Історія радянського пілота

На фото Герой Радянського Союзу генерал Яков Іванович Антонов 25-го ІАП у німецькій проникності, оточеній німецькими пілотами, які слухають інтерес до їх колеги:

25 серпня 1942 р. Антонов виступив на обкладинці атаки німецького аеродрому біля Моздка. За радянськими документами він загинув. По суті, вистріляв командир 77-го німецького винищувача Squadron (JG 77), генерал Гордон Голоб, Антонов з'явився успішно і був захоплений. Відомий німецький аце Gunther Rall у своїй книзі «Моя книга літання» описує захоплення Антонова (історію, що зберігається всередині)

21 вересня 1942 р., під час другого рейсу я пощастив – близько половини через п'ятий я зняв МіГ-3 дуже близько до нашого аеродрому. Його пілот зумів парашутом і втечу. Некомерційні офіцери мого персоналу негайно подали свій автомобіль на майданчик для захоплення його. Росія висаджувала на одному з величезних полів соняшнику, з яких було багато в цих місцях. Він був швидко закруглений, але він був тільки захоплений, коли він вистрілив всі кулі зі свого пістолета, щоб
Після того, як він був оброблений для вирізати рану на голову, що він витримував під час стрибків з літака, він був прийнятий до мене. На радіостанцію слухали пілоти.
Росія – молодий, як пекл, так само, як і більшість з нас знаходяться в своїх очах. Його прямо білявка волосся від його високий чол він нахилив назад, щоб зробити номер для двох величезних компресів, що охоплюють його ріжучі. У смарт-коричневих очах, гордість і розчарування однаково відображаються. Невелика посмішка грає на губах. Його груди прикрашають трьома наказами, з яких я знаю тільки одне – він називається Герой Радянського Союзу.
Так це те, що вони дійсно виглядають – представники монгольських степових ордів, як їх пропаганда представляє їх, дуже підлюдників, до яких неприпустимо людське лікування! Тут є воїн, який відразу ж викликає повагу від будь-якого, хто сам воїн. Я думав, що іноді ви повинні зробити з вашим ворогом, ніж ви робите з деякими людьми навколо вас.
Капітан Антонов боявся. Він відразу ж кладе пропоновані сигарети біля непристойного, але коли я копчений себе, він трохи розслаблений. Наш чай, холодний і свіжий, але заливається з чистого бензинового каністру, зробив його ненадійним до тих пір, поки я мав чашку перед очима.
Про нашу повітряну битву, про хідну війну ми знайшли польовий перекладач і сідаємо разом.
Моя опонента добре тримається і сповнена гідності. Він не робить найменшу спробу інтегрувати або втирати в довіру. Згідно з ним, можна зрозуміти, що політичні офіцери ВПС розповіли про нас те, що й у Червоній армії. Пропаганда породи ненависних, ненависних порід жорстокості, жорстоких порід нової пропаганди. Це кривавий цикл.
З нами радянський пілот за кілька днів, як ніхто не відправляє його. Ми не будемо нікому не заблокувати його. Під відповідальністю працівника, він оплачується як будь-який інший пілот і може вільно переміщатися по аеродрому. Паяльники без постійного нагляду. У таких умовах він не намагається фліснути, оцінюючи таке ставлення до нашої частини, всупереч всім прецепціям. З його втечу, він викличе нам неприємності і усвідомити його. Пізніше ми надішлемо йому Ю-52, що перенесли поранені до непідтвердженого. І тоді він використовує можливість. Як ми точно не знаємо. Але Капітан Антонов не прибув на його призначення. Ймовірно, він використовував німецький перевал тих, хто перевозив на цьому Ю-52, щоб втратити і втекти. Але я знаю, що Антонов пережив війну з офіційних російських джерел. ?
Незважаючи на те, що Günther Raal відноситься до деяких «офіційних російських джерел», нічого не відомо про повоєнну долю Антонова.