Кулінарна мініатюрна техніка.

Ці милі ремесла.

Аарон Шай (Aaron Shay) – талановитий зраїльський майстер, робота якого почала своє перше знайомство з полімерною глиною. Дійсно, Аарон досягнув досконалості в техніці кулінарної мініатюри. Його «їстівні» творіння надзвичайно реалістичні, і я хочу їсти невеликий шматочок «шоколадного» торта і пити ароматну каву з мініатюрної чашки, яка легко поміщається на кінчик індексного пальця. І в цій короткій статті я хочу познайомитись з цією чудовою людиною.

Аарон Шай живе і працює в Ізраїлі. Він зараз 26 років і працює в центрі для дорослих і дітей з обмеженими можливостями.

р.

Як говорить Аарон, він завжди був творчою людиною, експериментуючи багато з різними матеріалами. Про 7 років тому він відкрив полімерну глину і закохався в цьому фантастичному матеріалі.

До Аарону почав виробляти мініатюрні продукти харчування, він перетворив сотні тисячолітніх намистин, але багато майстрів зробили, тому час він припинив. Він був натхненний старшими сестрами, які навчав його мистецтву розуміння того, що жінки хочуть. Аарон створює мініатюрні лялькові будинки і продукти харчування з полімерної глини.

р.

Р