Правила життя. Карл Дарвін

Я люблю ступії експериментів. Я кладу їх весь час.

Ігнорувати частіше породжує впевненість, ніж знання. Це ті, хто знає дуже мало, не ті, хто знає достатньо, які стверджують, що проблема не може бути вирішена наукою.

Під ключ ніколи не доторкнуться до бренді. І так вона набагато швидше, ніж більшість людей.

Я не відрізнявся від великої швидкості думки або від wit.

Людина прагне виростити більше, ніж його засіб субсидії.

На мій погляд, що компілює мене, щоб представити свою звітність і припущення в ероногенній або нездатній формі.

Я спробував читати Шекспіра і знайшов його так нестерпно, що я майже кинув.

Як дитина, я часто складаю свідому нецензію і, крім того, завжди тільки викликати сюрприз оточуючим. Один день, наприклад, я захопив багато відмінних фруктів з дерева, які належали своєму батькові, приховали їх в кущах, а потім побігли поширити новини, які я відкрив склад вкрадених фруктів.

Якщо я побачила ангела на землю, щоб навчити нас добре, і якщо я переконаний, на підставі того, що інші люди побачили його, що я ще не пішов божевільний, я вірю в долю.

Якщо я міг відродити своє життя, я б зробив правило, щоб читати поезії і слухати музику принаймні один раз на тиждень.

Закон має бути передано заборону романів з приборами. На мій смак не можна вважати першим класом, якщо в ньому немає хоча б одного героя, що ви можете дійсно любити, і якщо цей герой досить жінка, то все краще.

Властивість великої, травної нерухомості, ми повинні пам'ятати, що її плоска поверхня, на якій її краса залежить так багато, існує в основному, тому що всі нерівності повільно вирівнюються черв'яками. Весь поверхневий шар грунту на такому маєтку пропущений і знову пройдуть, кожні кілька років, через органи черв'яків.

Як приниження є повільним прогресом людини.

Мисливець - це непристойна людина задоволення, залишок інстинктивної пристрасті. Якщо так, то я впевнений, що задоволення життя в відкритому повітрі, зміст з небесою замість даху і землі замість столу, є частиною того ж почуття, почуття шавлії.

Різниця між шавлом і цивілізованим чоловіком така ж, як різниця між шавліям і тумою твариною, і побачити шавлія як цікава, як побачити лев у своїй пустелі, тигровий дросельний прей в джунглі, або ріноцерос розморожування диких рівнин Африки.

Ми знаємо, що нижчі тварини мають свої соціальні інстинкти. Я дійсно думаю, що ми, і вони дуже сильно.

Людина настала з волосатий, хвостом квадроциклів, ймовірно, володіє звичаями тварин, що живуть в деревах.

Це дивовижне враження, що я мав багато помилок, які я зловив у Кембриджі.

Дитина є постійним супутником і другом у старому віці, який завжди відчуває себе зацікавленим тільки одне - бути об'єктом любові, бути одним з яких вони грають. Краще собаки, в будь-якому випадку.

Багатомовно, змінити, і дати найсвіжіші виживання і найсвіжіші загибання.