838
Діалог клієнтів і рекламодавців
Ми зібрали найбільш суперечливі діалоги між клієнтами та рекламодавцями, літерами та коментарями клієнтів.
Ми запрошуємо вас поділитися своїми історіями.
Це історії, які розповідають друзям пізніше, після того, як проект переповнений, сміхаючись на те, що майже руйнував роботу.
Діалоги
Хворий процес переговорів над:
Клієнт: Це чудово! Я люблю все, як це вам подобається?
Дизайнер: Я теж, але не скажу всіх, хто це зробив.
- Зробіть сайт таким чином, щоб з лівого кута до правого люка така істота була зелена, різновид равлика, але гнучка, згинання. І слідувати йому хвостовиком. Такий жирний знак коричневого. І з правого кута, ще одна істота кинулася до нього, коричневого кольору, але його слід було зеленим.
Що означає? (Я маю на увазі питання):
Наші клієнти та наші підрядники зустрілися з нами. Ви знаєте, що вони повинні зустрітися в середині сторінки!
- і як відбуватиметься зустріч? Чи існують будь-які вподобання або ідеї?
-Так! Тут буде повноцінний бурий вибух. Вибух виходить зеленим і повільно підніме. З-під його кравці вже зараз смугасті істоти в коричнево-зеленій смузі. І вони скеля в різних напрямках.
Не в різних напрямках? Всі вони мають однакові цілі, нехай вони рухаються разом.
- Mm-hmm, ви, ймовірно, прямо! Вони стають одним червоним кольором! (зняв голос і був явно натхненний...) Ми можемо самі зателефонувати одержувачу. І це істота хребта і хребта, як спіраль в центрі сторінки. Це покаже вічний рух – клієнт – ми (замовити ідеї) – виконавець – клієнт – ми (замовити ідеї) – виконавець і так далі.
Але якщо він тримає шпинделя, ніхто не може прочитати що-небудь на сторінці.
до І нема! Але ми будемо пам'ятати!
Клієнт (beard) від першого дизайнера: - Будь ласка, грайте з шрифтами!
Перший Дизайнер: Аріал!
Другий дизайнер: Я на Л. Лист Готика!
Перший дизайнер: - Каслон! Ти на Н!
Другий дизайнер: - Новий Баскервіль!
Перший дизайнер: - Azure!
Другий дизайнер: - Айза!
Перший дизайнер: - знову на Академії А.
Другий дизайнер: - Янус!
Замовник (обов'язково): Дякую! Поверніть шрифт, як це...
Клієнт хоче замовити банер 6-3 метрів. Він передає картину. ПОДАРУНОК 3×3 см і офіційне додаток, такі як:
"Будь ласка, зробіть ..." і т.д. Оприлюднено "Депутаційний директор Іванов І.І."
Я його текст:
- Я не можу друкувати цю картину. Потрібні документи
Через годину я отримав сердитися лист:
«Поправка посвідок постеру! Генеральний директор Bubin A.A.
до У вас є дизайнер, який звернув логотип, крім цього зображення точно не залишилося нічого? jpg не підходить.
до Ні, був файл, але він не відчинив і видали його.
Дизайнер надає роботу замовнику. Клієнт не відповідає задоволеності, погоджується з усіма:
- Ну, здається, прийнято!
- Великий, що 1,500.
Клієнт, даючи гроші: "Я сподіваюся, якщо пізніше мені потрібно перенести, можна зв'язатися з вами?" Чи не те, що ви зробили і забули?
до Звичайно, в залежності від того, що потрібно виправити і як.
- Звісно! Я не збираюся сказати, "Що робити це знову!"
- Не проблема. Більше того, до речі. Чистий Я роблю це пізніше, якщо я раптом запустив гроші або мати нові плани, я запитую вам про оплату трохи додатково? Це невелика річ, мені не потрібно це дуже часто, я не думаю, що ви думаєте.
- ??
до Не хвилюйтеся! Я не збираю тебе, як, оплатити мене знову!
Доставка макета:
до Поганий.
- Скільки?
- Дуже погано.
- Як "дуже"?
- Fuck, що погано. Шит зустрічається рідко. Шлюб 100%. Не можна шукати без сліз.
- Гаразд, нехай тип.
- Визначте відмову.
- Всі права.
Доставка обігу:
Чому ви не сказали, що це буде так погано?
Мені: Вам потрібен логотип і рекомендації, щоб я можу створити заголовок для вашого сайту, відповідно до вашого фірмового логотипу.
Клієнт: Okay, я покажу вас!
Покупець: Наш бюджет становить $ 400, але нам не потрібно нічого легкого...
Мені: Так, звичайно!
Покупець: Тут нам потрібен сайт з такою ж функціональністю, плюс кілька поліпшень.
Дизайнер, збір залишків волі:
Ви усвідомите, що ще один коментар і я вбити себе?!
Клієнт (повна аморфна тітка):
- Стоп сердитися! Звичайно я розумію! Більше коментарів Я тільки отримав правила, що залишилися...
K: Мені потрібно один дизайн о 16:00 та ще о 18:00!
D: Але це 15:45.
К: Я відправив листа в 14:30. Ви знову зустрілися!
Клієнт: Я не знаю, що я хочу, спробуйте різні варіанти з вашим дизайнером!
Менеджер: Робота з дизайнерськими витратами 1500 рублів за годину.
Клієнт: Ви чортуєте божевільний! Дешево купити квиток на літак
Менеджер: Є різні варіанти прототипів і спробувати їх!
Коментарі до одного рядка
- Грати з квадратною формою.
Чи можна зробити ці круги навіть округлими?
Я дуже сподобалося вашу ідею з Negro. Чи можна отримати нігер?
Ми дуже любимо вашу версію, це чудовий! Це чудово. Але це знову.
Використання комп'ютерної графіки, щоб зачепити хлопчика
Ми хочемо, щоб цегла на логотипі, оскільки він твердий і легкий.
Ми попросили вас на CMYK, і ви відправили EPS!
Я не знаю, що я хочу, я не знаю, що мені потрібно. Але якщо ви робите, я знаю прямо.
- Слухати музику для відео з матір'ю Вона не розуміла. Зробіть перлину!
до Моя дружина не схожа на синій. Секретар, теж, до речі. Змінити його на щось інше.
Помаранчевий в цьому макеті недостатньо позитивного. А зелений не виглядає зеленим.
Заміна поточного фонового кольору (синій) з кольором прозорого літнього неба
до Це добре сьогодні! Побачимо, що буде виглядати завтра.
Я зацікавлений в розробці веб-сайту. Замовити товари, оплачувати кредитною карткою, реєструвати, додати фотографії та відповідати друзям.
Цей макет просто чудовий, і шрифт красивий, ілюстрація ідеально підходить. І червоний так яскраво! Але приберіть картину, напишіть всі листи однакової висоти і чорного кольору, і дайте фон білого кольору.
Ви знаєте, що ми дійсно любимо всі варіанти, які ви відправили. Ми не знаємо, що вибрати ... Бажаєте поєднати всі три логотипи в одну?
Ми можемо самі зателефонувати одержувачу. Напишіть адресу: xxx@mailru, і в поле з паролем 8 зірок, здавалося б, бути.
до Добре, ми думаємо, що це потрібно зробити в стилі сни, це для чоловіків в основному розділі. Ви йдете на пляж і красиві дівчата літати. Твенті. Літаючі, літаючі... А потім хмелю- і оклю!
Трохи змінив технічне завдання і замість зображення бізнес-центру, нам потрібна восьминога на постері, тільки не похилий і стрункий, але розумний і спокійний.
Листи
Re:Fw:Re:Fw:Re:Re:Re:Fw:Re:Fw:Re:Re:Fw:Re:Re:Fw:Re:Fw:Re:Re:Fw:Re:Fw:Re:Fw:Re:Fw:Re:Fw:Fw:Fw:Re:Fw:Re:Fw:Re:Fw.
Ре:Re:Fw:Re:Fw:Re:Fw:Re:Re:Re:Fw:Re:Fw:Re:Re:Fw:Re:Re:Fw:Re:Re:Re:Re:Re:Re:Re:Re:Re:Re:Re:Re:Re:Fw:Re:Re:Re:Re:Re:Re:Re:Re:Re:Re:Re:Re:Re:Re:Re:Re:Re:Re:Re:Re:Re:Re:Re:Re:Re:Re:Re:Re:Re:Re:Re:Re:Re:Re:Re:Re:Re:Re:Re:Re:Re:Re:Re:Re:Re:Re:Re:Re:Re:Re:
Fw:Re:BookletLastComments_approve1211
Доброго ранку!
Виявилося останню ніч на принтері, що буклет не може бути надрукований з ваших файлів, оскільки ми розрахували формат A5 і ви сказали, що це було A4. Ми були неправдиві, що ви переповнено останнім часом?
З повагою,
xxxxxxxxx, менеджер
Він був.
Дякую за макети.
В цілому, мені сподобалося.
Гарна якість.
Я не схожий на фон, локони і колір синій.
Подивіться на мої зразки в якому кольорі логотип виконаний.
Якщо ви не можете керувати цим завданням...
Далі:
Займіть нашу співпрацю.
Що ж, я вирішив створити себе.
Тому дуже складно отримати бажаний результат дизайнера.
У мене є багато досвіду роботи в цій галузі.
Якщо ви зацікавлені, я надішлемо вам готовий макет дизайну.
Будь ласка, не витрачайте більше часу на мене.
Ми запрошуємо вас поділитися своїми історіями.
Це історії, які розповідають друзям пізніше, після того, як проект переповнений, сміхаючись на те, що майже руйнував роботу.
Діалоги
Хворий процес переговорів над:
Клієнт: Це чудово! Я люблю все, як це вам подобається?
Дизайнер: Я теж, але не скажу всіх, хто це зробив.
- Зробіть сайт таким чином, щоб з лівого кута до правого люка така істота була зелена, різновид равлика, але гнучка, згинання. І слідувати йому хвостовиком. Такий жирний знак коричневого. І з правого кута, ще одна істота кинулася до нього, коричневого кольору, але його слід було зеленим.
Що означає? (Я маю на увазі питання):
Наші клієнти та наші підрядники зустрілися з нами. Ви знаєте, що вони повинні зустрітися в середині сторінки!
- і як відбуватиметься зустріч? Чи існують будь-які вподобання або ідеї?
-Так! Тут буде повноцінний бурий вибух. Вибух виходить зеленим і повільно підніме. З-під його кравці вже зараз смугасті істоти в коричнево-зеленій смузі. І вони скеля в різних напрямках.
Не в різних напрямках? Всі вони мають однакові цілі, нехай вони рухаються разом.
- Mm-hmm, ви, ймовірно, прямо! Вони стають одним червоним кольором! (зняв голос і був явно натхненний...) Ми можемо самі зателефонувати одержувачу. І це істота хребта і хребта, як спіраль в центрі сторінки. Це покаже вічний рух – клієнт – ми (замовити ідеї) – виконавець – клієнт – ми (замовити ідеї) – виконавець і так далі.
Але якщо він тримає шпинделя, ніхто не може прочитати що-небудь на сторінці.
до І нема! Але ми будемо пам'ятати!
Клієнт (beard) від першого дизайнера: - Будь ласка, грайте з шрифтами!
Перший Дизайнер: Аріал!
Другий дизайнер: Я на Л. Лист Готика!
Перший дизайнер: - Каслон! Ти на Н!
Другий дизайнер: - Новий Баскервіль!
Перший дизайнер: - Azure!
Другий дизайнер: - Айза!
Перший дизайнер: - знову на Академії А.
Другий дизайнер: - Янус!
Замовник (обов'язково): Дякую! Поверніть шрифт, як це...
Клієнт хоче замовити банер 6-3 метрів. Він передає картину. ПОДАРУНОК 3×3 см і офіційне додаток, такі як:
"Будь ласка, зробіть ..." і т.д. Оприлюднено "Депутаційний директор Іванов І.І."
Я його текст:
- Я не можу друкувати цю картину. Потрібні документи
Через годину я отримав сердитися лист:
«Поправка посвідок постеру! Генеральний директор Bubin A.A.
до У вас є дизайнер, який звернув логотип, крім цього зображення точно не залишилося нічого? jpg не підходить.
до Ні, був файл, але він не відчинив і видали його.
Дизайнер надає роботу замовнику. Клієнт не відповідає задоволеності, погоджується з усіма:
- Ну, здається, прийнято!
- Великий, що 1,500.
Клієнт, даючи гроші: "Я сподіваюся, якщо пізніше мені потрібно перенести, можна зв'язатися з вами?" Чи не те, що ви зробили і забули?
до Звичайно, в залежності від того, що потрібно виправити і як.
- Звісно! Я не збираюся сказати, "Що робити це знову!"
- Не проблема. Більше того, до речі. Чистий Я роблю це пізніше, якщо я раптом запустив гроші або мати нові плани, я запитую вам про оплату трохи додатково? Це невелика річ, мені не потрібно це дуже часто, я не думаю, що ви думаєте.
- ??
до Не хвилюйтеся! Я не збираю тебе, як, оплатити мене знову!
Доставка макета:
до Поганий.
- Скільки?
- Дуже погано.
- Як "дуже"?
- Fuck, що погано. Шит зустрічається рідко. Шлюб 100%. Не можна шукати без сліз.
- Гаразд, нехай тип.
- Визначте відмову.
- Всі права.
Доставка обігу:
Чому ви не сказали, що це буде так погано?
Мені: Вам потрібен логотип і рекомендації, щоб я можу створити заголовок для вашого сайту, відповідно до вашого фірмового логотипу.
Клієнт: Okay, я покажу вас!
Покупець: Наш бюджет становить $ 400, але нам не потрібно нічого легкого...
Мені: Так, звичайно!
Покупець: Тут нам потрібен сайт з такою ж функціональністю, плюс кілька поліпшень.
Дизайнер, збір залишків волі:
Ви усвідомите, що ще один коментар і я вбити себе?!
Клієнт (повна аморфна тітка):
- Стоп сердитися! Звичайно я розумію! Більше коментарів Я тільки отримав правила, що залишилися...
K: Мені потрібно один дизайн о 16:00 та ще о 18:00!
D: Але це 15:45.
К: Я відправив листа в 14:30. Ви знову зустрілися!
Клієнт: Я не знаю, що я хочу, спробуйте різні варіанти з вашим дизайнером!
Менеджер: Робота з дизайнерськими витратами 1500 рублів за годину.
Клієнт: Ви чортуєте божевільний! Дешево купити квиток на літак
Менеджер: Є різні варіанти прототипів і спробувати їх!
Коментарі до одного рядка
- Грати з квадратною формою.
Чи можна зробити ці круги навіть округлими?
Я дуже сподобалося вашу ідею з Negro. Чи можна отримати нігер?
Ми дуже любимо вашу версію, це чудовий! Це чудово. Але це знову.
Використання комп'ютерної графіки, щоб зачепити хлопчика
Ми хочемо, щоб цегла на логотипі, оскільки він твердий і легкий.
Ми попросили вас на CMYK, і ви відправили EPS!
Я не знаю, що я хочу, я не знаю, що мені потрібно. Але якщо ви робите, я знаю прямо.
- Слухати музику для відео з матір'ю Вона не розуміла. Зробіть перлину!
до Моя дружина не схожа на синій. Секретар, теж, до речі. Змінити його на щось інше.
Помаранчевий в цьому макеті недостатньо позитивного. А зелений не виглядає зеленим.
Заміна поточного фонового кольору (синій) з кольором прозорого літнього неба
до Це добре сьогодні! Побачимо, що буде виглядати завтра.
Я зацікавлений в розробці веб-сайту. Замовити товари, оплачувати кредитною карткою, реєструвати, додати фотографії та відповідати друзям.
Цей макет просто чудовий, і шрифт красивий, ілюстрація ідеально підходить. І червоний так яскраво! Але приберіть картину, напишіть всі листи однакової висоти і чорного кольору, і дайте фон білого кольору.
Ви знаєте, що ми дійсно любимо всі варіанти, які ви відправили. Ми не знаємо, що вибрати ... Бажаєте поєднати всі три логотипи в одну?
Ми можемо самі зателефонувати одержувачу. Напишіть адресу: xxx@mailru, і в поле з паролем 8 зірок, здавалося б, бути.
до Добре, ми думаємо, що це потрібно зробити в стилі сни, це для чоловіків в основному розділі. Ви йдете на пляж і красиві дівчата літати. Твенті. Літаючі, літаючі... А потім хмелю- і оклю!
Трохи змінив технічне завдання і замість зображення бізнес-центру, нам потрібна восьминога на постері, тільки не похилий і стрункий, але розумний і спокійний.
Листи
Re:Fw:Re:Fw:Re:Re:Re:Fw:Re:Fw:Re:Re:Fw:Re:Re:Fw:Re:Fw:Re:Re:Fw:Re:Fw:Re:Fw:Re:Fw:Re:Fw:Fw:Fw:Re:Fw:Re:Fw:Re:Fw.
Ре:Re:Fw:Re:Fw:Re:Fw:Re:Re:Re:Fw:Re:Fw:Re:Re:Fw:Re:Re:Fw:Re:Re:Re:Re:Re:Re:Re:Re:Re:Re:Re:Re:Re:Fw:Re:Re:Re:Re:Re:Re:Re:Re:Re:Re:Re:Re:Re:Re:Re:Re:Re:Re:Re:Re:Re:Re:Re:Re:Re:Re:Re:Re:Re:Re:Re:Re:Re:Re:Re:Re:Re:Re:Re:Re:Re:Re:Re:Re:Re:Re:Re:Re:Re:Re:
Fw:Re:BookletLastComments_approve1211
Доброго ранку!
Виявилося останню ніч на принтері, що буклет не може бути надрукований з ваших файлів, оскільки ми розрахували формат A5 і ви сказали, що це було A4. Ми були неправдиві, що ви переповнено останнім часом?
З повагою,
xxxxxxxxx, менеджер
Він був.
Дякую за макети.
В цілому, мені сподобалося.
Гарна якість.
Я не схожий на фон, локони і колір синій.
Подивіться на мої зразки в якому кольорі логотип виконаний.
Якщо ви не можете керувати цим завданням...
Далі:
Займіть нашу співпрацю.
Що ж, я вирішив створити себе.
Тому дуже складно отримати бажаний результат дизайнера.
У мене є багато досвіду роботи в цій галузі.
Якщо ви зацікавлені, я надішлемо вам готовий макет дизайну.
Будь ласка, не витрачайте більше часу на мене.