Як зібрати вертольоти (19 фото)

Егор-лавентєв Здійснити пару танків у небо, флот бронетехніки або сьомої лінії живлення. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу і узгодити зручний час і місце вручення квітів, а якщо необхідно, то збережемо сюрприз. Цей льотний склад виробляється в Ростов-на-Дону на Роствертолі. Я не розкриває всі карти, але я змогла відвідати диво. До речі, кажуть, що ті, хто перетинав поріг військового підприємства, то за кордоном не випустили. Я сподіваюсь на літній відпочинок на Кіпрі не більше.

Р

Rostvertol входить до складу холдингу російських вертольотів, найбільш прибуткового активу корпорації «Ростехніки». Ця компанія є третім у світі з точки зору виготовлених вертолітів. На сьогоднішній день його замовлення було досягнуто 1,500 роторакрафт (як старі дизайнери називають їх вертольотами).

Rostvertol працює з кінця 40-х років. Вони кажуть, що завод виготовлений літак з дерева! Добре, що з часом вони перенапружуються. Воєн боїться літати в поле.

Першим я був показаний магазин збірки Мі-26. Навантаження до 20 тонн вантажу. Американці роблять аналог, але він витримує 1,5 рази менше.

р.

Ви думали це магазин? Ні, каюта. Це просто виглядає як вішалка. Це може бути ще один вертоліт, наприклад, тритон Ka-226. Або вантажівка KAMAZ. На каркасі вертольота можна підібрати весь бак.

1 999 р.

Після того, як Мі-26 був перевезений Ту-134 – не найлегший тягар.

Але він рятує від неприємностей збитого американського вертольота Чинок. Не фольга навколо, Америка.

Для того, щоб працівникам підійти таку машину, потрібна реальна споруда «лісів». Висота вертольота становить понад 8 метрів, які можна порівняти з триповерховим будинокм.

74695310

З цього фото легко оцінити гігантські розміри Mi-26. До речі, цього року вони хочуть запустити модель з зменшеною групою (дві люди замість п'яти), сучасними іонами та інфрачервоним баченням. 15 вертоліт вже замовили в Індії. У зв’язку з тим, що Міністерство оборони також зацікавило нову модифікацію.

І тут зібрано атаку вертольота Мі-28. Він був висловлений «Давастатором» НАТО з страху. Машина призначена для знищення танків в жорсткій водяній бані.

На такій техніці можна зробити «задну петлю» або «барель» (коли автомобіль виходить різко 360 °). Я не хотів би бути в місці того, що втрачений танкер, який випадково втрачає в темряву на Мі-28Н, не розуміючи її другу назву - "Ніч Мисливець".

Листи бронетехніки на кокпіті витримують передній удар бронетанкових кульок 12.7 мм, висококласні 20 мм оболонок і навіть фрагменти керованих ракет.

Рослина ретельно відстежує якість, яка, вічно, визнається по всьому світу. Але в 2007 році ми-26ТС засвідчили цивільну авіацію Китаю – вони довго замислювалися. Я думаю, що вони з'ясували, як довго він буде скопіювати.

Молоді люди, які готові йти на завод. На обіді є справжній американський баскетбол. Михаїл Йорданія не дав мені шанс – я не виграв 15-8 років.

Але в тенісі вдалося виграти один набір.

Після соляка з трьома видами м'яса я показала збірку крокодила Мі-24. У початковій модифікації це був перший радянський і другий в світі бойовий вертоліт спеціального призначення (ми стрибали американський AH-1 "Cobra").

І це поворотні столи для експорту, з брендом Rosoboronexport. Ми-8МТВ, Україна - Ми-35М.

Завод не тільки збирає вертоліти, але і забезпечує обслуговування. Зараз модернізований автомобіль Сибірської авіакомпанії SKOL. Я сподіваюсь, що вони доводять до нормального, хоча я думаю, що це простіше купити новий.

Дуже свіжі бойові вертольоти скоро підуть на захист материнської ділянки. У 2011 році Роствертол 100% виконав порядок державного захисту. Наші війська вже поповнили новими Mi-28N, Mi-35M, Mi-26.

В кінці туру я був навіть показаний чоловічий літаючий. Ми відчуваємо повну потужність російської техніки. Автомобіль - звір. В кінці я був дійсно відірвав!

Переглянути інші фотографії та відео на сайті Шляху. Російська Федерація

Егор-лавентєв