Пулавер проекту (10 фото)

З блогу /rusautomobile:

Я бачив цей автомобіль вперше трохи більше року тому, коли він існував у вигляді постійно переробленого макета і окремого шасі. Все це стояв в непристойному кутку експериментальної майстерні ЗіЛовського, в'їзд до якого, однак, був суворо захищений цифровим замком.

Андрій Степанов працював там, розумний інженер, який отримав карте бланш для роботи на Пунікері з Мазепи та «добрих» від Лаптєва. По суті, він зробив, що він хотів зробити, не будучи занадто обмеженим технологічними обмеженнями. Отримання передачі ZF з Німеччини не проблема. У цей час поганий ZiL на конвеєрних автомобілях навіть кладуть використовувані частини ... Андрій був у привілейованому положенні, в тому числі його зарплата. Він не приховує його.

3098077р.

Андрій з'явився в коментарях цього журналу, дивний одночасно з компетентністю і гострістю його судових рішень. Насправді він був великим хлопецьом, розумним, без пальців. Неймовірно талановитий чоловік, він прийшов до ЗіЛ з автоспорту, де працював інженером-механіком - і відразу отримав свій великий проект! Звісно, він був ревнощим.

556046

Ідея Андрія - вантажівка для Dakar. У той час як оригінальний план Пулатера є машиною для спеціальних сил і в цілому для спеціальних послуг. Для амфібіційних екіпажів. Уявіть, як це буде поєднуватися...

Дизайн... Це право, Святослав Саакаян, який колись працював за парою стін з місця виготовлення маляра, з Левом Георгієм Самокіном. І Андрій Чирков, невідомо мені.

Ось я повинен сказати, що Punisher є довгостроковим проектом, ZIL взяв його чотири роки тому. Заохочувати, щоб виграти щось, як тендер на фінансування від ОПК. Замовлення Лаптєва У квітні 2008 р. у квітні 2008 р. у квітні 2008 р. підписано проектно-експертного проектування багатоцільових транспортних засобів 4х4 з вантажопідйомністю 2,5 тонн моделей Пулатер та Бісон. ЗіЛ нічого не завоював, він почав працювати «на власній», але Лаптєв заявив, що гроші Міністерства оборони були витрачені. З питань психіки та страху журналістів Зловживання сміхом, але деякі на ЗіЛ ще вірять, що вони є носіями державних секретів.

42813925

Покупець працював двома командами – звичайно «старими» та «новими». «Старий» – це кілька варіантів дизайну Самохін-Калітину і абсолютно класичної конструкції (Я напишу про це окремо). Поки я покажу тільки одну з варіантів, некласифікованих, якщо тільки тому, що вона повністю висить на стіну одного з майстер-класів ЗіЛова:

«Новий» – це, звичайно, Степанов і Сахакян. У вересні 2009 року була побудована перша модель Пулатера. У той же час було показано на Лужкову та Лучанську (фото з шоу, до речі, спалаховано в Інтернеті, розміщених студентами МГУУ).

Андрій продемонстрував мені своє шасі. Він вийшов з дизайну з дуже "сильною" інженерією, з рядом оригінальних рішень. На мій погляд, деякі вузли були зроблені "переду", без особливої фантазії, тому шасі здаються зайвою вагою. Але фінальні параметри я ще не знаю.

Андрій пообіцяв, що я б був першою людиною, яка розповість про автомобіль офіційно для публікації. До тих пір я просив вас не згадати її. Владимир Георгійович Мазепа просить те ж саме, і це остання людина у світі, з якою я хотів би сваритися. Володимир Георгійович – охоронець. Ангол для студентів МГІУ, які практикують з ним, для молодих інженерів, таких як Степанов, для всіх, хто проводить конструктивний початок. І житель - історія рослини, пам'ять людей, документів, фото і унікальний фільм. Без Мазепи, цей архів буде розірвав, аніж історії автомобілів.