Star Wars НАС (47 фото)

Здійснено чорну стрілу, яка була спокійною, звернувшись до деяких блискучих проводів з радіолокаційної ради НАСА, як я пройшов контроль за цією покинутим військовим містом 100 миль на південь від Сан-Франциско. З під ногами, суєти і джгути, відрізані від скрізь.

р.

Незважаючи на те, що аеродром сьогодні не має нічого спільного з НАСА або США військовими, і належить до каліфорнійського району Станіслава, це місце все ще знаходиться на спеціальному списку Пентагону, тому всюди загиблими знаками попередження.

Неймовірно з'явився п'ять картин, ніж поліцейський автомобіль поїхав в основу. "Чому це," мій сердець кричав, "ми наступний звіт обов'язково буде з Каліфорнійського джейлхауса." . ?

До мого великого сюрпризу офіцер поліції (попередньо прокоментував свою ліцензійну тарілку через політичну основу :-) помітили про мету перебування на території забороненої території і побажав мене хороший день, мирно пішов додому. Звісно, Державний відділ сьогодні не до крихких основ у дичинності Каліфорнії.
р.

І я продовжив насолоджуватись часом подорожі.

Вежа управління (як і вся основа), яка висаджувала військові дошки тут більше половини століття тому була практично повністю поразкована місцевими колясниками.
7433331

Земельний аеропорт Crows був побудований в 1942 році і був використаний в НАСА і США в якості випробувальної станції до 90-х років.
до 1 2 3 4+

Під час Першої світової війни, аеропорт служив навчальною базою для американських пілотів, а також складом військової техніки та боєприпасів.

На сьогоднішній день, тільки ці броньовані мобільні радіолокатори нагадують про колишніх проектів Національної аеронавтики та космічної адміністрації.

Рахівне обладнання, незважаючи на повну відсутність безпеки, ще в напіврозбірковому стані.

Шукаю всередині одного з них, я взяв пару фотографій довідкової документації і навіть знайшов майже неактуальну електронні начинки дуже сервера, які можуть бути загострені ракети в Москві!

Саме тут експерти НАСА перевірили військову техніку, в тому числі топ-секретний Lockheed QT-2PC.

Сьогодні ці ангари задаються детачами кімнатних кімнат і горами крапель птахів зберігаються.

576694

Місцеві жителі вже давно обговорювали, чи можна перетворювати це місце в цивільному авіаційному аеропорту або ідеальне місце для зйомки фільмів.

З тих пір, поки сайт не був занедбаний більше двадцяти років, ані військові, ні держава, що володіє ресурсами, а не буде втілювати територію для будь-якого мирного проекту, Голлівудська кіностудія Маре острова знаходиться в розмовах, щоб купити його.

По дорозі президент цієї кінокомпанії Howard Kazanian, одночасно виготовив Повернення Джеді з Star Wars.

Адміністрація місцевого самоврядування вважає, що проект доведе додаткові інвестиції та тисячі робочих місць до регіону.

До речі, Джордж Лукас народився і піднявся в цій області: він отримав революційні ідеї для своїх фільмів?

р.

Тим не менш, територія, що оточує аеродром, продовжує забруднюватися рештою хімічних речовин.

Вогневий відділ, спеціально побудований для аеродрому, трохи краще збереглася.

р.

Габаритний зображення

Небо хочуть, щоб військові секрети NASA?

Тут чудотворно пережили стіл начальника пожежної бригади

і пропагандистський плакат від холодної війни.

Символіка :-.

Заборонено з травним басейном для військових пілотів.

І гойдалки для своїх дітей з унікальним видом на контрольну вежу.

175775

До речі, Crows Landing перекладається як «посадка корів», з яких є дійсно багато, і прагнути накрутити на голову.

Барраки, зведені німецькими в'язницями війни після 45 років, досі стоять.

Ресторан "Курорт"

990 р.

Я підозрю, що це, де Американська поліція проводить свої антиреволюційні вправи.

У той час як виробник Star Wars намагається обговорити з НАСА, щоб купити нерухомість, військові бази торгуються місцевими Nesuns і величезними чорними корови.