Листи з гумором (5 фото)

Дорогі Будь ласка, Blank - це веселий онлайн-проект, в якому англомовні користувачі змагаються у грі та написанні листів.
Автори проекту - Ярослав Вунш і Ганс Джонсон (Jared Wunsch і Hans Johnson) - створив веб-сайт, щоб кожен міг анонімно використовувати епістолярний жанр, щоб викинути накопичені негативні емоції або розповісти про їх невдалий досвід. «Ідея народилася точно тому, що Ганс просто мав схожий досвід», – творці проектно зауважив. Користувачі люблять жарт і проект швидко став популярним.

Асортимент творчості на сайті коливається від смішних жартів до неправомірності. І голосують за кожну нову електронну пошту з кнопками «Що дануть вони», «Молода», «смішний», «Я люблю» і «WTF?». Лист зобов’язаний почати з звернення «Дар...» і закінчуватися заставою «Синцере...» Пост-картки з найбільш цікавими літерами можна придбати.

Шановні Нои,
До п'яти годин.
З повагою, єдинороги.

Шановні айсберги,
Про глобальне потепління. Я так шкода. Карма бітч.
З повагою, Титан.

Шановний Дієта Кокс,
Я думаю, що ви перезаражаєте.
З повагою, Ментос.

Шановні Нази,
Що робити? Я сказав вам, що я захопив сік! (Жов)
З повагою, Гітлер.

Шановні люди світу,
Я не хочу, щоб звук розсолити, але будь ласка, використовуйте мене, коли ви хочете.
З повагою, Граммар.

Шановний Yahoo,
Я ніколи не чув, "Я не знаю, нехай це!"
Просто говоріть...
З повагою, Google.

Шановний куб Рубіка,
Дядько!
З повагою, колірна база.

Шановний,
Я можу зробити вашу дівчину кричущою, ніж ви.
З повагою, павук.

Шановна Марія,
Просимо вам скидати з кимось іншим. Ситуація виходить з руки.
З повагою, Йосип.

Шановний Форк,
Я розумію, що ми не говорили, так як я відірвав з пластиною, але я думав, що ви повинні знати, що у вас сина. Його ім'я - Лоявка. Він має волосся.
З повагою, ложка.

Шановний Ю.К. Роулінг,
Ваші книги повністю нереальні. Я маю на увазі, червоний хлопчик, який має два друзі?
З повагою, анонімно.

Шановні друзі!
Будь ласка, зв'яжіться з нами Я вже давно захочився про це.
З повагою, головоломка.

Шановне слово Warcraft,
Дякуємо за підтримку наших синів.
З повагою, батьки по всьому світу.

Шановні батьки,
Ясмин мав зв'язок з брудним бездомним хлопчиком імені Аладдіна. Білосніжна біла проживала тільки з сім'ями. Pinocchio був кришкою. Мапа Ход - тиф. Тарзан прогулявся без одягу. А незнайомець поцікавив сплячу красу і одружився з ним. Cinderella lied і ran off на вечірка в ніч.
З повагою, це не наша відмова, яку ви підняли нас.

Категории

Смотрите также

Новое и интересное