с. Коельга та коельгінське родовище білого мармуру (42 фото)

Великодня неділя. Уже з'їсти певну кількість фарбованих варених яєць, торт розфарбований ранковою кавою, а на сніданку весняне сонце скочить йти зовні, а синє небо переконаний, що камера не зашкодить ходити. Ми поглянули дружину на карті, в яких місцях інтересу в радіусі не більше 100 кілометрів. Вибір впав на село Коельга, яке славиться своїм мармуровим кар'єром, який в свою чергу є одним з найбільших у світі, а в Росії це найбільший. Так ми їдемо до Коельги.

Незважаючи на те, що Коельга не далеко від нашого міста, моя дружина і я традиційно схожа на зупинення півполю, навіть коли ми виїжджаємо вранці.

Переглянути з нашого снек-пошти.
Р

Пухлі нирки готові відкрити. Ще один тиждень і половина і перші зелені листя, так улюблені всім, з'являться.

Ми переїхали в Коельгу.

При вході в село вони побачили білу вершину кар'єри. Повернувшись на перший поворот зліва, подумайте, що дорога призведе до депозиту. Але дорога пропущена храмом і пам'яткою з танком з якоїсь причини завершилася.
р.

До тих, хто вдячний Богу благословенням.

Підійде поруч з танком, перевертавшись і поїхав далі внизу дороги. Вони попросили місцевого хлопчика, як краще їздити, хлопчик чітко пояснив. І ось коельгінське родовище білого мармуру.

Всередині каррі в сонячній погоді набагато тепліше, ніж зовні, тому що промені з білого мармуру дуже добре відображаються.

Панорамна кар'єра.

Я теж зробив відео.

БілАЗи у кар'єрі.
511352 р.

Видобуток мармуру схожий на археологічні викопичення.

Р

У деяких місцях на мармурових кубиках «сидять» загустки моху.

Місця в кар'єрі надходять на твердий сніг.

Мармуровий візерунок.

Неділю, але кар'єрна робота добре ведеться. Вони, ймовірно, працюють зсуви тут.

Булькова дорога біля кар'єри. Зверніть увагу, як ходьба позначена для пішоходів – все зроблено з мармуру.

Будинок в декількох метрах від кар'єри.
Р

Водій цього БелАЗу, проходячи нас, посміхнувшись і хвилював свою руку як знак привітання. Вони, ймовірно, використовуються для туристів, блогерів, фотографів, які приходять, щоб побачити мармурову кар'єру.

А село Коельга виглядає так.

р.

Міст над ставкою підтримується, звичайно, мармуровими блоками.
р.

759350

р.

Підпишіться на нашу розсилку. Отвори в знакі є результатом місцевих розваг.

дюшлик