Правила життя Сергія Мавроді

Моє життя втрачається, щоб бути чесною.

Я не маю ніяких грошей, коли я був дитиною. І не було грошей. Ми проживали скромно. Звичайна, незаперечна родина інженерів.

У мене була риба як дитина - барани, мечеті. Акваріум дуже приємний, він заспокоює. Хоча я завжди спокійний.

У 1994 році, коли ММММ мало майже третину бюджету країни, я нічого не купую. Я не зацікавився. Я жив в одній квартирі. Вона виглядала так: три номери, повні з книжкових полиць з підлоги до стелі, а в середині кожного номера був величезний акваріум з чотирьох секцій, і нічого іншого. Просто ліжко і стіл. Коли вони прийшли до мене, вони були в шоку - розважаючі прогулялися по квартирі в костюмі, і в квартирі були тільки акваріуми, два коти, папуга і багато, багато книг.

Я кохаю, щоб піти додому в костюмі, і до Кремля.

Я спробував уникати контакту з органами влади. Моя проблема почалася з моменту, коли я запросив до Кремля на розширену урядову зустріч, присвячену ММММ, і я не прийшов.

Перший раз потрапив ММММММММ з податкової служби, не отримав на церемонію з ними. Я знав, що я мав бойову арматуру. І я сказав: "Я тримую референдум і підняв питання не впевненості в владі". Бібліотечний референдум – прекрасне тіло. Я збирав мільйон підписів на тиждень, і всі вони в FIG. Президент, уряд, На сьогоднішній день ми живемо в загальному І тепер референдум може поставити питання тільки про озеленення двору.

Я не хочу. Я сім'ю, я був лінь. «Сергій Пантелєв, яка різниця робить це Кремлем, що Матроська – все одно. й

Тюрма відрізняється температурним режимом. Я пішов в тюрма і все навколо мене почав текти. Що здавалося так твердим - любов, дружба - все розтоплюється. Усі люди, які ви рахуєте, будуть ходити одночасно. Ви будете допомозі тим, що ви не очікуєте. Наприклад, мій друг, голова бойових мистецтв, допомагав студенту. Він ніколи не помітив.

Я часто зрадився. Не бо люди погані, але бо вони просто люди.

Я не маю друзів. Я був один друг, але він помер. Що було давно, після коледжу. Ми були риболовлі в Карелії. Я пішов на риболовлю вранці. Я ніколи не пішов до останнього дня, але я хотів. Я пішов і втратив. І раптом дощував, він заснідав. Я знайшов хата і сидів на ньому протягом двох тижнів - Я не знаю нічого, тільки відверта вода. І мій друг і інший друг нашої, вони пішли на мотоцикл і поїхали в бурю. Не боїться бурів, а тому, якщо я не загубився, я б попадався з ними. Неможливе плавання, кажуть вони.

Згідно соціологічних досліджень, існує факт: до 40 років, людина не має друзів. Я сказав багато людей, і кожен з них дивився спочатку, а потім скажеш, океї, у вас є друзі. Вони починають малювати, алас. Немає "нехай". Це просто люди.

Інкубаційний період для дружинників 3 років. Як це відбувається у жінки. Жінка - це фривотивна істота. Вона не бере її серйозно. Вона вважає, що це жарт, що чоловік незабаром буде випущений. І вона починає грати дружину Декабриста. Але в той же час ситуація не поліпшується, починаються фінансові проблеми. І через три роки, навіть якщо жінка дійсно любить, вона усвідомлює, що час пройшов, що любов закінчився, і, найгірше з усього, що любов перетворилася в ціле.

Коли я пішов в тюрма, я впевнений, що я не збираюся. Тексти пісень, а це означає: І тоді ніхто не чекав 20 років для мене. Всі люди живі, фізіологія. Я просто подав для розлучення, поставив дружину перед фактом. А потім я написав до голови центру затримання, що я відмовлю бачити дружину.

Я не пам'ятаю затриманий. Каблучки дверні, я бачу чоловіка в сорочку стоячи. Ви скажете протікання води. Я не відкрив двері, я пішов знищити всі дані на комп'ютері. Не просте. Як професійний комп'ютер, я знаю. Відкриваємо двері автогеном протягом чотирьох годин. Моя комп'ютер повністю очищається від часу. Тоді вони знайшли мене з підробленим паспортом. Зайдіть його. Я сказав: "Лок, я можу з'їсти його в той час." Вони завжди кидають щось, щоб бути впевненим. Це право.

Я пам'ятаю це: ви вводите Sailor's Silence, хвіртки залізні, махрові. Ви йдете в ставок, де інспектується автомобіль. Далі ви йдете зліва, є ще одна хвіртка, знову розшукана точка. І за внутрішніми воротами є ще одна тюрма - 99/1. Не знає нічого про неї. Є тільки два федеральні в'язниці, 99/1 і 99/2. Але дроб 2 - що в Лефортово - це для кожного маленького. Я був в 99/1, яка невелика тюрма для VIP. Ходорковський зберіг там. Але Лебедєв - ні, не вирощений. Тим не менш, тримайте маніяк і вбивці. Особлива частина – спеціальна тюрма. Немає ізоляції в нормальній в'язниці. Все, що ви хочете, ви отримуєте гроші. І на спеціальному агрегаті - повна ізоляція. Це досить комфортний, але після року люди йдуть божевільними. І я сиджу на чотири роки.

Я не схожа на те, що Ходорковський вирішив грати в політичний мученик. Я ніколи не пішов, ніколи не сказав, що я був політичною. Сидіння і не скаржаться.

Я був лауреатом всіх фізичних змагань. У фіналі однієї олімпіади він вирішив цю проблему: чому людина потопає в тампоні? Що таке фізичний характер цього явища? Розчин це: тампон не рідина, але підвішені дрібні частинки, тиск в тампонці не розподіляється рівномірно, не як в воді. Таким чином, закон архімедів не працює, за яким проштовхуються дії на тілі, занурюються в рідину. І в результаті будь-яка спроба плавати прискорює дайвінг. Таким чином, якщо ви входите в тампон, не варто плавати. Ми повинні сидіти ще і чекати. Це те ж саме в житті: якщо ви спійшли, то будь-яка спроба плавати прискорює дайвінг. На Олімпійських іграх я був єдиним, хто вирішив цю проблему і виграв.

Я пам'ятаю, що в школі я іноді навчаю математику замість вчителя.

Мої батьки не мають нічого спільного з фізико-математичними засобами, і я сам втомився всього в перший рік. Я пішов там, я бачу — є ознака: «Подивитися на труси!» Іванов – 5 годин, Сидоров – 6 годин, Мавроді – 980 годин.

У першому році я отримав фізичну олімпію. На лекції викладач каже: «Коради!» За перший раз в історії Інституту свіжа людина стала лауреатом Всеукраїнської олімпіади Інституту. Тож давайте подивитись на неї. Не на лекції. Він каже: "Все право." Наступного разу зателефонував мені, я пішов знову, третій раз він не. «Чи ви приїдете.» І я сказав: "О, приходять!"

Я отримав у коледжі. Я не втратив бій, тому я швидко став кандидатом на майстер спорту. Так вдарив мене досить складно.

Я знайшов спільну мову з усіма в'язницями, хоча я не дуже відповідальна людина. Тексти пісень, а це означає: Я не схожий на соціалізацію і кожен говорить мені, що я чарівний. Я шахрай. Фраудстери повинні бути чарівними.

командир штурмового батальйону в Афганістані сподобалось. Реальний вбивця: він стріляє як жінки, так і дітям. Походить в аул - кросівки білі, одяг чисті; виходить - все червоний з кров'ю. Як сказав мені, він ніколи не бачив чоловіка, ніж мене.

Відповідає мені дуже позитивне, а не агресію. Тільки один раз зробив мадам в діамантах з'явився з Мерседесу і шута до мене, «Кроок». й

Я сидю з усіма сортами вбивців і маяків, але ви не можете сказати, що з їх поглядів і поведінки. Ніна з них кричить вночі, нічнімари не катування всіх. Уві сні люблять немовляти. Я сидів з вбивцем Lesha Soldier. Він мав 30 органів на нього. Суперкваліфікатор. У житті - життєрадісна, життєрадісна людина, дуже мила. 23 роки на 30 корпсів. Не багато, я думаю. Він був людиною вкрай обережним - він взяв зброю тільки в рукавичках, часто змінив його зовнішній вигляд. І це те, що він отримав: вони замовили його кимось, він замінив машину, і він сідає, щоб подивитися з укриття. Діти приїхали до автомобіля і почали грати. Він вийшов і викинув їх. Діти запам'ятали його, а потім сказали батькам.

Ви не згубите людей в тюрмі. Не працює. Я бачу його до одного з маяків, які я почав писати поезії. Не писав вірші. Коли я був молодий, кожен написав поезії і я не зробив. Так мій п'ятий раз попросив мене писати вірш для дружини. Він був одним з Khovrin maniacs: там була така пара – вони обидва поїхали машину, і коли вони побачили жінку ходьба, один вийшов, вийшов кажан і потрапив на голову, а другий робл. Великий, впевнений. Так він запитав мене, «Серезха, напишіть дружину поему, що добре.» Я сказав: "Я не пишу поезії." «І ви, – каже він, «згадайте щось про любов». Я пам'ятав, пам'ятав і нарешті пам'ятав Гумільєв, про озеро Чад. Я почав писати і зрозумів, що я не пам'ятаю дві лінії. І продовжив писати їх самостійно. Він подобав дві лінії найбільш.

Я не романтичний. Любовні пісні зазвичай написані холодними людьми.

Я почав тримати щоденника в тюрмі. Тоді я отримав на спеціальну одиницю, і я забороняв його вести. Ви не можете, вони кажуть, виявляють внутрішні таємниці тюрми. І пішов я в фантастику.

Квитки МММММ друкувалися на тих же заводах, як долари. Є п'ять з них у світі, які мають спеціальну сертифікацію. Ці заводи в кінцевому підсумку відмовилися приймати замовлення від уряду США за долари, тому що я сплатив більше.

МММММ - це мій задум, щоб поставити свій портрет. Це був дуже точний рух: коли люди бачать портрет, він дає їм психологічну впевненість, що людина не буде втекти.

Ситуація є припливом: вкладники визнають мене всюди. Я чекаю, але ніколи не забути. Я їду риболовлю в певній дикій природі. Судденно, дідусь їздить. Він дивився на мене і був таким, що він зробив ще одне коло навколо мене. Я сказав: "Ойде пекло тут, бо тепер все село збирається разом."

Я був евакуйований суд протягом восьми років. Я пам'ятаю думки, «Щоб зробити це сховатися в Москві». Так я почав жити в квартирі на наступній вулиці. Де ще можна жити? Іноді я виходив до риболовлі. Хтось газета сказав, що я був спійманий, і я мав гнів. Але це загальна брехня. Я ніколи не носила гілочки.

Я люблю одяг. Не чоловік любить їхати покупками для одягу. Хто не любить чоловіка.

В останні російській історії я люблю, непарно, Єлцин. Єдиний політик, який дозволив себе критикувати.

У 1994 році, коли я був про заарештований, я орендував 6-кімнатну елітну квартиру. Конспірація, щоб говорити. І пішов там. Але там не було. Я люблю тримати взуття поруч. Так я сидів там і вирішив перевернути на телевізор. А от Черномидин запитав, що станеться в ММММ. Ніщо буде відбуватися, він каже, що це приватна фірма, нехай вони займаються своїми вкладниками; ми не заважаємо. Я думав, «Чому я сидю тут, я буду додому?» Наступного дня я був заарештований.

Коли ви заряджали, закон вимагає перегляду файлу справи. У мене було 650 величезних обсягів. Якщо ви читаєте це щодня, то беремо два роки. Я почав читати слухняно, і суд сказав, що я затримував процес. Я сказав: «Я не читаю нічого, я читаю його день і ніч». Тоді вони вирішили, що я повинен прочитати п'ять томів в день. Я сказав: "Це просто комедія, краще сказати, що вам не доведеться знайомитися з усіма."

З вами завжди можна взяти з собою всі обсяги кримінальної справи. Але я тільки підбирав ці обсяги, де список вкладників.

Коли я почав писати, я майже не хотів. Я використовую, як Булгаков, наприклад. Я прочитав багато до того, як я повинен.

Ви ніколи не пошкодуєте нічого – що сталося.

Коли все доступно, ви не хочете нічого. Немає нічого на вершині, є вакуум. Але щоб зрозуміти, що ви повинні отримати в ньому. Я зухала і дізнався.

У мене немає мрії. Тому що я хочу, я завжди отримую його.

Єдине, що я люблю риболовлі. Ось чому я можу піти в Північний полюс і сидіти там без одягу.

Я люблю спінінг. Я люблю швидкий риболовля, хоча мої ловці скромні. При пристрасті принесуть до професіоналізму, це більше не хобі. Це нормально.

У моєму житті, потрібно працювати на тренажері. Ви повинні, ви повинні. І в тюрмі, я любив, що в прес-додатку. Ви лежите на шнурі і ви отримаєте ваші пальці за голову. П'ять тисяч разів без відпочинку, щодня. Дуже, ви знаєте, корисно. Це довгий час. Дві години, грубо, працює.

Я мав вісім голодних ударів на спеціальному агрегаті. Один був сухий, вісім днів. Людина без води може тривати п'ять до шести днів. І був голодний влітку, тепло ще гірше. У нормальному голодному ударі ви повільно втратите сили, і в сухому, все відбувається несподівано. Але я пощастив, що я не знаходився. Я був ще одружений в той час, і моя дружина, через адвокат, зробив танько, який врятував мене. Не можна виконувати подвиги з жінками - висить як навантаження.

Ви втратите фунт на день у голодному страйкі, прямо? Якщо ви хочете схуднути, процідити і не їсти протягом двох або трьох днів - втратити дві або три кілограми.

У мене є щільний графік. Я сплю два рази на чотири години: від 6 до 10 ранку і від 6 до 10 ввечері. Цей режим я підтримую навіть в тюрмі, хоча це легко - коли ви сидите з суворими людьми. Це дуже напружений для всіх, тому що так як я пішов на ліжко, мені потрібно бути спокійним, не жовч. Це дуже серйозний віск.

Я маю дуже багато речей в житті прямо зараз. Але я радий. В ідеалі слід сидіти і подивитися на стіну, як буддійські монахи. Але я ще не там.

Я живу в квартирі батьків. Ми переїхали сюди в Komsomolsky Prospekt, коли я закінчив школу. До цього жив у будинку навпроти Новодівичого монастиря. Прикольна річ, що в тюрмі у мене була лямка – к.е.н., ентомолог, фахівець метелика, який жив у своєму колишньому будинку навпроти Новодівичого, і його дитина йде до тієї ж школи, де я пішов. Моноциденс. І він був у в'язниці для крадіжки. Недарма метеликів - гроші. Не плутайте. Ви думаєте, що люди, які працюють з метеликами, не можуть красти?

Ми знаємо, хто я, і я був жити в цій квартирі за тисяч років. Діма Маликов живе з мене на набір. Олег Янковський проживав на третьому поверсі.

Це краще бути безкоштовним, ніж в тюрмі.

Я колись діагностував рак печінки. І мій мама, старший інженер, і мій батько, інсталятор, як загинув рак. У лікарні кажуть: «У вас є рак печінки». Я сказав: "Як довго жити?" Шість місяців, вони говорять. І через місяць виявилося, що це помилка - У мене є деяка особливість тіла, дуже схожа на рак, але це не рак. В цілому я проживав протягом місяця з діагнозом раку печінки, і ніхто з моїх друзів помітив все. Небо.

Моя спеціалізація була штучним інтелектом. Не хвилюйтеся.

Я мав феноменальну пам'ять як дитина, і якщо хтось прочитав, будь-який прохід, я можу повторити його словесним. І тоді я мав 12 з'їздів. Я був дуже мобільний як дитина, постійно падають і статтєві зв’язки мій голова. Моя пам'ять погіршилася після цього. Але вона не була. Він просто пішов від явища до доброго. Дякуємо Богу.

Я не намагався довести гіпотезу Поінкаре. І якщо вони довели і давали мені гроші Перельман відмовився, я б був прийнятий з приставників відразу. І вони звинуватили мене, що я не сплатив податків на них, і вони знову поставили їх в тюрму.

У в’язниці, коли ми взяли на прогулянку, ми завжди перетворили на радіо «Даха». Це ще гірше російського радіо, і ви не можете вимкнути його. Що я не хочу, щоб піти знову.

Я намагаюся відсвяткувати Новий рік, але це не завжди працює.

Життя завжди дає вам неправдиві речі.

Не добре обдурити.