24-річний Вільям Хент одружився 25-річний Емма в гостинному ліжку.
Не вдалося говорити через пошкодження нервів, викликані хворобою.
Як знак угоди, він просто кланув руки.
Вільям Кен і Емма вперше зустрічалися в шостому класі, поспілкуватися і ніколи не зламався знову!
Вільям закінчив університет імені Ледса Митрополита та працював викладачем до западу. У 2009 році на День закоханих Вона щасливо погодилася. Але вони вирішили перемістити весілля до 2014 року, щоб купити свій будинок першим.
Пара жили разом і мріяли про одруження і все було добре. У квітні, коли Вільям почав кашель і страждав біль у руці.
р.
Вільям пішов на лікарів, які знайшли нічого особливого про нього. Однак біль продовжується. Лікарі однієї з клінік Шотландської губернії Східного Лотяну розповіли молодій людині страшні новини: він хворий на серйозний рак. За даними лікарів у міській лікарні Ноттінгема, він діагностував лімфомою (при збільшенні розміру лімфатичних вузлів різних груп).
Після діагностування в квітні і початку лікування Вільям був таким, щоб відновити, що він буде витягнути Емма з кафе майже кожну ніч, щоб їсти і отримати міцність. Я ніколи не був так багато ресторанів в такий короткий період часу. Але він дійсно хотів, щоб отримати сильніше до наступного туру хіміотерапії, говорить Емма.
Прогнози лікарів розчарувалися: навіть найскладніша операція не допоможе і молодий чоловік має менше року жити.
З кожним днем ослаблення імунітету 24-річного віку.
За шість місяців Вільям, вчитель професії, побоїла хворобу і запобігла її від руйнації часу, яку він чекав.
Однак Вільям не вдалося відновити. Лікарня спробувала нову форму лікування цього типу раку, але це не вдалося.
р.
Рак поширюється на нервову систему і мозок, який позбавив його мови, але не позбавив його від того, що він хотів. Про те, щоб стати чоловіком, Емма взяла його рукою і чекала на відповідь. А паралізований чоловік знайшов силу і спробував вичавити долоню своєї коханої!
999 р.
«Що перед Вільямом втратив здатність ходити і навіть говорити самостійно, ми обговорювали плани майбутнього сімейного життя», - сказав він. Через свою хворобу, він не міг запропонувати мені, тому я взяв ініціативу в руки. Письма була настільки сильною, що дівчина розбити всі сумніви, і вона відразу купила весільні кільця. «Я був таким поспішаючи, що я буквально зламав в ювелірний магазин і купив кільця, які були на складі», - сказав він. На честь сім'ї Вільяма, лікарі дозволили провести весільну церемонію на весілля.
Вільям помер від злоякісної лімфоми на 3 жовтня 11 днів після його шлюбу. «Наречена була найяскравішою подією не тільки в житті молодят, а й в нашому,» колективу медичного закладу поділився. Коли Вільям помер 11 днів після того, як ми одружилися, emma і я cried. «Ми зустрілися на шкільному столі», – згадує дівчинка через сльози. Ми були впевнені, що ми будемо жити разом, ми навіть знаємо, що ми будемо називати наших дітей. І тепер, коли мій коханий не знаю, що він з мене.
Головна