Найтонша талія Великобританії

22-річний Nerina Orton від Birmingham, Великобританія, мріє стати власником вузької талії у світі. І ви знаєте, що вона має кожен шанс! Вона має апенську талію, розмір якого в кірі всього 40 сантиметрів.

114280 Р

22-річний студент Неріна Ортон – «дві сантиметри» від світового рекорду, що належить Американській Каті Цзюнг, талія якого склала 38 сантиметрів. Британська жінка хоче розбити цей запис так багато, що вона навіть спить в її корсеті і знімається тільки тоді, коли вона приймає душ.

Неріна Ортон – burlesque dancer. Вона почала носити корсет у віці 14 років, навчаючи її талії, щоб вичавити його на розмір 35 сантиметрів. Неріна володіє неймовірною кількістю корсетів. Її колекція 78 штук цінується в £15,000.

"Я зумів отримати 20 сантиметрів від моєї талії, але я знаю, що це може прийняти до року, щоб отримати пару сантиметрів далеко, - говорить Неріна Ортон. Зброя корсета змушує мене відчувати себе дуже жіночним, і це чудовий спосіб для худі дівчата, щоб отримати стегна.

На день Nerina займає шість невеликих порцій їжі, щоб зберегти її шлунок від напляскування, і двічі на рік вона бере рентгенівський промен, щоб переконатися, що її тіло співає з корсетом.

Коли я вперше почав носити корсет, я був майже в тому для декількох днів. Він болить, як пекло, і стегно, де корсет був тертий утворилися рани. Сплячий в корсеті був некомфортний. Я відчув, як стрижень по спині, так що я не можу замкнути в м'яч. В результаті мої ребра переміщалися разом, тому лікар перевіряє мій хребта, щоб переконатися, що він не згинається. Моя всередині також стиснена, тому лікар перевіряє, що мої органи не пошкоджені, - сказав Ортон.

У віці 14 років після того, як її мама подарувала їй корсет. Вона зважала 54 кілограми і мала 60-сантиметрову талію, але зданий жир.

У віці 16 Неріна зважилася 38 фунтів і постраждала від анорексії. «Я думав, що я був жиром, тому я пішов на дієту. Я проживаю на сухій і водній більшості днів, але вона була виснажена. Щодня я зустрілася з мамою, бо я не хочу їсти. Одного разу я дивився в дзеркалі і зрозумів, що я шукав дитину. І це був вірним, тому що я одягнувся на 8 до 10 років. Це був далекий крі від jessica rabit's часовий малюнок, який я відчайдушно хотів!

Неріна постраждала від аортексії на рік до того, як вона почала харчуватися нормально і отримала вагу. Вона тепер зважує 50 кілограмів і допускає, що вона піклується більше про її талії, ніж її вага.