Як фермер виграв марафон (2 фото)

Відстань австралійського супермаратону від Сіднея до Мельбурна становить 875 км, що займає більше 5 днів від початку до закінчення. У змаганнях беруть участь спортсмени світового класу, які спеціально навчаються на заході. Більшість спортсменів за віком від 30 років і запрошуються великими спортивними брендами, які забезпечують спортсменів з уніформами та кросівки.

У 1983 р. багато були головоломки, коли 61-річний Cliff Young з'явився на день гонки. В першу чергу, кожен думав, що він прийшов, щоб подивитися початок гонки, так як він не був одягнений як всі спортсмени: в робочому комбінезоні і галоші над взуттям. Але коли Cliff прийшов до столу, щоб отримати номер, всі знають, що він буде працювати з усіма.

Коли Cliff отримав номер 64 і стояв на лінії з іншими спортсменами, знімальна комісія, зробивши звіт з пускового майданчика, вирішив інтерв'ю йому коротко. На фотокамеру і запитали:

- Гей! Хто ви і що ви робите тут?
- Я Cliff Молодий. Ми піднімаємо овець у великій пасовці біля Мельбурна.
- Ви дійсно збираєтеся запустити цей гоночний біг?
- Я.
до У вас є спонсор?
- Ноп.
до Тоді ви не можете запустити.
до Ні, я можу це зробити. Я виріс на фермі, де ми не змогли дозволити кінь або машину до недавнього часу: це не до 4 років тому, що я купив машину. Коли буря прийшла, я виходив до зачіски. У нас було 2,000 овець, що затирають на 2,000 акрів. Іноді я половив овець на 2-3 дні, які не було легко, але я завжди зловив їх. Я думаю, що я можу взяти участь в змаганнях, оскільки це тільки 2 дні довше і всього 5 днів довге, в той час як я бігу за овець протягом 3 днів.

Коли марафон почався, фахівці залишили Клер у своїх галошах далеко позаду. Деякі глядачі симпатизовані з ним і деякі сміхалися, як він не міг навіть почати нормально. На телебаченні люди дивилися Cliff, багато хто загинув і молилися за нього, так що він не вмирає на шляху.

Кожен професійний знав, що це займе близько 5 днів, щоб завершити забіг і це займе 18 годин, щоб запустити і 6 годин, щоб спати кожен день. Клей Не знаю, що

На наступний ранок після початку люди дізналися, що Cliff був випіканий і зберігав всю ніч, досягаючи міста Міттагонг. Але навіть не зупиняючись на сонці, Cliff був далеко за всіма спортсменами, хоча він продовжував бігати, під час управління життєдіяльними людьми, які стоять уздовж гоночної доріжки.

Кожна ніч підійшов лідерам забігу, а на останній ночей Cliff побили всі спортсмени світового класу. До ранку останнього дня, він був далеко попереду всіх. Займіть не тільки перебіг супер-марафон у віці 61 без вимирання на відстані, але й завоював його, розірвав рекорд 9-годинної гонки і ставши національним героям.

Cliff Young завершила 875 км гонка в 5 днів, 15 годин і 4 хвилини.

Cliff Young не приймає жодного призу. Коли Cliff був присуджений перший приз A$10,000, він сказав, що він не знав призупинення, що він не брав участі в забігу за гроші і без спадкоємців вирішив дати гроші першим п'яти спортсменів, які прийшли після нього, за A$2,000 кожен. Захоплення не зберігало центу і всю Австралію, тільки закохався в нього.

Багато навчених спортсменів дізналися про те, як бігти і скільки часу відпочивати на відстані. У 61-х роках не вдалося запустити супермарафон. Клей Я не знаю, що Він не знав спортсменів, які можуть спати. Його розум був вільним від обмежувальних переконань. Він просто хотів виграти: він уявив овець перед ним і спробував його зловити.