Історія реконструкції

Ми вже показали, як працюють працівники житлового сектора, відомі за допомогою Photoshop.
Цього разу вони забарвлені фотошопами.
Історія ремонту одного в'їзду за участю гостей, ретушів і розвантажених орендарів.

Ми шукаємо ремонтів у Пресні.

Спочатку прийшли солдати і розфарбували рейлінги, на вершині поломок.

Потім вони забарвлюють рейлінг.
3567.

Ось ми йдемо. Один резидент написав на сайт «Наше місто» в варіанті нашого будинку
Перегони в 3-му в'їзді замість заміни дерев'яної поверхні, як написані в ремонтних документах, грубо покривають фарбою поверх старої фарби. Бригадир не показує. Працівники мають утрудненне говорити російською мовою.

Про це розповів:
«Дирий користувач!»
Перегони в 3-му в’їзді будинку на Шмітовський прохід заміщалися дерев’яними.
Дякуємо за відгук, який залишив. Чупахіна Г.Ю., Голова правління Пресненський

І вони вішали цю картину, яка не має нічого спільного з нашим входом.

Для чого резидент написав: «Я зателефоную поліцію для моніторингу прогресу роботи над документами по ремонту!» У відповідь на те, що рейлінг був змінений точно до кінця його огляду. Наступні поверхи не доторкнулися.
991677р.

Далі текст автора
«Мій» рейлінг був рівномірним розписом, як очікується, з фарбою інтер'єру, а не життєздатним покриттям для зовнішньої роботи. На сайті «Наше місто» написав:
Від імені Голови Правління Хупахіна Г.Ю. повідомляємо тут 10:13, 01 лютого 2013, що рейлінг в 3-му в’їзді нашого будинку від Шмітовського проходу замінено дерев’яним. Це помилкова інформація. Вони тільки заміщені до 3-го поверху. Під Вашим повідомленням ви розміщуєте фото не нашого входу. Якщо рейлінги не відразу заміщалися по всій в'їзді, я буду змушений повідомити про неефективність вашого ресурсу на стор.. Молода людина.

Відповідав:
«У зазначеній адресі, в рамках програми для очищення в’їздів у 2012 році, ремонтували в’їзди 1-5. Згідно з дефектним списком ремонтуються рейлінги сходових огорож. Під час проведення комісійного опитування 13.02.2013 було встановлено, що рейлінги в в’їзді No3 знаходяться в задовільному стані (не підлягають ремонту, або відсутніх рейок були замінені новими) Даудов Н.М., завідувач відділу управління капітальним ремонтом Південного Територіального державного житла м. Москва