15 Перші дати Місць

Як не перезбавити рендезву з дратівливими програшами.

Габаритний зображення

1. Лат.
Якщо жінка хоче вас чекати, то вона не пізно, але затримується (зловживання макіяжу, скручування локонів, хребта локонів і розтягувати волосся з майстром, вимірювати 5 суконь, крі, повторити макіяж, вирішувати на користь шортів з підборами добре і т.д.). Чоловік, який з'явився не на 7, але в 7:20 є бором і бумом. Бо -- тому, що це трахнув! Якщо ви не змогли правильно спланувати свій час, ви не зможете впоратися з жінкою.

2,2 км Не маючи план
Остання жінка хоче почути, коли вона йде на зустріч, де ви назвали її – сухий “Дуже, що ми робимо?” Історично функція анімації (принаймні в контексті першого разу) повністю лежить з чоловіком. Якщо ви не любите це, починайте знайомства хлопців.

3. У Прийняття неправильного положення
Будь-який психолог підкаже вам, і я підтверджу, що незнайомець сидить на столі прямо по вулиці викликає неконтрольований нерв і пов'язаний більше з загрозою слідчим, ніж милий, обайха, який після пари годин може знадобитися поцілунок. Я б не консультую, що вам подобається - це занадто інтимна для першої дати, і ви, ймовірно, штовхнете з ліктями. Найкращий варіант - сидіти по діагоналі один з одним. Так бесіда буде протікати більш випадково, і дівчина буде мати номер для маневру, щоб непривабливий виглядав і дозволяють ремінцям сукні падають з плеча.

4. У Замовити крильця, ребра та інші продукти харчування "недбалий"
Ймовірно, жінки морського племени будуть вражені тим, як ви карнівально прикусити в м'якоть невинної тварини, смоктати кістки і хрустка хрящі. Але для рафінованої зброї, це призведе до досить незручності і розпаду. І веган дівчина може навіть почати атаку тахікардії, якщо нічого гірше.

5. Умань Поговоріть тільки про себе.
Оцінювання історії, які надягають вам у правому світлі (читати: героїчний, романтичний і т.д.) - це стандартна процедура першої дати. Але обмежитися тільки цим жанром означає, що він гарантовано буде відбитий в очах дівчини з казкою і шоуменом. Поцілунки з вашої участі і питань, які звертаються до вашого супутника, повинні піти в пропорції 50:50. Він сказав мені про те, як ви і ваш тато пішов на дику борі, запитайте, як дівчина лікує свинину, вона доброзичлива з батьками і не хоче йти до стрільби в наступний тиждень. Якщо ви не поговорите занадто багато, то б) покажіть свою увагу і зацікавленість, то в) не подряпини голову, що ще говорити про те, крім погоди.

6. Жнівень Згадка е
Не добре або погано. Якщо людина, з якою ви познайомитеся, показує нездоровий інтерес в цій темі, вам слід: (a) сукцинтно і холодно описати її попередника і ситуації на особистих фронтах ("Сепарований майже рік тому". Вони не погоджуються. Немає контакту. Ні, рубець на обличчі не з неї"); б) зробити замітку для себе, що дівчина не знає багато про гендерний етикет і, можливо, навіть з ідиотом.

7. Про нас Дивовижна реальність
Не факт, що дівчина вирішить на користь через інформацію про чорний ремінь в Муай Тай, знання 5 іноземних мов і нерухомості в Португалія. Але це, безумовно, буде розчарований і зламаний, коли він виходить пізніше (і це неминуче), що єдине, що ви можете похвалитися неприпустимою фантазією.

8. Скарга
Про те, як твоїй мамі ви поширили, як дитина, ви не входите в інститут, адже не було блаженного, а на роботі різак замість комп'ютера дав вам машинку і дерев'яні векселі, залишають пізніше. Це краще бути з вами.

9. Навігація Відповісти на мобільний і текст
Телефон вимкнений на вечерю набагато простіше, більш елегантний і візуальний спосіб зробити його чітким до вашого супутника, що ви не радісно зацікавили все, що відбувається і в її ніж навіть самі кучеряві букета.

10. Порівняння
«У профілі, яку ви шукаєте Lindsay Lohan!», “Поговоріть слово слово для слова, як мій мама”, “Коли ви не здивуєте, вам подобається такий милий поганець!” – компліменти, побудовані на порівняння, небезпечні, оскільки кожен з нас має власний асоціативний діапазон. І ви ще не знаєте один одного досить, тому ймовірність повік критично висока. Можливо, що, на відміну від вас, дівчина вважає Mrs. Lohan a брудний, хто, мати в принципі не підраховують приклади в'язниці, і гризунів не переносить.

11. Критика
Чи слухає Стас Михайлов? Розбавляючи 40-річний Macallan з коксом?! Ви думаєте, що реформи поліції було здійснено вчасно та успішно? Першими датами є те, що ви, як ваш супутник, мати можливість оцінити людину, сидячи навпроти вас. Дивитися, дивитися, вивести висновки. Але не відкрито атакувати і перетворювати вечір у програму «До бар’єру!». Ви все ще не можете навчити хороших речей – ви не встигли просто, але ви будете пам’ятати як злоподібний отвір.

12. Зайдіть з спиртом.
Мої колеги МГ пробачать мене, але не п'ють на першій дати ступеню і садо-масохіміка. Натяг є колосальним, і потрібно позбутися від нього якось (мастурбація допомагає менше, перевірений). Але ще гірше - випити досить не в'язати шапочку або, навпаки, перенести диявола знає що. Майже кожна дівчина я знаю, що має історію в біографії, коли кавалер впав в горох кричу, а в наступний день він назвав, змащений і пояснив, кажуть, він був нервом. Враховуйте, що ніхто не відповідав цей комплімент власної неспроможності, який деморалізував вас.

13.00 р. Консервувати любов
Ви не можете вірити мене, але серед чоловіків є види, які після 5 хвилин спілкування починають захопити жіночі руки, сповідувати їх любов і викликати прогулянку в реєстрі, не чекаючи десерту. Ймовірно, вони думають, що це таке поняття - для того, щоб стояти дівчину з її гіпер-іммедіацією і надсилання емоційності. На краще, один мільйон відповідає “Клас!” Я люблю тебе! Здрастуйте і одружіть! Інші 999,999 дівчат подумать, що ви або фольго або психо. Обидві ролі не найкращі.

14. Плеймейт
Серед мене і моїх друзів очевидними ознаками розжарювання є, в першу чергу, розрахунок кількості порад з калькулятором або, в принципі, рефлексування для оплати за обслуговування (Цей Малакхол плутають дораду з сибасами!). Ви повинні бути зняті за це, не винагороджені! І по-друге, пропозиція оплатити вечерю однаково.

15.00 р. Не кладемо гарну точку
Ви будете здивовані, але багато дівчат, які приїдуть додому після ідеальної дати, переживаючи прилягання самодобрату і починають відображатися на тему «Що робити, якщо він дійсно не схожий на мене?» Це мені все до того, що в разі, коли леді вам точно сподобалося, і ви не розуміли повторення, продовження, поглиблення, ви повинні зробити "контроль пострілом до голови". Простіше кажучи: в самому фіналі він нерівноважний і відкритий, щоб дати дівчину знати, що вам подобається. Тексти пісень, а це означає: Ліричні проходи зроблять це найкращою ніч життя. І намагатися зробити наступну дату. І бажання вкрасти трохи менш гостю поцілунку, ніж на щоці. І навіть м'яке кидання вудилищів про «дивитися на відвідування кави». Але лідер ударного параду ще пост-дата романтичного SMS. Для дівчинки це свого роду матеріал доказ того, що ваша паління пристрасть погляду не здавалося їй.