Місця з символом "для жінок"

Якщо ви їдете в новий парк в німецькому містечку Триберг, ви побачите одну дуже дивну річ. Широкі, добре освітлені ділянки з символом "для жінок", і вузькі місця поруч з бетонними стовпами з бейджом "для чоловіків".

Ці заходи були введені Майором Галусом Стробелем, які пояснили його дуже просто: чоловічий парк краще жінок. Крім того, він наполягає на тому, що тут немає дискримінації, оскільки є ще 10 сайтів для жінок, і тільки два для чоловіків.

У новому автопарку були дві не дуже зручні паркувальні зони, розташовані між стінами і стовпами, і вони вирішили забронювати їх для чоловіків.

На жаль, жінки, які також є хорошими драйверами, і вони також можуть спробувати парк в місцях, недоступних для чоловіків.

До сих пір більшість людей відповіли гумором, не рахуючи одну непритомну сердитися жінці.

По суті, пан Стробель стверджує, що це нічого не більше, ніж маркетингова плоя, щоб залучити більше туристів до маленького містечка близько 5,000 мешканців.

Сам мер не чекав реакції на його дії, щоб бути таким жорстоким: Я сидів на телефоні весь день, прийшов з телебачення. Я щасливий. Я маю на увазі наше суспільство. Жінки можуть прийти і довести мене неправильно.