Дзвоните до Україна в Кізлиов 03 березня 2014 г. 00:08 Андрій Ландер З рубрика "Ми реагуємо"

Діма, ви знаєте, що я відчуваю себе добре про вас, ви є великою людиною, але зараз ви йдете назустріч.
Ми не забули нічого. Що наші діди воювали, ми не забулись. Ми пам’ятаємо про те, що дідівці тих людей, які боролися з
Історія циклічної. А Ром був правий, ми лікували вас добре, ви близько до нас кровом, але...
Твій армій - трамплінг наших земель.
Ваша країна сміливо провокує нас принаймні одним пострілом.
Ваша країна відправляє бойовики, саботажні групи і пригнічує нашу самодосвідомість в будь-який спосіб.
Вашій країні непристойно і безглуздий Я повернувся на російський канал, мої вуха практично відверті – ніхто не заливав таку абатацію на батьківщину. З екранів всіх каналів бруду протікає в вухах громадян, першокласна глина, яка загартує і закупорює не тільки вуха, але, очевидно, мозку.
Все, що ви не досягли нас! Він був Путіним, який допоміг першим прем'єр-міністром, а потім президентом Януковичем на стільці. А тепер, у кращих традиціях СРСР, ваша країна покриває запобіжник, вбивця і найбіднішого тифу.
Якщо ви жили під його правилом, ви заберете машину і пішли.
Замість того, як ви повторите те, що заливаємо в вуха. Ви знаєте, що? Приїхати до Одеси. Зареєструватися Я збираю тебе і слухаю тебе. Щасливі російські спікери. Поговоримо українською мовою. Нікому заборонив російську мову. Не навіть радикалів ідіотів.
Ви вірите мене?
Росія забрала крок, який ми ніколи не забудемо. Ви кажете, що ми в ЄС загинуть. Що ми будемо друге покоління людей. Приклади моїх друзів по всьому світу говорять про протилежність: вони оселилися там чудово. Ви просто повинні мати мозок.
І ви заливаємо тонни начинки. Зняти Кісельов, розбивати всі основні канали, розповісти про Україну і українців чесно і відкрито (близько всіх з Амосова до Бандери), а також оголосити на телебаченні на всій країні, що модно і престижно бути друзями з українцями. На сьогоднішній день вона є престижною для того, щоб назвати їх салоїдами та пам’ятною Бандерою.

Всі проблеми лежать переважно в гуманітарній сфері.

Повідомляємо, що в українській мові все ще живий забут в Росії давньоросійські форми слів. Про важливість Київської Русі у формуванні обох країн. Ви сказали, що Росія заборонена (і це абсолютна брехня!). Ви йдете про отруйні цукерки і тріщини вагонних візок. Ви створите у свідомості росіян, образ української, яка є догією, яка потребує міцного керівництва. Тим не менш, ця нація має власну літературу і музику, власне живопис, і поки я знайома з цією літературою, вона часто на висоті російської. Ви знаєте тільки Гоголь в Росії.

Що НАТО? Я поясню. Турецькі та Американські кораблі не можуть базуватися в Криму за домовленістю з 30-х років. Він ще простягається. Але це було Росія, яка надсилала лікуванню та гарантії безпеки України. Ви хочете приєднатися до нас? Про нас
Ми нервові. Дівчата крі, ми дядько ставимося до нас. Наша армія була знищена послідовно. Ми знаємо, що якщо ми були сильнішими, Росія ніколи не була
Ви знаєте, чому ми не знімаємо? Ми не тільки слабкі. Ми відчуємо вас. Ми не можемо прийняти те, що Грузія прийнята: ви є фашистами. Ваша держава є фашистом. Путін перетворює шлях Гітлера, він також був зачарований Чехословаччиною, Австрією, Польщею. Ми були
Грузія приймала і боролася назад, невелика країна без оборони повітря.
І ви закрутили, ви втратили площини з синього кольору, ви майже списали стовпчик з загальним. У Грузії, смарт-аматорів.
У нас немає. майже. І ось чому ми не знімаємо.
І ми не знімаємось, тому що ви не залишите нашу землю. Ви приєднаєтесь до нас, і все перетвориться в кров. Хлопці з обох сторін загинуть, я, юнацький лейтенант запасу розвідувальних військ, загинуть, бо як тільки це перетворюється в гарячу фазу, це не Чечня або Грузія, яка чекає вас. Мильйони сердих українців чекають на Вас, які поховали злочин і його команда з українських постів з кров’ю, збираються на кулі з дерев’яними щитами. Що ви зателефонували їм? Закоповані? Плеймейт Скільки ви повинні платити, щоб ви свідомо ходили під SVD з дерев'яним щитом, Dima? Скільки?
У разі виникнення гарячого конфлікту, щити не чекають Вас. Ви будете ходити і патрулювати наші вулиці. Ви зробите помилки і сплачуєте кров хлопчиків. Ви хочете це?

Ми маємо міцний п'ятий стовпчик і настрій різні. Але Майдан був забутий. Ми знаємо, що Путін до. Ми не будемо стріляти, ми дамо вам Крим, промиваємо себе. Ви провокуєте і скажете, що люди просять. Ми будемо тримати око на наших слоганах і словах.
Привітання, Діма. Ваша країна підняла нове покоління Бандери. Я почав розуміти Бандеру. Я почав розуміти Шухевич. З метою вступу до НАТО люди хочуть приєднатися до НАТО. Відправити Запуск. Втеча від вас, з Росії, яка уявляє себе, щоб бути найбільш «привабливою» і легкої країни.
Ні, право?