки в більш жорсткій формі. Ви, хто може бути, і боротися.

Я просто запитаю вам одну річ, не даю миттєвого роздратування сигналу на спроби тренера переміщатися на перетині. Це просто збиває її водій ще більше. Акуратно сигнальні пішоході - від раптового сигналу вони відлякуються, соромляться і замість розумного реагування на попередження небезпеки, це дуже небезпека тільки погіршує. Я не вважаю мухами протилежного сексу з яскравою красою, натискаючи ріг в цю інструкцію на мові «кар».