Яка їжа в армії

У 7-му дивізіоні дупи Airborne Assault я показав, що домашня їжа виглядає як на дні тижня, так і кілька варіантів сухих раціонів. Нагадуємо, що корм в підрозділі передано до цивільних підрядників.
Немає фруктів на фото, але вони іноді даються, проте, на мій погляд, недостатньо.

Понеділок.
У ресторані подають страви.

Вівторок.

Середа.
, Україна

Четвер

П'ятниця.

Субота

Неділя

Тепер заборонено розрізати масло, як і раніше, з «пуками», і зобов'язаний купити в індивідуальній упаковці.
Згідно з державним контрактом, всі продукти повинні бути виготовлені відповідно до ГОСТу, купівля за ТУ допускається тільки для тих продуктів, які не виробляються відповідно до ГОСТу (наприклад, ацетична сутність). Вони писуються окремо.

Сама з сиром.

Молоко в цих пакетах.

IRP-B сухі раціони

Параметри IRP 2,2 км

Групова дієта для 10 осіб

З гідророзриву я мав можливість спробувати лише деякі супи типу «Бетроот» під час служби в Абхазі. Примітити їстівний.

Але з кашу в такому пакеті довелося зіткнутися на прикладі ячменю. Реальний крап, я сподіваюсь гречана і млинець смак краще

р.

Виживання дієта споживається в екстремальних ситуаціях, коли не можна організувати харчування за базовими раціонами або іншими дієтами (сухими раціонами).

Те ж саме гороховий концентрат використовується в раціонах IRP. У Чечня ми ставимо його тільки тоді, коли нічого не було, і найчастіше просто кинули його. Подруга, який служив в одному з бригад ГРУ, сказав, що вони були потоплені в плиті в наметі. Неприємний продукт за смаком

Оцініть товари на людину. Згідно з загальними цифрами, вона б'є, але зараз була введена градація зимо-літнього, де продукти відокремлюються сезонно.
27.