Як сперечатися жінці

Пам'ятайте, коли ви були дитиною, була гра, як "так" і "не" не сказати, чорно-біла не носити? У той, хто спочатку затертий заборонений слово втратив. Арагуюча з жінкою по суті така ж гра, тільки з більш складними правилами. Звісно, всі жінки різні, і всі конфліктні ситуації індивідуальні. Не існує універсального способу виграшу такого аргументу. Але є класичні методи, які працюють над жіночою логікою, і класичні помилки, які слід уникати.

Русь 1

Не намагайтеся довести себе на всі витрати. Переможець – це не той, хто має останнє слово (як більшість жінок вірять), але той, хто зумів відтінити довіру співрозмовника. Щоб заощадити час, простіше відразу ж визнати, що жінка права, але з бронюванням «на своєму шляху», «в чомусь», а потім додати щось схоже на «і зараз нехай думає разом, бо ...» і плавно перекручувати аргументи. Так ви сортуєте перехрестя на її боці барикади, і ви будете слухати більш ретельно.

Русь 2

Забудьте фразу «Я не знаю, що ти ознайомтесь» і так само. Навіть якщо у вас є паводок глуздих аргументів і безглуздий набір слів, ніколи не визнати, що ви нічого не розуміли або слухали все. По-перше, це не стане чітким від перевиставки. По-друге, жінка, особливо на емоціях, в останньому місці подумати, що вона ламала. Вона майже напевно звикне вас ігнорувати її і не даючи дамну про її думку. Корисна версія - це те, що: «Я зловив свою думку, але я хотів би краще зрозуміти це питання... й

Русь 3

Не підняти голос. Це неминуче призведе до питання «Чому ви запрошуєте мене?», і обговорення буде потікати в звичайний квугаль, де ви будете боорські трамваї і вона стане непристойним жертвою. Намагайтеся грати в протилежний спосіб: якщо жінка, запалена, підніме голос на вас, ви завжди можете сказати: «У такому тоні я не можу поговорити з вами». Тоді вона буде відчувати себе винним і ви отримаєте тимчасову перевагу.

Русь 4

Ніколи не критикують жіночий інтелект у аргументі, навіть непрямо. Ви з протилежного: «Дуже, ви розумна дівчина, ви, ймовірно, знаєте, що... й

Рука 5

Не давати абстрактні приклади так модно в психоаналітичних статтях. Ні "Чому уявіть, що це цукрова чаша ви, і цей соляний шакер мені." Сама логіка влаштована таким чином, що вона виявить підтвердження своєї правності в будь-якій абстракції, і ви не програєте її на цьому полі. Приклад завжди повинен бути чітким і неоднозначним. Дивитися, що дівчина над там? Вона жир і ви не

Рулі 6

Не повернувшись до ваших слів з думкою вашої матері, бабуся, ex-girlfriend. Це банально і зрозуміло, але багато хто забуває про це в спеку обговорення. Подаруйте думки тих людей, які є повноваженням для вашого співрозмовника, не для вас.

Рулі 7

У жіночій логіці кожна заява може бути переглянута і відхилена. Не варто спиратися на слова «Дуже, ви самі сказали, що...» Ви ще не зможете перерватися через наступну «Що?», щоб не потрапити в такі пастки.

Русь 8

Не дозволяйте себе відволікатися від теми. Почуття, що немає нічого покриття, жінки часто використовують техніку, наприклад: «В цілому, чому б не ви забивали полицю, але ви обіцяли!», коли це не було про полку взагалі. Найлегшим способом блокування таких провокацій є визнання власної неправильності: «Так, я соромлюся, я буду робити все без невдачі». Потім, коли жінка отримала бажану відповідь і розслаблений, повернувшись до теми.

Русь 9

Не використовуйте довгострокові та складні вироки у ваших доказах. Привод повинен входити в одну або дві вироки. Чим менше слів жінка може скаржатись, тим краще для вас.

Рулі 10

Не забувайте свого почуття гумору. Він завжди згладить неприємні моменти в розмові, крім того, без винятку жінки люблять мужні чоловіки і пробачать їх багато.

Для того, щоб мати повноцінний діалог, необхідно завжди зберігати три питання:
1,1 км Що говорить інтерв'ю?
2,2 км Що це означає?
3. У Що вона насправді говорить?
...і три відповіді на них.