Ранок терористів в Газі (7 фото)

«Це наша мита для виховання дітей так, щоб вони розуміли необхідність боротьби з загарбниками нашої землі, прагнути до визволення Єрусалиму і всієї Палестини, щоб вони вже в цьому віці знають, хто їх головний ворог», - сказав він.

З ранку дошкільної школи, що виготовлялися в машині з камуфляжною хвилею, і називаються для знищення єврейської держави.

Діти одягалися в уніформі бойового крила ісламського Яхаду, несучих іграшкових гвинтів, а деякі з них тримали портрети засновника Jihad Fathi Shakaki. У заході взяли участь батьки та інші родичі дітей, багато з яких є бойовики ісламського американця та інших терористичних груп.

р.

Під час церемонії діти стояли на «охороні відзнаки» на іграшках труни, які нібито містилися тілами «покоїв, які героїчно знизилися в бою з ционістом.» Коли я виростаю, я буду приєднатися до Ісламського американця або Аль-Акса мучеників Брагади. Я буду боротися з Зіоністом ворогом і запускати ракети в нього до тих пір, поки не гине, як мій батько, як martyr, сказав один з садівників, Хамза. Я захоплюю мартирів, які давали своє життя за причину Палестини, і я теж хочу, щоб померти як мартир, детонуючи бомбу на автобусі, повному зіоністів.

Під час церемонії діти відіграли сцену із зображенням Ізраїлю нібито пригнічують Палестинська тюрма. Діти в смугастих робах і іграшках зображують в'язнів, які сидять по периметру якого стояли інші діти, з іграшками, що зображують бродійські в'язниці. Один з «охоронців» зняв «присонір» в басейні води – це те, як Палестиніяни катуються в зраїльських в’язках.

«Щорічний рік на випускі, ми сценюємо гру, в якій діти зображують мартірів за свою віру, щоб вони виростали вірними причиною Палестини і святої жахи. Ми прагнемо підняти наші школярі так, щоб, вирощені, вони стають бійцями, не бояться і перепрошують, борючись повернутися до нас святої землі Палестини, сказав один з дитячих вчителів.