15 безалкогольних порад

«Ми тільки живемо один раз, але якщо ми живемо прямо, один раз достатньо». Мае Захід

р.

Так ось 15 найважливіших думок про те, як зробити життя дивним. Я сподіваюся, що ви знайдете щось корисно в цій статті.

1,1 км Дерево Аллен на кількість спроб

80% успіху залежить від кількості спроб.

Одна з найсерйозніших і найлегших речей, які ви можете зробити, щоб забезпечити Ваш успіх в житті – це лише кількість спроб у полі, які вам потрібно. Це стосується вашого соціального життя, вашої кар’єри та здоров’я. Якщо, наприклад, ви хочете поліпшити своє здоров'я, важливо і ефективно піти в тренажерний зал, коли ви повинні бути там. Погода може бути погана, ви не можете дістатися туди, і ви знайдете багато термінових речей. Якщо ви їдете в будь-який час, і якщо ви покажете в тренажерний зал, навіть коли у вас немає сильної мотивації, ваш результат буде швидше, ніж якщо ви перебуваєте вдома на дивані.

Я думаю, що це стосується багатьох сфер нашого життя. Якщо ви пишете або намалюйте багато, наприклад, кожен день, ви швидко отримаєте необхідну майстерність. Якщо ви прогуляєте багато, ви зробите багато друзів. Якщо ви часто їдете в дати, то маєте підвищений шанс на зустріч правої особи. Успіх – кількість спроб. Люди, які дійсно досягли багато разів і не вдалося більше, ніж будь-який інший смертний.

2,2 км Nike на дію

"Дуже це!"

Я думав про своє дозвілля про старика Ніка, що з часом половила око. Я думав, "Так, легко сказати, що, але це може бути так важко, щоб зробити щось." Я вирішив, що це просто реклама, яка мала сказати щось.

Але тепер я розумію, що ця реклама дійсно корисна порада. Що змінено? Я думаю, що я дізнався, що ви не можете просто сидіти і думати про ваші дії. Ми часто думаємо занадто довго. Потрібно швидко визначити свої думки і почуття.

Ця порада пов'язана з попереднім. Це важко для людей, які постійно намагаються зробити щось. Чому? Тому що є внутрішня опора і шкідливі звички (наприклад, любов переплетення). Іноді це корисно не думати про те, чому ви намагаєтеся зробити щось (здорово, гроші тощо).

Але іноді це не працює. Це випадки, коли людина може використовувати погані думки, щоб уповільнити процес, і за допомогою хороших думок прискорити її. Тому що деякі люди, коли вони не можуть, як правило, відмовляються від чого. І деякі люди в цих ситуаціях, навпаки, продовжують це робити, навіть якщо їх розум і емоції розповідають їм, «Ні, ні!»

Не довіряйте своїх думок і почуттів занадто серйозно. Ви можете змінити своє життя. Але твій розум може бути стабільним. І так ви отримаєте конфлікт. Це створює внутрішню стійкість до змін.

Не варто забувати про перезволоження або мати повний контроль над думками, емоціями та діями. Ви повинні зупинити прослуховування того, що ваш розум говорить (або кричущий), тримати переміщення вперед і зробити те, що ви хочете зробити глибоко вниз.

3. У Аайс Нин на що ми бачимо

Ми бачимо все навколо нас, не так, як це дійсно, але як ми.

Це було найважливіше відкриття на початку моєї роботи з особистістю. Я зрозумів, що є багато моделей у світі. Я зрозумів, що я був неправильним, коли я думав, що світ був світ. Якщо ви можете переглянути світ з різних точок зору. В залежності від того, хто шукає його. Наприклад, оптимізм побачить можливості і речі, які будуть вдячні, навіть їсти прямо зараз важко і погано, майбутнє обов'язково буде добре. Хірург, ймовірно, фіксується на бездіяльності, полегшуючи, що нічого не може бути змінено в будь-якому випадку, буде різко виглядати на оптимісті як незліченний і наївний струмінь, і буде відчувати себе чудово в цьому і знову в ньому. Я спробував як в житті. Я впевнений, що ви стежте за шляхом оптимізму.

Ця цитата також цікава тим, що вона допомагає нам зрозуміти себе. Що ми бачимо.

Якщо ви бачите багато ворожості та ворожості у всьому світі, це те, що ви хочете бачити? Якщо є щось, що означає, що ви про інших людей, це ті якості, які ви не любите про себе?

Подумайте про ваш світ і що ви можете сказати про себе. Подумайте про себе і як ви сприймаєте навколишнє середовище, яке заважає вам жити.

4. У Конфуція на простоті життя

«Життя дійсно просто, але ми робимо його важче. й

З любов'ю додумати. Подумав і думає про все. Це робить їх більш складними, ніж вони дійсно є. Так ви можете сидіти і думати, і, можливо, ви можете сидіти назад, тому що ви думаєте, що це занадто легко і занадто важко.

Не входити в деталі і неімпортні деталі. Визначте найважливіші речі в житті і відкинути всі непотрібні речі. Насолоджуйтеся часом і енергією, що важливо для вашого життя. І припинити мислення, а не діяти, і ви будете краще зрозуміти своє життя і себе.

5. Умань Вінні Пои на значення дрібних речей

Ні, хто має м'яч, буде сумним.

Щодня щастя складається з дрібних речей. Якщо ви хочете бути щасливими тільки тоді, коли ви досягнете великої мети або коли ви щасливі, то ви робите своє життя більш важко, ніж це може бути.

Замість, звертайте увагу на дрібні приємні речі і прийміть їх з вдячністю. Про те, що ви цінуєте в житті. Якщо вам потрібні приклади, то це те, що я ціную в житті:

Їжа.
Погода
Моє здоров’я.
Друзі та сім'я.
Мій блог і можливість писати все, що я хочу.
Ви, мій читач.
Я і все, що приємно про мене.
Якщо ви просто починаєте цінувати щось швидко, все навколо вас стає цінним. Наприклад, ви можете почати з їжі, яку ви в даний час їсти. Тоді ваша увага буде переходити на телефон і ви оціните можливість спілкування. Тоді ваша увага може перетворитися на вулицю – через вікно ви побачите дивовижне сонячне світло, після чого ви побачите діти, граючи футбол, що є така цікава людина, яка ходить на вулицю і так далі.

Або ви можете провести кілька хвилин ввечері і написати 5 речей, які ви вдячні. Ми постійно робимо будь-яку з цих вправ, вам легше приймати щоденні життєві ситуації з більшою вдячністю і вдячністю.

6. Жнівень Audrey Hepburn на що інші думають про вас

«Я не бачив себе як щось особливе. Які інші люди думають про мене не моє занепокоєння. Я просто зробити те, що я думаю, правильно. й

Ми прагнемо зробити те, що ми хочемо і не думаємо про те, що інші люди думають про нас. Більшість дій, які ми робили або не брали на основі затвердження інших. У дитячому віці та підлітковому віці ми отримуємо класи в школі, які кажуть, що робимо щось велике. Тоді нам простіше будувати наше життя, засноване на непідтвердженому затвердженнях світу. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу і узгодити зручний час і місце вручення квітів, а якщо необхідно, то збережемо сюрприз.

Але, таким чином, ми залежимо від ставлення людей навколо нас. І попит створює постачання. Інші люди відчувають себе. І з погодженням ви будете триматися або маніпулювати. А деякі люди можуть не схожі на вашу залежність від їх думки.

З іншого боку, люди, які не думають занадто багато про затвердження з інших часто отримують більше того, що вони хочуть глибоко. Вони також можуть вважатися висівками. Зважаючи на те, що вони живуть самостійно і цінуються людьми і навіть схваленими. У деяких випадках це суперечить поширеним почуттям.

7. Про нас Helen Keller на страх

«Увімкнення, щоб уникнути небезпеки в тривалому перегоні не менше небезпечних, ніж прийняти його. Він, хто боїться, швидше, ніж daredevil. й

«Безпека в основному преюдії. Не існує в природі. Життя - це смілива пригода або не життя. й

Ви не можете сидіти і сподіватися, що все вийде самостійно. Як мінімум це про те, що ви хочете отримати (і це може часто бути те, що ви боїтеся взяти на себе).

Чому люди сидять і, незалежно від того, що не варто брати бізнес? Однією з основних причин є те, що вони думають, що вони безпечні. Але що Келлер - це правда. У більшості випадків безпека є преюдією. Створюється ваш мозок і дозволяє відчувати себе впевнено. Але не існує безпеки. Все в світі сумнівно і невідомо. Ви можете вирізати. Ви можете відмовитися від вашої любові. Ви можете бути хворими і навіть гинуть. Хто знає, що може статися в годину?

Ця безпека є не просто негативним. Створюється ваш мозок і ви можете жити ним. Якщо ви не знаєте, що може статися в хвилину або в наступний день. Але, в той же час, не варто чіпатися до ілюзії безпеки. Необхідно підтримувати баланс між хворобливою невизначеністю і усвідомленням того, що відбувається в даний момент і жити відповідно.

Коли ви зупиняєтесь натискання на вашу безпеку, ваше життя стає більш цікавим і виконанням. Ви більше не обмежуєте себе ілюзією і усвідомлюєте, що ви зокремите себе від того, що ви можете зробити, і усвідомлення цього, ви створюєте багато свободи життя. Ви не будете будувати стіни, які повинні тримати вас безпечно, тому що стіни не можуть захистити вас від усього. А замість того, як ви можете почати свою пригоду. Це може бути повільним, але...

8. Вінстонський церквілл на проблеми

Коли я побачу на всі мої минулі труднощі, я пам'ятаю історію старого чоловіка, який сказав про смерть, що він мав багато проблем у своєму житті, більшість з яких ніколи не сталося.

По-перше, що ви страхуєте. Це просто страх у мозку. І якщо це робить, це часто не так болісно або погано, як ви очікуєте. Дуже часто, коли ви хвилюєтесь, ви просто відходите.

Звичайно, це легко сказати. Але якщо ви побачите, пам'ятайте всі ваші страхи, і подивитеся, скільки з них було в зв'язку по всьому світу, ви отримаєте об'єм ваших турбот з вашого розуму. Це зробить вас набагато простіше, щоб зробити те, що ви дійсно хочете життя. А ви будете ходити в день після дня з легким серцем, щасливим і оптимістичною.

9. Навігація Як навчити людей

«Основи життя – це те, що люди лікують вас, як ви навчили їх лікувати самостійно. й

Це дуже важлива точка, яку я думаю, дуже часто з'являється люди, які хочуть краще стоячи і більше прийняття. «Я хотів би, щоб людина протягом місяця, але не здавалося б, змінилася багато. й

Це проблема людини, яка намагається бути добре. Він добре, але він не отримав тиску. Не знаю, що інші люди очікують від них. Ви можете бути добре, щоб отримати схвалення інших. У вас є сильна потреба. Знижуються Ваші шанси на отримання цього дозволу.

Ми можемо самі зателефонувати одержувачу. Що ви очікуєте від того, як люди лікують вас значно впливає на те, як ви дієте і як люди навколо вас сприймають вас і як вони лікують вас. Якщо ви моделлюєте свою поведінку, так що люди роблять все, що вони хочуть, незважаючи на вас, ви збираєтеся поганий шлях самозахисту.

Ви можете створити образ людини, який використовується для отримання допомоги. Ви засвоюєте себе і, хоча ви подивитеся досить зміст, ви не любите це на серці. А тому, що ви звикли до неї, ви в кінцевому підсумку погодилися на роль і думаєте, "Так, насправді, це мене."
Ви можете мати зображення особи, яка навколо вас може бути пов'язане з цим способом. Якщо ви завжди щасливі і люди думають, що це океї. Якщо ви не можете сказати:
Згадайте, що ви не можете зв'язатися з нами. Як я пам'ятаю, як Елеонор Росвелт і Будда сказав, що про те, як завжди будуть люди, які не люблять те, що ви робите. Це право. Це нормально.

Намагайтеся порадувати всіх за власними витратами не нормально. Або навіть якщо ви завжди намагаєтеся бути справедливими. Ви не зможете робити це психічно або фізично.

Так, будьте гарною особою. Будьте позитивними. Але намагайтеся відповідати своїм налаштуванням, правилам та обмеженням. І пам'ятайте, що ви завжди можете зробити те, що ви думаєте, справа, адже завжди будуть критики.

10. Халіл Гібран на сад і радість

«Що більше сумності ви маєте у вашому житті, чим більше радості ви можете тримати. Чи не було чашки, в якій вино тепер заливається в духовці? Чи не з цієї глини, яка душа була змащена? Коли ви щасливі, іноді в душі, і ви усвідомите, що один раз сумували вас тепер приносить вам радість. Коли ви сумні, також іноді у вашій душі, і ви по-справжньому побачите, що ви сльозилися над тим, що вам сподобалося. й

Ваш біль і сумність часто болять. Вони роблять вас міцними. Ви починаєте відчувати більше і зрозуміти більше. Він допомагає вам і веде вас в правильному напрямку. Ви завжди можете поглянути і відчувати себе щасливим.

І дуже часто, коли людина має жир, він намагається вижити. Багато спортсменів почали кар’єри, які намагаються позбутися від проблем зі здоров’ям. І багато чудових ораторів або просто дуже зважених людей у їх юнацькій молоді були жахливо соромно. У багатьох способах, всі важкі почуття і болючі емоції, принаймні на початку, є потужними мотиваціями для людей, щоб радикально змінити своє життя.

Ваша сумність дає вам можливість дізнатися всі людські почуття, випробувати всі емоції і зрозуміти багато. Ви стаєте міцними. Садиба йде глибоко. Але чим глибоко проникає, тим більше радості можна містити. Важкі часи радять навіть щасливим.

11. Махатема Ганді на здатності змінити

«Ви повинні змінити те, що ви хочете змінити світ. й

«Великість людини не лягає багато в здатності відтворити світ. Атомний вік. Це здатність відтворити себе. й

Якщо ви змінюєте себе, ви будете змінити світ. Якщо ви змінюєте свій спосіб мислення, ви будете змінити свої почуття і дії, які ви приймаєте. Ви зміните світ навколо вас. Не тільки тому, що ви будете сприймати ваші оточення новим способом, але і тому, що це сприйняття дозволить вам діяти таким чином, що ви не будете діяти, і навіть не думаєте, що ви можете діяти таким чином, якщо ви не змінили своє сприйняття.

І проблема з зміною навколишнього середовища без зміни себе, що ви залишаєте те ж саме, що ви були. З однаковими постійними недоліками, страхами, негативністю, саморуйнуючими тенденціями та іншими рисами твоїх.

І знову, в новій ситуації, ви не можете отримати те, що ви завжди хотіли, тому що ваш мозок замочується у всіх цих начинках. Але якщо ви отримуєте щось, не змінивши себе, це буде випити его. Его любить ділити, знайти ворогів і відокремити від інших, і це початок ще більших проблем і конфліктів у вашому житті і світу.

12. Ernest Hemingway на необхідності моніторингу процесу виконання

«Прийміть, що ніколи не заважати в дії для виконання. й

Дуже легко загубити дрібні речі. Ви можете витрачати багато часу на сортування через вхідні електронні листи або фільтрування і організації речей. Що ви будете робити в кінці дня або закінчення тижня?

Якщо ви переїжджаєте не означає, що ви рухаєте в напрямку, який ви хочете. Що потрібно зробити, і що ви знаєте, є дійсно важливим і допомагає вам досягти мети. Не витрачайте час на непотрібні речі.

Отже, підвищення ефективності та продуктивності. Найголовніше, завжди мати повну картину, яку потрібно. Взяти дію і зробити все, що потрібно для досягнення того, що ви хочете досягти.

13.00 р. Самуїл Бекетт на відмову

«Я спробував один раз. Вона ніколи не працювала. Неважливо. Спробуйте ще раз. Знову ж таки. Будьте хворі з ним з кращим результатом.

Це найпростіше і спокійне ставлення до невдачі. Поява, що базується на відмові бути такою ж, як приготування або чистка зубів. Я нагадую мені це, коли я не можу зробити помилку. Або коли я боїться можливого збою. Таке ставлення стирчає всі трагедії від ситуації, полегшує і робить початок активного дій менш складним.

14. Крістен Замбука на реальність і змінює світ

«Чому я можу піти далеко, я зустрію тільки те, що я маю з собою. Кожна людина є дзеркалом. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу. Їхнє ставлення і дії є лише відображенням себе. Весь світ і його умови – копії самі. Дивись самі. Корисно себе і ваш світ теж змінить. й

Що, здається, є мої улюблені цитати. Я люблю свою нагадку, що хоча є величезний світ з багатьма можливостями, люди, які хочуть змінити своє життя, щоб змінити себе.

Як я сказав вище, це дуже легко, щоб отримати bogged подумці про можливі перспективи, які ви бачите через призму вашої реальності. Але ви не зможете побачити реальну реальність. Ви тільки бачите, що проходить через її призму. І це твій призм.

Наприклад, якщо ви змінюєте дуже погане ставлення до себе, ви змінюєте свій погляд на себе і світ. Але переконлива людина про це дуже легко. Просто спробуйте жити, що спосіб близько місяця. Незважаючи на те, що бажання стабільності можна відштовхувати вас до свого старого світогляду. З цієї причини ви можете пояснити собі, що ваше погане ставлення є вашим емоційним або просто вашим постави.

Але правда, що ви ніколи не отримаєте те, що ви мрієте, якщо ви правильно і змінити себе. Ви не збережете. Не книга або Ваш персональний духовний наставник, не батьки, не князь на білому коні або дівчині снів. Звісно, люди навколо вас можуть допомогти. Але в цьому світі дорослий повинен розвивати себе, піклуватися про себе, і врятувати себе. Не тільки тому, що він повинен бути, але тому що він дійсно працює.

15.00 р. Марка Твен на наступне серце

"У 20 років ви пошкодуєте більше, що ви не робили, ніж що ви зробили. Так підняти анкери і випливають з тихого гавані. Кеш вигідний вітер у ваших вітрилах. Використовуйте його. Мрія. Зробіть відкриття. й

Відмінна цитата! Я не маю нічого більше, щоб додати в неї. Просто напишіть його вниз і вішайте його на холодильник або на двері для ванної кімнати, щоб ви могли бачити його щодня і пам'ятайте, що вам дійсно потрібно зробити з вашим життям.