523
Самі незвичайні способи лікування головного болю і похмілля (1 фото + текст)
1,1 км Стародавній Рим
Стародавні Римляни люблять пити, і хто не хотів пити. І, звичайно, вони б прокинулися, як там було гойдалка, що йде на голову. Але вони не загубилися і приготували себе канаром. Рецепт простий, в свіжому вигляді вбитий канар, покласти в бразилки, нехай перо скраб, головне, що м'ясо всмоктується димом, але залишалося сирим і цілим канаром. Каніар вважається дуже ефективним засобом для головного болю.
2. Намібія
Намібія, на замовлення, пити «напій». Це збиті вершки + темний ром, спеції, лікер + молоко буффало. Або ж після того, як вона буде проходити через 15 хвилин або з'явиться після того, як вона буде проходити.
3. У Пуерто-Ріко
Припустимо, що в Пуерто-Ріко знайшли спосіб подолати похмілля. Зрізають лаймом або лимоном і натирають його на пахви. І головне - обробити пахом руки, з якою ви п'єте. Я особисто сумніваю ефективність.
4. У Японія
У Японії є кілька справді національних способів боротьби з похміллями.
1,1 км Як закуска, постійно використовується мебоші (umeboshi) - це невеликі солоні мариновані сливи. Далі не страшно.
2,2 км Пити літри зеленого чаю під час зливання.
Знаки зодіаку повинні знати, що пити. Ось, наприклад, я раджу пити світло сухі вина, і я пишу коньяку. Вам потрібно буде спробувати освіжити «гороскоп»
5. Умань Німеччина
У вас є головний біль вранці? Вам потрібен традиційний німецький сніданок. Це називається "сухий сніданок". До складу входить велика ляпас сиру, смажені німецькі ковбаси, мариновані оселедці обгортають огірком і цибулею. Голова буде проходити, але звичок можна провести цілий день на горщику.
6. Жнівень Українська
Канадці є правими хлопцями. До останнього скла вони з'їдають французьке обсмаження з традиційним канадським сиром в кислому соусі. Не смачно. Але це дійсно допомагає і навіть трохи заспокоїти.
7. Сицилія
Висушені пені. Не соус, тільки на сніданок вранці. Це допомагає не тільки вилікувати головний біль, але і підняти тон, хоча це більш психологічний ефект.
8. Хайті
Випускають з похмілля через voodoo ритуал. Похмілля похилого віку повинна принести пляшки напою. Він заливається в глухий алкоголем, а шуман проводить обряд навколо нього, щоб вигнати злих духів від тіла до джему з спиртом. Після процесу пробка заливається на землю і розбивається пляшка.
9. Навігація Стародавня Греція
На відміну від канарів давнього Риму, греки простіші. Вони просто їть два сирих яйця сова.
10. Ірландія
Вам не потрібно нічого їсти, ви просто повинні попросити своїх друзів, щоб поховати вас на плечі в піску на річці. Застукає біль, це дивний на холодну душу вранці. Кров буде працювати швидше через вени, і навіть ліки доводить ефективність цього методу. До речі, ірландський напій багато місячних. Не купуйте нічого.
11. В'єтнам
Найефективніший спосіб допомогти, за в'єтнамською, з усього. Це чашка бульйону варена з кореневої тушки. Я сумніваю, що це дуже багато, ви краще захопити мене холодною річкою.
12. Туреччина
Вершковий суп на вершки. Внутрішня відварена часником, цибулею і кремом. Рекомендується їсти перед питтям, щоб уникнути похмілля. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу і узгодити зручний час і місце вручення квітів, а якщо необхідно, то збережемо сюрприз.
13.00 р. Монголія
Тест на сильний шлунок. Вранці, згідно з монгольськими традиціями, коктейль томатного соку і мариновані очі овець допоможуть вам. Ні, я хочу піти в Ірландія.
14. США
Є багато традицій, деякі дуже дивні.
1,1 км Сирі яйця, банан, простий і ефективний
2,2 км Вранці, з похміллям, слід підійти і піти на джгут, так як кажуть «до сьомого поту». У той же час, ви повинні клацнути піт з руки і спати. Головне не запускати минулий будиночок. До речі, це древній індійський спосіб.
3. У Hangover автобус від Las Vegas. Українська Цікава ідея.
4. У Це щось німецьке, але знову з щіпкою американського. Ми повинні зробити бургер з побачених яєць, шинка з голландським соусом і на вершині всіх англійських муфінів.
5. Умань Тепер цей метод не використовується, але коубой в дикому заході лікують похмілля з «теа» з кролів.
Російські шляхи ми знаємо, що говорять про них. У вас є цікавий спосіб лікування похмілля?