Доктор Хаус

1,1 км Якщо ви хочете дізнатися правду про кого-небудь, ви повинні слухати їх.

2,2 км Ваша дитина народилася потворна. Але чому лікує його як ляка?

3. У Люди є тактовними і ввічливі не тому, що це на замовлення, але тому що вони знають про свої недоліки і знають, що вони можуть зробити помилки.

4. У Це те, як працює життя: ви можете попросити прощення або стріляти людей. Один з двох.

5. Умань Повідомляючи погані новини - мистецтво.

6. Жнівень Я може бути неправильним, але це не є підставою для припинення мислення.

7. Про нас Серце сказав: «Правда це головне,» мозок знав, «Чому це потрібно? й

8. У Якщо ви є членом партії, я можу зателефонувати вам до нас!

9. Навігація Якщо я коли-небудь сказав, що я хочу, щоб діти, потрапив в печінку!

10. Патріотизм не більше ніж лояльність нерухомості, яка 800 разів виграла 800 режимів 800 різних країн, але в будь-якому випадку це найкращий!

11. Якщо ви не можете приймати рішення про конфіденційність.

12. Тексти пісень, а це означає: ваші очі будуть лежати, ваша посмішка буде лежати, але ваше взуття розповість вам правду.

13.00 р. Найменша ознака слабкості, а двадцять чоловіків підкреслять, щоб заточувати зубну щітку в очах.

14. Правда починається з брехні. Подумайте про це.

15.00 р. Неважливо, яке мислення. Головне, що вона була правою і приниженням когось.

16.00 р. Тексти пісень, а це означає: І не ви дивитесь тут! Як ми ділимося з Богом?

17.00 р. Свята Трійця: Серце, руки, кліщ.

18 років Я люблю віруючих, які втратили зв'язок з реальністю.

19.00 р. Коли два люди (чоловік і дівчина) з'єднуються, є два сценарії: все закінчиться і хтось буде боляче або не кінець і хтось буде боляче.

20. Він пішов з вами, і залишить вас знову. Ви не можете відповідати людям, які ви відпустили.

21. Любов? Чи означає, що вона стоїть в її штани?

22. Багато хто живе без сексу, але тільки хворі, мертві і ліри не хочуть.

23. Яка краса! Я маю на увазі, ваші ніппі, коли ви зрізаєте правду, вони завжди прилипають. Дійсно. Некомфортна річ, ху?

24. Якщо ви хочете мати групу дівчини, ви повинні викликати три. Якщо ви не приїжджаєте, то ще буде група. Навіть якщо два люди не приходять, ви все одно будете мати секс. Ви не вірите, навіть якщо ніхто не заходить.

25. Щасливі люди не купують лотерейні квитки.