Життя в туалеті в Китаї (12 фото)

6 років тому 32-річний Zeng Lingjun і його сім'я були жити в туалеті готелю в Шеньян, провінція Ліонін.

1,1 км У 1999 році 20-річний Зен, рідний с. Фумінг, вступив до гірничодобувної школи в провінції Хайлонцзян.

2,2 км Разом з тим, сім'я не в змозі оплатити 5,000 юань на рік ($ 794) і перед оздоблювальним заняттям, Zeng подорожував Шеньян з 50 юань в кишені в пошуку роботи.

3. У У 2006 році він одружений, а потім був питанням житла для молодої сім'ї. Оренда звичайної квартири і навіть номера в великому мегаполісі вони не змогли дозволити собі.

Життя в туалеті в Китаї (12 фото) Габаритний зображення

4. У Подруга запропонувала, що один готель мав чоловічий туалет, який ніколи не був використаний для його призначення, і це можливо було організувати для його оренди.

5. Умань Так вони переїхали до ванної кімнати. Новий будинок площею близько 20 кв. м повністю адаптований до своїх потреб.

6. Жнівень Минулого року їхня родина поповнена сином, яким їм дав ім'я Зен Дей (перекладена як “люкі”) з сподіванням, що в житті він буде більше удачі, ніж його батьки.

7. Про нас На фоні весілля фото. За давніми традиціями багато китайських молодят зношують червоні весільні сукні, так як вважається, що колір червоний приносить багатство і благополуччя.

8. У

Життя в туалеті в Китаї (12 фото) Р

9. Навігація Zeng Lingjun's wife - це 4-зірковий готель, що знаходиться в декількох кроках від готелю.

10. Zeng заробляє гроші шляхом ремонту взуття, виготовлення ключів і очищення взуття для пасер-by. Його робоче місце знаходиться поруч з готелем, в якому вони живуть, і простого обладнання в номері для миття рук.

11. Батько сім'ї купує крупу.

12. Зенське ставлення до своєї роботи привабило багатьох лояльних клієнтів, які часто платять йому трохи більше за свої послуги. Заробляв понад 2000 юань ($317) місяць, що дорівнює середній заробітку китайських працівників на заводі.