Джеремі Кларксон

У наш час в світі ви можете зустріти багато росіян, і вони роблять надзвичайно добре. Вони завжди мають величезні годинники, великі автомобілі і джинси з вишивкою. Багато також мають футбольні клуби.

(Р)

Таким чином, це буде логічно – якщо у вас була авіакомпанія – намагатися вразити ці нові багаті люди, висвітлюючи останні, нові та найяскравіші лайнери для московського польоту. Залізо, британські авіалінії вирішили піти навпаки.

З власного досвіду я можу розповісти вам, що BA бере свої найкращі літаки на трансатлантичних маршрутах, а потім — коли болти і горіхи починають скрипувати — корабель звільняється від служби в аеропорту JFK і використовується для доведення туристів до Карибського моря. Коли вони загинуть навіть за це, вони починають літати до Уганди, а потім, я думав, що вони отримують брухт або продаються до Ангола. Але ні.

Здається, що вони даються вогнегасники, які проводять навчання по евакуації пасажирів, а потім спеціальні сили, бійці яких проходять по деревному каркасу і знімають вагінарні терористи. І тільки після того, як літак відправляються на рейс Москва.

Я недавно летю британські авіалінії в Росію, і просто дати вам уявлення про те, як був старий літак, на борту відео система відігравала стрічки VHS. Не поліпшило якість і те, що екран був менше 2 дюйми по діагоналі. І він вішував на перегородці кілька метрів від мене. Крім того, було розбито. Так є туалетне крісло.

Я збираюся написати листа до президента Б. І пояснив йому, що він завадить все. Використовуючи кращі кораблі, щоб конкурувати з Американськими авіалінією - які не мають нічого, але жиру, боорські жінки і сором'язливі годівлі - це так само, як прийом першої лінії в Челсі до гри проти Doncaster Rovers.

Я збираю свою увагу — зрозуміло, що він просто не знає — що в Берлінській стіні вже немає, і що росіяни більше не стоять на лінії протягом шести років для буряків, і що вони не знімаються, якщо вони кажуть після того, що це трохи грубо.

Я також збираюся запросити його, щоб подивитися на GUM, магазин відділення на Червоній площі. Відбувся час, коли люди поїхали сюди тисячі кілометрів, тому що доставка олівців. Зараз, на своєму фоні, торгові центри Westfield в Лондоні виглядають як феєрверки Ефіопії. Найменший зап'ясний годинник тут більше, ніж екран телевізора, який ніколи не бачив під час польоту, і нижня білизна коштує більше, ніж квиток на літак.

Не просто про значення матеріалу. Про все, що йде на розум. Спробуйте, як російська мова в Великобританії, і ви будете кам'яні для расизму і брендовані монстра. Ви хочете зробити вік більшості на 12? За Божу раду. Вони не зателефонують вам педоофілу, вони слухають вас, чому. Не вдалося обговорити будь-що протягом 70 років. Тепер вони хочуть обговорити все.

Звичайно, ви не можете писати дерогативні статті про Володимира Путіна — якщо ви хочете щіпку променевих яєць на сніданок, але ви можете сказати що-небудь. А хто-небудь. Я думав, що це дуже безкоштовно.

Ще одне. У Великобританії, якщо Сир Філіп Грін і Господ Сір Цукор провів вечір у ресторані Wolseley у центральному Лондоні, подарувавши десятки довголегованих протезів, він закінчиться скандалом. У Росії це вважається нормальним.

Один друг відправив повідомлення в той час як я був там: "Чому на перевірці". Москва шкідлива для душі. Він неправильний. Не зашкодить душу, яку не можна сказати про шлюб, банківський рахунок і чоловіка.

Життя кип'ятіння в Москві. Обов'язково приготуйте кістковий мозок на Пушкінській Кафе і проведіть пару хвилин на боці дороги, намагаючись побачити не менше одного автомобіля дешевше, ніж 50 000 € в плані британської валюти. Потім зверніть увагу на тротуар і намагайтеся знайти хоча б одну дівчину, яка буде жиром або нижче 1.80 м заввишки, або не буде носити гарний стиль джинси. Я не маю уявлення про те, що Hugh Hefner мріяв про його вологі мрії. Але я бачу, що він мріє про те, що.

Я відвідав Кремля і знайшов, що він був повністю відновлений і відновлений. Але не таким чином, що нагадує йому про те, що він може виглядати як в минулому, але таким чином, що робить іноземні дипломати, які ховаються за своєю відмінністю. Кожен номер, як фантазія золото-обсесів чотирирічної принцеси.

І тоді, коли я вперше вирішив, що Росія була схожа на любов Монте Карло і Кувейт, хтось опинився на мене і здивував, що Лада Ріва все ще в виробництві. І якщо ви захочете мене, це як слухання, що король Саудівської Аравії робить свою власну пральню за допомогою басейну і мийки.

Чому Ладе ще робить Реева? Чому б хто-небудь бачив під час мого візиту, потрібен такий морський автомобіль? Чи був такий рафінований, оскільки він був степлером в автомобільній дієті пана Артура Скаргілля? Я мав дізнатися. Що я зробив. І нічого не змінилося. Я думаю, що це гірше.

Ріка почала своє життя в 1966 році в Турині, де вона відома як Fiat 124. Фіат здійснила угоду з Комунікаціями та допомогла збудувати завод в Росії, де введено в виробництво старий дизайн компанії. вона стала Lada Riva.

Вентилятори кажуть, що багато змінилося протягом багатьох років, але я можу сказати, що нічого не змінилося. Крім того, зараз компанія Riva також виробляється в таких автомобільних електростанціях, як Україна та Єгипет.

Я не знаю, куди з'явився автомобіль. А хто зробив його. Я можу уявити, що він дуже сердився про те, що автомобіль був страшним. Рульовий стовп був так, якщо приварений до панелі інструментів, і тому відмовлено обертати. Гальмовий педаль зробив машину одночасно злегка прискорить і перевертаємо ліву.

На кнопках на панелі з'явилася кріпитися до хосту Goodnight Kids, а двигун був видалений з бетонозмішувача, що має затирання повстанців в Південній Судан протягом останніх 30 років.

Прискорити до 100 км / год. Але тільки коли це було зроблено Fiat. Коли вона стала Лада, вона втратила свою здатність рухатися. І, мій Бог, що лютий!

Коли я в кінцевому підсумку побіг її над монстрами вантажівки, вона складалася навпіл. Для порівняння, коли цей монстр-трек нещодавно перейшов на індіанське містоРовер, автомобіль був досить добре.

Так чому ще не з'явився Ріва? Чому люди в Росії все ще купують? Можливо, причина є те, що за межі відбілювання і позолочена московська посмішка, решта країни - ставити її злегка - трохи поганий?

Не розуміючи: росіяни, які можуть дозволити собі літати, мають власні площини.

А ті, хто не може – сидять в диференції, кип'ятивши форель і не втрачають надії, що один день вони зможуть дозволити собі купити автомобіль, який застарілий протягом 45 років, навіть перед тим, як залишити стіни дамського автосалону.