Так що сонце напіймається від блиску, так що все «багати»

У Києві відбувся Український Тиждень Моди. Модні та елітні гості модного тижня - які можуть бути краще?

Це мої особисті фаворити. Я сліпий до цієї краси.

Коли я був маленькою дівчиною, була стара леді в наступному дворі, який мав маленький мозок. Вона також носила локони того ж кольору і змалював брови, як сліпуча фея на фото. Стара леді мала собаку, червоний шпильок. Стара леді змащує чорні брови і червоний шпильок. А супутник сліпої феї був удачливий, можна сказати. Хоча він в розтягому жовтому відтінку, його брови не намальовані:

3250Р. 3700Р.

Брайн вибух. Я пам'ятаю першу леді Людмила П. був змащений і фотозйомився недавно в Інтернеті, миготливий через синього плаття. Тут немає фотошопу. І чоловік так cocky, важливо - подивіться, країна у мене є!

Так що сонце напіймається від блиску, так що все «багати» Р.

Там був Дісней мультфільм під назвою Duck Stories. Ніч був маленький удар. Ну, ніч виріс, виходить: І перетворився в качку!

Я колись запитав, чому наші жінки і джентльмені не одягаються в нормальних європейських магазинах, вони не мають грошей.

Справа в тому, що вони мають гроші в морі. Вони не мають мозку. І смак. Більшість людей мають сільські коріння. Теплий клімат. Молдова на боці. румуни знову. Ви можете взяти дівчину з села, але ніколи не дівчина з села. Ось чому я думаю, що ви повинні. Ми любимо нас, пристрасно любимо перуки, леопарди, все барвисті і яскраві, гіпси, щоб сонце було пришеним від блиску, щоб все «сумка».

1936 р.

Так що сонце напіймається від блиску, так що все «багати» р.

Стиль все. Ми вважаємо, що це гарне, і в цілому наші жінки найкрасивіші жінки в світі.

Ще одне явище, яке я не розумію, тому більшість дівчат, які я бачив на фото, виглядають так вульгар. Навіть наймолодші – і вони просто йдуть на вульгар.

Підсумок наших тіл до хутрів є неприпустимою і незрівнянною. У мене є відчуття, що якщо це можливо, вони будуть носити комбінезони, зроблені з шкіри загиблих тварин. Для хутра також "багатомія".

Ось лицьова експресія, прикріплена до хутрів: "Я на ероплані, і ви в маркері."

З якоїсь причини ця пара вважається майже іконами стилю. І так, за останні 20 років.

Модний колоніст з деяким простим у використанні. Яка мода - такі і спостерігачі.

89166664р.

Більшість гостей, одягнених в темряві. У степу.

У чайнику були курчати. Hope Kadyshev версія світла.

Полюблялися пари. Дуже дякую!

Деякі спробували виглядати альтернативно і з усіма їх зовнішнім виглядом, щоб демонструвати свою просунуту, але все ж вона виявилася повною PDZ стала дивним.

Ще один танці в темряві і підгодівлі в темряві.

Так що сонце напіймається від блиску, так що все «багати» р.

9572.

І звичайно, священик, без священика, у нас немає! Не без священика.