Цар Філіппич (24 фото)

Останнім часом у блогах з'явилася фото будинку Володимира Філіппововича Акулова, майстра різьблення деревини. Простий сільський будинок з внутрішньої сторони нагадує палац, який значно зловживали блогерами. Тим не менш, ці фотографії були більш ніж п'ять років, і нічого не сказали про власника. В цілому, ми зацікавили, і ми вирішили відвідати Акулов, щоб побачити, як він живе зараз і поговорити про життя. Виявилося, що Філіппич не просто влаштовує резиденцію для себе. Він дійсно хоче правила Росії.

с. Климово знаходиться на перетині кордонів трьох слов’янських країн: Росія, Україна, Білорусь.
617094

Тут живе Володимир Філіпович Акулов.

Не чекаючи питань, Філіппович розповідає, як це все почалося, як це сталося. При русі через Москву з в'язниці, з Колями я бачив таку пишну ліпку на київській станції, такі картини. Я думаю, що я повинен зробити це в моєму будинку. Я вже знав, як вирізати дерево, я дізнався його себе. Так повільно, я почав працювати. Я купив необхідний інструмент і почав вирізати з льоду, дерево м'яке, добре поєднується. . . ?
р.

Тоді він пішов до Ленінграда, знайшов режисера Гермітажа і продемонстрував йому фото цього шифона з накладкою. Його очі запалити, як ви. "Продати", - каже він. Я не можу. Я покажу йому картину дзеркала в позолоченій рамі, а режисер вже шаути, "Я купую його за $ 250,000!" Але я відмовив йому, незалежно від того, як він мене був. «Я створюююю міні-Хермітаж у Bryansk outback», - сказав він, як він відрізати. І тоді німці прийшли до мене і запропонували мені мільйон євро за весь голод. Він також відмовився від того, що я дав, що мільйон. й

Важко зрозуміти, коли Філіпович розповідає правду, і коли він кладе трохи від зайвих емоцій. Як і будь-який автокрап, він знає, як покласти пил на очах. Німці зробили фільм про нього, що це факт. А Австралійці робили. А записи в гостьовій книзі - загальний блокнот в комірці - на різних мовах доступні, ви не можете сперечатися з цим. Безперервна «домашня Лувр», «виллівський палац», «золото руки», «майстер-неггет» та ін. «Не переклав російську землю». . . ?

Філіппич стверджує, що з 70-х років від дня народження «палуси», близько 6 мільйонів відвідувачів відвідали його. «Це, 14-15 тис. осіб на місяць?» - 500 людей в день? Філіппич різко перетворюється на собаку: "Жак, ep-tilipop!" Мило, ви робите шум. Що ви хочете? Чи? Тексти пісень, а це означає: Ми будемо їсти, Я збираюся, Я збираюся.
180682р.

Філіпович має багато собак. Десять: Джек, Рекс, Надіда, Світлана, Роза, Firefly, Maniusenki. Де ще три? "Я не знаю, я заготів. 16 з них. Але пам'ятаю всіх котів: Катя, Хлопець, Дитина, Маша, Вася. Мені потрібні коти для настрою, для задоволення. Собаки охоронці. Чи знаєте ви, скільки разів роббери відвідали мене? Я збираюся в моєму саду, і вони сходження, і мої особняки були вирощені. Я теж був припущений. Вони пішли на себе. й

Акулов має конфлікти з сусідами. Як Росія, вона оточена ворогами. Першими ворогами спробували встановити дипломатичні відносини, прийшли на переговори: «Філіпич, ви зупинитеся підбирати якомога більше містян.» Весь час, шум, баркінг. І вони наші гнилі. Потім відносини нагріваються. Один собака збитий сусідом з грабами, два отруюються іншими сусідами.

Є інші причини сільських мешканців, щоб не схожий на майстер. Хтось подразнює, що Акулов в зимовий період «покоївка коарзи»: збирає старі туфлі на полігонах і випікають їх замість деревини, через які стейка по всій вулиці. Хто вважає його занадто багатим: «Для того, щоб бути царем тут, він мав кадри і груди наказав. Я заощаджу гроші з тих пір. Тексти пісень, а це означає: І тепер вони приходять до нього на екскурсіях, ймовірно, не за нічого. й

У інтер'єрах хата Акулова можна дійсно знімати фільм про буріння Зимового палацу озброєними вітрильниками. Незважаючи на те, що час зношений від колишнього блендера. Але Володимир Філіпович непристойно відхиляє всі підозри фінансового благополуччя: живу на одному пансіоні, шість тисяч рублів, і вони не розуміють. Fesurich 12 років тому я запозичила 300 рублів і все ще не дає, говорить: «До цього ви багаті, і ми бідні». Я не розумію з ними. й

Акулов має друзі. Микола Гречковський прийшов до відвідування його: «Я купую його хліба, якщо це необхідно, п'яте щось там». З цією ж метою настає майже щодня і Михайло Мельниченко.

Пластикова пляшка портового вина називається бором. Владимир Філіппич завжди оплачує, лікуються гості. У "тронному залі" зробіть простий столик дезепа, накрийте його газетою, кладемо "боар", каструлю з підвареними курячими нугреками, вирізати хлібом, а господар починає причину, як би він облаштував Росію.

Я написав листи до всіх царів: до Горбачова і до Єльцину. Але вони не відповіли мене особисто, вони розгубилися. Путін написав, дайте мені, я кажу, принаймні пару місяців, щоб виправити країну, я буду негайно відновити замовлення, зробити Росію щасливою. Але я кинувся, сказав, що перше, що я б зробити було б гроші з усіх багатих і взяти його з нього. Він, ймовірно, рубав його, тому він не відповів. Я приготую повідомлення в Медведєв.

Володимир Акулов провів план відновлення замовлення в країні: По-перше, знищити євреї - вони хочуть правила світу, і вони не можуть бути допущені до цього. У духовці. Що робити з молодими дітьми? Вони можуть бути перероблені або передані до Ізраїлю. Тоді всі багаті затримані. Будь-який, хто має більше мільйона рублів, негайно відправиться в тюрморт, бо працівник не може зробити мільйона. Тож я збираю гроші, і наш бюджет стає настільки величезним, що це буде достатньо для безкоштовної медицини, освіти і все, що ви хочете. Я підняла колохозів, або наші землі вже загнуті. Пенсії зроблять не менше 20 тис. рублів. Тим, хто не хоче давати гроші, буде засуджено до найвищого рівня.

Філіпович навіть думав цей процес: «Старий штраф за висить.» Я не гонна чверть, це потворна. І так він вішав його і нехай він повісить на Червоній площі, і його телебаченні.
73957 р.

Для посадових осіб, які приймають хабари, він відрізав руки. У той же час, я б забороти їзду з ліхтарями: «Що вони їдуть на метро, як всім іншим». І якщо хтось був витрачати гроші на себе на службу, я б сказав йому, щоб він був збиток і отримував.
155180р.

До речі, акули мають право на вирощені зби. Клімово був заснований козацьким Климовим, бо тут знаходиться козацький ютр. Володимир Філіпович є старшим серед козаків, і тому може заважати навіть сам аман. І він не заперечує цю можливість. Козаки поважають мене, вони приходять відвідати, для скла або двох.

Акулов не удачливий. Він розлучив свою першу дружину і сказав: «Це була прогулянка». Другий помер. Третій кинути. Четвертий також пішов: "Я сказав, що це були собаки або мене." Я зносила золото! Але вона ліва, а не її хутряне пальто. Тепер майстер дивиться на інші красуні: На ринку є дуже гарна жінка працює, продає курячі голови. Я зробив свій кавовий столик ... І другу жінку з Старуда начиняє мене, але дуже молодий, 50 у всіх. Де я йти? Я 81 років і ми будемо говорити російською мовою.

Філіпедич на жінок: «Жінка жінки гірше чоловіка». Але іноді жінка народжується, одна в мільйоні, мозок якого однакова, як і чоловік. й

Якщо він був царем, він відійшов від найвизначнішої дружини: «Я забрав Scarecrow». Хоча вона молодий, але вона є королева і вона вигідна для неї йти. У мене є невеликий престол для неї. Ми будемо жити тут, чому нам потрібен Кремль?

Акулов має три престоли: центральний - за себе, другий - за потенційну королева Алла Пугачєва, третій - за Жиріновський, яким монарх планує прийняти помічники.

Але є завжди вірний відпочинок поруч: собаки, коти та два козаки - Мельниченко та Гречковський. Вони збираються навколо свого лідера, пришийте його нугець, випити свій порт, і виховав його кожне слово. Зйомки комуністів! Приховати Євреї! Візьміть гроші Gaidar! Що він мертвий? Що ще там гроші. Послуги у військовій – не менше трьох років! голос Філіпова набирає сили. «Чи не отримаєте!», він захищав до собаки Валета, яка доходить до сковорідки, а козацький Гречковський, який намагається пережити для комуністів. Про нас Я жив у світі, я знаю краще. Я себе, з своїми руками, створив таку красу, я розумію дуже душу Росії! Я її душа. Бог бачить.
9187662