Вітчизняні ветерани (3 фото)

Я не знаю, як боротися з цим питанням.

Подалі від нас – війна, менше і менше, серед нас, які пам'ятають її, частіше і святкові вболівальники і частіше на день Перемоги, помилкові «ветерани» знаходяться на вулицях. Серед певної групи людей похилого віку і не дуже люди, це просто вітер, щоб носити букет з бджіл, ювілейних медалей 9 травня і ходити з ними, дотримуючись ветеранів Великої Вітчизняної війни. Але це буде набагато гірше, коли ці люди кладуть на інші військові нагороди, якісь інша форма і схильні бути героями – буквально.

Один позаштатний приклад – це жінка в єдиному стані на подіумі паради на Червоній площі в Москві поряд з реальними ветеранами, з відзнакою солдатами. Я не знаю, як вона потрапила до цього подіуму, який дав їй. Він є одним з тих «ветеранів». У нашій історії лише одна жінка мала назву Героя Радянського Союзу та героя соціалістичної праці одночасно - це відомий пілот Валентини Степановна Гризодубової. Іноземні накази: заголовок Героя Радянського Союзу супроводжувався орденом Леніна, а фото не має свого взуття. На цій вбрання три накази Вітчизняної війни: є тільки одна жінка, присуджена трьома такими наказами - це Герой Радянського Союзу, заступник Квадронової командир 46-ї гвардійської жіночої нічної бомбардувальника Надія Василіївна Попова.