В'єтнам 1915 (19 фото)

Сьогодні багато хто вже відкрив В'єтнам як новий туристичний маршрут, хоча для більшості країн залишається практично невідомим. Я мав можливість подорожувати майже в увесь В'єтнам з кінця (два і половина тис. км), щоб побачити багато міст. Найяскравіше було відчуття «шарового торта» з різних культур і цивілізацій – древнього Хмера і Віету, китайської, французької та радянської. Червоні банери та старовинні радянські вантажівки, католицькі собори та «французькі» вина місцевого виробництва, майже китайська кухня, старовинні хмерські пам'ятники, нові готелі та офісні споруди – все це дивно поєднує в собі, формуючи неповторний смак цієї країни.

Я пропоную вам подивитися кольорові фотографії В'єтнаму 100 років тому, кілька десятиліть після французького квесту. Знімки були зняті методом автохрому, фотографами групи Альберта Кана, які на початку 20 століття вирішили захопити весь світ за кольором. Якість, звичайно, не схожа на Prokudin-Gorsky, зерно. Я також мав працювати над відновленням кольорів, скоригуючи тонус, знімаючи деякі дефекти. Але це технічне питання, головне - кольорова фотографія, що дає відчуття подорожі на машині часу!

1,1 км Opium Smoker в Ханой, 1915

2,2 км Опіумні курці в Ханой.

3. У Вулиця в Ханой, 1914-1915
663392

4. У Ще одна вулиця в Ханой, 1915.
Р

5. Умань У ТРЦ Ханой.

6. Жнівень Човени в Ханой.

7. Китаянка Чалупа в Ханой.

8. Paul Doumer Bridge в Ханой.
р.

9. Навігація Вид мосту далекий.

10. Мандарин (Китайський?) біля Ханой: військовий, провінційний губернатор і префект.

11. Гайфонг Марина.

12. Вид на Halong Bay є одним з найкрасивіших місць у світі.

13.00 р. Хмарні скелі Halong Bay.

14. Володар Тонкін з родиною.

15.00 р. Вулична компанія в Тонкіні.
3103225

16.00 р. Ринок села в Тонкіні.

17. Присутність трьох світів.

18 років На Чемській області.

19.00 р. Голова кантону та посадових осіб.
Габаритний зображення