Смішні оповідання від першої особи як драйвера на блоці SUV
трафік на вузькій вулиці з трамвайними доріжками і припинив роботу трамваїв
Довгий час.
«Сьогодні ми на трамваях з Кацом на вечерю, насолоджуючись ритмічними натисканнями коліс, а потім раптом зупиняємось. й
Десь «не хороша людина» кинув його трош, блокуючи трамвайні доріжки.
З сюрпризу Максима Євгенія, навіть білосніжного циліндра, що лягає на боці. Ніякий очікуваний такий аудіт. . . . ?
Не існує телефону, де водій не зрозуміло.
Це було 20 хвилин... Пасажири починають диспергувати. Проблема є ніде йти.
Трамвай – єдиний громадський транспорт. Найближча станція метро практично кілометровий.
Поки люди сидять і чекають, ніхто не хоче ходити кілометром в холоді в метро.
Тексти пісень, а це означає: Люди одяг, сердитися, але вони не можуть зробити нічого. Я зателефоную поліцію трафіку, пообіцяю надсилати наряд, але без навантажувальної машини.
У випадку, якщо у вас немає права на вилучення.
Вже 7 трамваїв. Люди сидять біля очікування вілли, щоб повернутися до автомобіля.
Поблизу автомобіля, зібраних спеціально для того, щоб не завдати шкоди водію.
Слід зазначити, що парковка в цілому заборонено.
Це просто хтось блокує тротуар і хтось блокує шлях.
935569
Водій приїжджає найближчим часом. Ось 45 хвилин! Доцени людей чекали 45 хвилин для нього їсти на кафе.
Коли він був про те, щоб збити, він сказав: «Що робити з цим?» Я попросив пересуватися на машині, це не шахта взагалі, власник все ще сидить в кафе!
В той час як сердитися пасажири були відновлені від такої неправомірності, водій збігається.
Що робити з тими? За законом Мосгортранс може отримувати відшкодування в розмірі 50 000 рублів за простий трамвай.
Я повинен писати заяву.
З точки зору концепцій в нашій країні роблять щось схоже:
У поліція, до речі, ніколи не прийшла до мого виклику.