Весільний подарунок

Історія з США, навіть зробив її на папір: величезне весілля на 300 осіб. Після церемонії, вже під час свята, молодят сходження на подіум і пішов до мікрофона, щоб дати виступ зібраним гостям. Він сказав, що він хотів подякувати всім за приїжджання і за підтримку під час весілля, особливо тих, хто прийшов з афарі.

Хочу подякувати сім'ї та родичам нареченого назустріч разом та за організацію такого чудового весілля. Я хотів подякувати всім за подарунки і все, що вони зробили і сказав, що я хотів зробити особливий подарунок всім. Так він приклеював конверт під сидіння кожного крісла. Збережіть його подарунок всім і попросіть всіх, щоб відкрити конверти.

Кожен конверт містить 8x10 фото, що представило свідка на молодят, що має секс з нареченою. Омолодята підозрювала два з них і найняти приватного слідчого, щоб розслідувати їх тижні до весілля.

Тоді молодят став на подіум за пару хвилин, спостерігаючи реакцію аудиторії, потім виявився свідком і сказав: «F@ck you», потім вийшов наречену і повторився: «F@ck you», а потім звернувся до приглушених гостей: «Я отримую тут» і зліва.

У понеділок чоловік подав за розлучення.

У той час як більшість пар відразу ж розірвав після отримання такої інформації, ця людина пройшла через всю весільну підготовку і церемонію, якщо нічого не сталося.

Його помста придбала: батьки нареченої заплатили 35,000 доларів на святкування 300 гостей. Він знає, що сталося. Але найкраща частина була в тому, що він руйнував репутацію нареченого і свідка перед усіма своїми друзями і сім'єю в повній мірі (паранти, брати, сестри, нефрика і джинси тощо).