Красота - везде красень

Каріна Брез – українська модель та випускник Геологічних інститутів Америки. Каріна візьме участь у виставці краси Міс США 2012 в Лас-Вегасі, яка відбудеться 3 червня. вона зараз Міс Флорида 2012 Це була перша спроба Brez виграти титул і її другий beauty pageant з the Міс South Florida pageant вона виграла в лютому 2011. Брез народився в Дніпропетровську 19 травня 1988 року, а через рік її сім'я іммігрована до Джексона Хайтс, Нью-Йорк, а потім в Palm Beach, Флорида.

1,1 км Заварити з тренером Steve Caropelo в фітнес-центрі в Версальлесі в Веллінгтоні. Caropelo працює з дівчиною протягом декількох місяців. "Ми поліпшимо", - каже він. Ми не можемо дозволити додаткових фунтів. "Щоб мені болить," Каріна припускає. (Фото Білл Інграм / The Palm Beach Post)

2,2 км Задоволення поз для фотографа в домі в Веллінгтоні. Для Бреза, це довга подорож з України в Америку. Її батьки займаються ювелірними прикрасами в Brka Raton. (Фото Білл Інграм / The Palm Beach Post)

3. У (Фото Білл Інграм / The Palm Beach Post)

4. У Ашлі тренер Лорен Керр, Каропло та тренер Grace Fontecha оцінює загибель Брез. Фонтеха – учасник краси-сторіант з Пуерто-Ріко. Колишніх клієнтів були Міс Венесуела, чотири Міс Пуерто-Ріко та Міс Всесвіти Діана Мендоза та Стефанія Фернанде. Фото Брюце R. Bennett/The Palm Beach Post

5. Умань Каропероло і Керр дають пораду Каріна Брез. «Я завжди дивився сторентів краси, так як я був маленьким», – каже Брез. - Ніщо не зупинить мене. (Фото Брюце Р. Беннетта / The Palm Beach Post)

6. Жнівень Brez працює в купальнику. (Фото Брюце Р. Беннетта / The Palm Beach Post)

7. Про нас Керр дає Вивести деякі поради про плавальний прохід. (Фото Брюце Р. Беннетта / The Palm Beach Post)

8. У (Фото Брюце Р. Беннетта / The Palm Beach Post)

Габаритний зображення

9. Навігація «Я думаю, що я можу представити країну дуже добре. Я прийшов тут, як маленька дівчина і виросла тут. Я вважаю себе американським, але я не тільки американцем, я готовий завоювати світ. (Фото Білл Інграм / The Palm Beach Post)